ויילס VS. אירן שעה: 12:00 שידור: כאן 11 איצטדיון: אחמד בן עלי קטאר VS. סנגל שעה: 15:00 שידור: כאן 11 איצטדיון: אל ת'ומאמה הולנד VS. אקוודור שעה: 18:00 שידור: כאן 11 איצטדיון: ח'ליפה אנגליה VS. ארה"ב שעה: 21:00 שידור: כאן 11 איצטדיון: אל בית
כל הכבוד לאירן על מחצית 2 טובה. עכשיו היא צריכה שאנגליה לא תפסיד ואז זה משחק נגד ארה"ב על כל הקופה. אני חושב שארה"ב תנצח אותם במחזור האחרון.
גם תיקו היה כמו הפסד עבור וויילס כשבמשחק השלישי מחכה לה אנגליה. אם אני ועוד רבים אחרים מצאנו את עצמנו צועקים בגול של איראן זה אומר הרבה. אפס כדורגל מצדם, הרבה יותר גרוע מהמשחק הראשון. אם לא הכרטיס האדום נראה לי שראמזי ממשיך לשחק לנצח. גארת' בייל נראה גמור וחסר חשק אפילו. בדקה ה-96 בערך הוא ירד להגנה בפעם הראשונה וניסה לשמור על הכדור, חיכה לשריקה רק בגלל השם והמותג 'בייל' ולא קיבל אותה ובהמשך נדמה לי היה השער שהנבחרת ספגה. איראן רצה מהר קדימה ונלחמה עד הסוף אבל הייתה מאוד פזיזה. מרגש לראות ספסל חוגג בטירוף כזה ואחד השחקנים גם רץ לקיירוש ותפס לו את מעט השיער על הראש.
לא מפתיע שאיראן זו למעשה נבחרת לא רעה בכלל שבבית אחר גם יכולה הייתה למצוא את עצמה פותחת על רגל ימין. אנגליה פירקה אותם משחק ראשון אבל הם הרבה יותר טובים מזה. עוד מסוגלים להוציא תוצאה טובה גם נגד האמריקאים ולעלות.
ללא מאנה יש להם את ההתקפה הכי חד גונית מבין הנבחרות האפריקאיות בטורניר. לגאנה אגב יש את החלק הקדמי המרשים ביותר אבל ע"פ אתמול גם את המאמן הפחדן/מסרס ביותר.