תוניסיה VS. אסוטרליה שעה: 12:00 שידור: כאן 11 איצטדיון: אל ג'אנוב פוליו VS. ערב הסעודית שעה: 15:00 איצטדיון: עיר החינוך שידור: כאן 11 צרפת VS. דנמרק שעה: 18:00 שידור: כאן 11 איצטדיון: 974 ארגנטינה VS. מכסיקו שעה: 21:00 איצטדיון: לוסאיל שידור: כאן 11
https://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2022/11/25/16694099402334.Xxx כל אוהד ישראלי יגיד לכם שמקסיקו נבחרת לא קלה, מהמשפטים שאומרים אלה שלא באמת מתעדכנים כדי להרגיש בחבר'ה ושיחשבו שהם מבינים בכדורגל אבל זה נכון. לדעתי ארגנטינה תהיה עם לחץ עצום היום אחרי הפאשלה האדירה שלה, משקולות על הרגליים. היא פוגשת יריבה לא רעה בכלל שגם תיקו יהיה בסדר מבחינתה. זה באמת הזמן של ליאו מסי, שכמובן שהוא לא משחק לבד - להתעלות ולנצח את המשחק עם שער נהדר. הוא צפוי לשחק בעמדה קצת יותר קדמית. שינויים מתבקשים מאוד בהרכב של ליאונל סקאלוני, כבר קיבלנו הוכחה שהמונדיאל לא דומה לשום דבר אחר. לספסל את פאפו גומס זה טוב אבל אולי הציפיות מאנסו פרננדס גבוהות מדי. במשחק נגד ערב הסעודית ארגנטינה השיגה את מבוקשה - שער מהיר, ואין דרך להסביר את מה שקרה לה אחר כך. רק אציין שאני מעריץ את אוצ'ואה בצד המקסיקני ושמקסיקו הודחה פעמיים על ידי ארגנטינה בשמינית הגמר (מקסי רודריגס, זוכרים?) ובסה"כ הפסידה לה בכל שלושת המפגשים במונדיאל. כולם מודעים להיסטורי הזו, עוד זריקת מוטיבצייה אדירה. לפני הטורניר חלק סימנו את צרפת-דנמרק כמוקש גדול עבור אלופת העולם. אבל עם כל הכבוד, וכעת דנמרק אני מניח תשחק עם פחות לחץ כי היא לא פייבוריטית - עליה לעשות את ההתאמות. תיאו הרננדס יפתח כבר מההתחלה. צרפת אחרי ה-1:1 רקדה על המגרש נגד אוסטרליה ואני חושב שהדריבלים של קיליאן אמבפה ועוסמאן דמבלה עוד ייתנו לה הרבה פירות. לא חושב שרפאל ואראן של העונה וחצי האחרונות מצדיק את הבחירה האוטומטית בו אבל בנבחרת לרוב הוא משחק טוב. הייתה חסרה לי קצת ניידות אצל כריסטיאן אריקסן ודנמרק וקצב המשחק שלהם היה מאוד נמוך במחזור הפתיחה. אני חושב שצרפת לא תבריק, לא תהיה כאן הצגת כדורגל - אבל תבטיח את מקומה בשמינית הגמר. אני סקרן לראות את היכולת של אנטואן גריזמן.
הניצחון של אוסטרליה דוחק את דנמרק לפינה בניגוד לצפוי. אם היא לא תנצח את צרפת היא תגיע למחזור האחרון נגד אוסטרליה כשהיה מתחתיה בטבלה וחייבת לנצח אותה כדי לא ללכת הביתה כבר בשלב הבתים.
והיא משחקת מול אוסטרליה, כלומר כך או כך אסור להם להפסיד מולם ולכן תיקו מול צרפת טוב להם. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
הניצחון של אוסטרליה מעולה לדנמרק. גם אם תפסיד היום היא עדיין תהיה תלויה בעצמה במחזור הסיום (היא בכל מקרה תהיה חייבת לנצח את אוסטרליה, אתה לא עולה עם 2 נקודות כמעט בשום סיטואציה). כל תוצאה אחרת + הפסד של דנמרק היום, והיא הייתה תלויה בחסדי הצרפתים (שבמקרה של ניצחון היום מבטיחים את המקום הראשון).
הסעודים הנבחרת הכי מעניינת עד עכשיו משחקים קבוצתי לא על כוכב אחד וגם התקפי ועם אנרגיה לחלק מהנברות אין כוח להיות פה בכלל
אכן נבחרת מאומנת מאוד, רנאר מעמיד אותם יוצא מהכלל. אבל הם כל כך חסרי איכות אישית שזה מקזז המון מעבודת האימון הנהדרת שם.
טק עם מחצית אדירה. הדיפה גדולה בתחילת המחצית, כדור שוער שהתחיל את ההתקפה של הגול, הדיפת פנדל והדיפת הריבאונד של הפנדל.