אקוודור VS. סנגל שעה: 17:00 איצטדיון: ח'ליפה שידור: כאן 11 הולנד VS. קטאר שעה: 17:00 איצטדיון: אל בית שידור: ספורט 1 אירן VS. ארה"ב שעה: 21:00 איצטדיון: אל ת'ומאמה שידור: כאן 11 ויילס VS. אנגליה שעה: 21:00 איצטדיון: מוחמד בן עלי שידור: רשת 13
תיקו מספיק לאיראן (במידה וויילס לא מנצחת את אנגליה) ארה״ב חייבת לנצח וויילס תעלה רק אם תנצח את אנגליה והמשחק המקביל לא יוכרע אנגליה 99% כבר עלתה (היא לא תעלה רק בתסריט הזוי של הפסד מול וויילס ושוויילס תעבור אותה בהפרש שערים וכרגע היא ב+ 6 לעומתה). הימור שלי- אנגליה וארה״ב
פיל פודן ל-11 של אנגליה ויפה שעה אחת קודם, באמת לא חשוב על חשבון מי (מייסון מאונט לדעתי מאוד מיותר) כל מה שהיא "עשתה" נגד ארה"ב - פשוט לעשות הפוך. אנגליה כמעט בוודאות בשלב הבא, זה הזמן לשחק קצת יותר משוחרר, אמור להיות דווקא פחות לחץ לדעתי. גם על וויילס אין לחץ, ציפיות אפסיות, לגארת' בייל יש הזדמנות להיפרד בצורה ראויה יותר. זה היה ממש מעורר רחמים עד עכשיו. הגיע העת גם לבחור במה לצפות, לא? - נחמד. אני חושב שזו ההזדמנות של הולנד לשלב את ממפיס דפאי בהרכב הראשון, יחד עם הכוכב החדש גקאפו וכן לתת מנוחה לשחקנים שצריכים את זה. קטאר נבחרת מזעזעת כך שלהולנד אין תירוצים. התוצאות עצמן בסדר, הכדורגל היה פשוט רע מאוד. אגב, לפחות במשחק זה, תוהה בקול רם - גם הימצאותם של שלושה בלמים מעולים בסגל - זה לא מצריך לדעתי מערך של שלושה בלמים כרגע. הנבחרת מאבדת ככה לדעתי עוד שחקן התקפה.
חבל שואן חאל לא מנסה לשלב את פרימפונג ומאלסיה. דאמפריס נראה מבולגן בטורניר הזה, פרימפונג יכול לשרת אותו לא רע במערך הזה. הולנד גם ככה עלתה.
אין לי באמת מושג מה אנחנו עושים בקטאר. האם השחקנים באמת מאמינים שעם יכולת כזאת הם יגיעו רחוק? חוץ מגקפו שבינואר יעזוב לכיוון אנגליה ויחליש את פ.ס.וו השאר לחלוטין לא בעניינים. בצורה הזאת אפשר לוותר על שלב הנוקאאוט.
נראה שכל שחקן קטארי בהתקפה יותר מהיר מכל שחקן הגנה של הולנד. יש מרווחים עצומים בין הווינג בקס של הולנד לבלמים. לקטאר אין איכות כדי לנצל את זה. איזה נוק אאוט נוח יכול להיות משחק מול הולנד.
נחמד שסנגל ממשיכים הלאה רק שצריך לראות את המשחק ללא ווליום לגבי הולנד אין לי הרבה מה להגיד. פשוט אכזבה. שבע נקודות עם כדורגל חלש. ההברקות של גקפו נותנים לנו שלב נוקאאוט. אם נפגוש את ארה"ב אנחנו בחוץ. קשה לי להאמין שאנגליה תעשה שטויות מול וויילס. המשחק השני בבית יהיה מאד מעניין. ספורטיבי ופוליטי.