היום יערך משחק הצדעה למען ילדי עמותת "גדולים מהחיים", המרכז לילדים ובני נוער חולי סרטן המשחק יערך בין קבוצת הזרים, ובין קבוצת "כוכבי ליגת העל הישראלים" זה השנה הרביעית ברציפות שמתקיים משחק כזה בארץ. המשחק יערך באצטדיון בהרצליה, כרטיס למשחק יעלה 20 ש"ח וכל ההכנסות מהמשחק הזה יועברו למימון מחנות קיץ לילדים החולים ובני משפחותיהם את הישראלים יאמן מאמן הפועל ב"ש, לופא קדוש את הזרים יאמן מאמנה החדש של מכבי ת"א, ניר קלינגר מבין כל הכוכבים תשחק גם כדורגלנית מכבי חיפה ונבחרת ישראל, נתי חג'ג' אבל הבולט באירוע הזה יהיה אודי אוחיון, נער בן 16.5 המשחק בקבוצת נערים א' של אשדוד, שהחלים ממחלת הסרטן והיה חבר בעמותת גדולים מחיים אחיון נחשב כבר מגיל צעיר כהבטחה, וכעוד אחד המשחקנים הטובים הצומחים באשדוד...אגב, איתו בקבוצה משחק שי רביבו, האח של... המשחק יפתח בשעה 18.00, ויועבר בישידור ישיר בערוץ הספורט (5, לא 5+) החל מהשעה 17.30
אני חושב שזו מטרה נעלה וטוב מאוד שעושים את זה...! אבל אני מקווה שהשחקנים ישחקו ברצינות לא כמו שנה שעברה שהיה שוק ודברו רק על הפקס של מכבי חיפה..!
הייתי במשחק הזה... איזה גול האוחיון הזה שם..... גם הגול של אבו לבן היה יפה... אחרי המשחק אמרתי לטיפש שיחזור לבית"ר הוא צחק....מניאק!! דיברתי עם כל השחקנים, קיבלתי חתימות, זהו...