פתחתי את הנושא הזה דווקא ביום שבו מכבי ת"א משחררת את ברוך דגו ממש ללא תמורה {למרות שיש לו חוזה לעוד עונה..} וזה מהווה את הגושפנקא הסופית לניצחון הגדול של אבי נימני.. האיש שנזרק בבושת פנים מקבוצת נעוריו ביחד עם טל בנין וחטף כל מיני גידופים מעליבים מקלינגר ולוני {"הוא איש מסוכן".."מאפיונר"..ועוד..} חוזר דרך הדלת הראשית למכבי ת"א כמנצח הגדול וכאיש שהוא ה"מושיע" של הצהובים.. הקונספציה של לוני שבוצעה ע"י קלינגר נכשלה טוטאלית והחזרה של נימני למועדון מסמלת לטעמי את תחילת הסוף של קלינגר בקרית שלום... שימו לב מה קרה לאותם גיבורי הפרשה מלפני שנתיים..נימני-חוזר כמושיע הגדול למכבי ת"א, טל בנין- גם בגיל 35 מחוזר ע"י חצי ליגה וגם ע"י קבוצת צמרת כבית"ר..קלינגר- מועמד מספר אחד להיות המאמן הראשון שמפוטר בעונה הקרובה פלוס איבוד האמון של הקהל הצהוב. לוני- רואה איך פדרמן עושה במועדון כשלו וגונב לו את כל התהילה אחרי שהוא החזיק לבד את מכבי ת"א כעשור..דגו- נזרק בבושת פנים מהקבוצה אחרי שחשב שכבר הוא יהיה המנהיג העתידי של הצהובים.. בכל אופן, אני חושב שזו הפעם הראשונה בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי שקהל של קבוצה מחזיר למועדון שחקן שהיה עד לא מזמן פרסונה נון גרטה במועדון.. מה דעתכם זה אומר על הכדורגל הישראלי ועל הניהול שלו בשנת 2005?..האם זה בכלל אומר משהו?.. האם לסיפור יהיה "האפי אנד" בדמות אליפות בשנת המאה של הצהובים?..
בלבלת קצת.. מכבי לא הביאה את נימני רק בשביל הקהל, ראית את מכבי העונה? הם חייבים חיזוק בכל מקום במגרש, נימני זה מן פרס כזה. אם נימני היה רק בשביל הקהל אז היו מביאים רק אותו ובלי כל הברקוביצ'ים למינהם. הסיפור עם טל בנין זה פשוט עצוב.. זה שחקן גמור לגמרי, אין לו מה לחפש עונה הבאה, השנה הוא היה צריך לפרוש. לוני יוצא פה בובה של פדרמן, אבל לוני כנראה רואה שהוא לא מצליח, אז הוא נותן לפדרמן הזדמנות. על הניהול זה לא אומר שום דבר חדש, מאז ומתמיד ההנהלות היו קטנות מאוד ליד הקהל, פשוט כי בלי קהל אין קבוצה, אבל אפילו ההנהלות לדעתי צריכות להיות קשוחות יותר. האם יהיה לזה "האפי אנד"? לדעתי לא, מהסיבה הפשוטה - נימני, ברקוביץ', רוסו ועוד כמה פשוט לא יגמרו תעונה, הם שחקנים בכלל לא בכושר, ולשחק עונה + אירופה זה יותר מדי לדעתי.
נכון שהם לא הביאו אותו רק בשביל הקהל אבל הקהל הוא זה שהחזיר אותו.. אם הם לא היו דורשים את נימני בחזרה בקבוצה כתנאי לפתיחת דף חדש ביחסים בין המועדון לאוהדים נראה לך שנימני היה היום במכבי ת"א?..אני חושב שלא.
לגבי הכושר לדעתי אתה טועה, נמני נראה מצויין בכל משחקי הנבחרת, משחקים שעוברים בהילוך הרבה יותר מהיר, אבל מה אני בהחלט מודאג כי עם שחרורו של דגו אני באמת לא רואה יותר מדי ספסל חוץ ממסיקה ולירן כהן
אתה מבאמת חושב ששחקן כמו נימני יכול להחזיק 33 משחקים + איזה 2 משחקים באירופה ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx סתם סתם) + משחקי נבחרת? אחרי חודשיים הוא קורס, תאמין לי. וברקוביץ' ורוסו בכלל..
אני לא חושב שנראה את שלושתם משחקים הרבה ביחד אלא כאשר העונה תכנס למסלול אנחנו נראה כל פעם מישהו מה"גלאקטיקוס" נח על הספסל.. אבל בשביל זה יש את הדיון של מכבי ת"א.. הדיון הזה הוא על הניצחון של נימני והעלבון של לוני את קלינגר..
זה לא מה שאמרת קודם.. אובפמי (איך קוראים לך?), קלינגר סומך על הברקוביצ'ים, בגלל זה אני חושב שזה הןלך להיכשל.
האמת נמאס קצת מכל הדיונים על נמני על ברקוביץ' על הגלקטיקוס על מה יהיה נחיה ונראה עונת המלפפונים רק נפתחה, יש עוד חודשיים עד פתיחת העונה. אה וקוראים לי מיכאל
מסכים..בואו ניתן לזמן לעשות את שלו.. זה לא דיון על הגלאקטיקוס אלא על נימני מול קלינגר את לוני...ועל כוחו של קהל אוהדים בקבוצה מסודרת בשנות ה2000..
הרגע קראתי בהמכבי. קום שדגו אמנם קיבל אישור לנהל מו"מ עם כל מי שירצה, אבל לא קיבל הודעת שחרור ברוך השם, ההגיון עוד קיים, מישהו עוד רוצה להרוויח משהו פה
מהרגע שנימני הגיע לרצות את עונשו בבית"ר, לא היה לי ספק ולו לרגע אחד שבתום החוזה שלו בבית"ר הוא יחזור למכה-בי. אני בטוח שכבר ברגע שקלינגר סילק אותו ( לטענתו הוא ידע זאת שבועיים קודם...) הוא כבר תיכנן את מהלכי חזרתו. קניית 100 כרטיסים לאוהדי מכה-בי שבאו לראות אותו במשחקו הראשון בטדי במדי בית"ר, אותתו כבר אז שזה הכיוון: לחץ מסיבי ובלתי פוסק של אוהדי מכה-בי.... [ אולי גם כמה מיוחסים ( שמככבים בעיתונים במדורי הפלילים...) אליהם הגיע לבר מצווה/חתונות עם צ'ק שמן??? ] מעבר ליכולתיו בעבר כשחקן ( הוא נמצא בשלהי הקריירה שלו ) , מדובר באחד השחקנים הכי פקחים מאז ומעולם בכדורגל הישראלי, והוא בהחלט בליגה של מוטל'ה שפיגלר, צביקה רוזן, ניסים כהן, גיורא שפיגל, ואוחנה, שידעו למקסם היטב את כשרונם על המגרש להר מזומנים, וידעו להשקיע את כספם בצורה נבונה וחכמה. לנימני צפוי להיות ג'וב ניהולי במכה-בי, ולדעתי הוא יתרום הרבה מפיקחותו למועדון הזה. הוא בהחלט נימנה על טובי השחקנים שגדלו שם, כמו השניים שהזכרתי למעלה , ועוד רבים וטובים שגדלו ושיחקו שם במשך 97 שנים. אם המהלך הזה יתרום למכה-בי גם מבחינה מקצועית, על הדשא? ימים יגידו.
דיון מיותר... כבר טחנו את הנושא הזה מאות אלפי פעמים. אני בטוח שיהיה לסיפור הזה הפי אנד. גם אם לא ניקח אליפות אנחנו נילחם עד הסוף ונהיה שונים לגמרי מעונת הביזיון של 05\04. אולי גם בית"ר תצטרף לקרב האליפות ויהיו משחקי עונה מפוצצים בקהל בין השלישיה מכבי-בית"ר-חיפה והעיניין יחזור לליגה. אני לא רוצה לנחס אבל לא תהיה שום התפרקות ושום בטיח. אנשים סתם מדברים בקלישאות