החלטתי ללכת עד הסוף הרעיון שהקפיץ לי סלע לראש, איך אתם מדמיינים עולם ללא נשים?? באמת ללא צרות (רק כדורגל!!), חיים שקטים, והרבה יותר נוחים. או.... שזה היה עולם מלא בלאגן ומלחמות והרס וכל מיני דברים רעים.... בקיצור, מה דעתכם בעניין. אל תפחדו להגיב האישה לא תראה.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
בין השאר, יצרני החוטיני היו פושטים רגל,המון מוסכניקים ברחבי העולם היו מתאבדים,ד"ר פיל היה הופך למובטל,משה קצב היה נושם לרווחה,ומעל הכל-ורמת הכדורגל הייתה יורדת ב50%.
איך אתה רוצה שהעולם יתפתח עם נשים כמו מרגרט תאצ'ר, אן בולין, הילארי קלינטון, רוחמה אברהם, אמא של יגאל אמיר...נשים זה אסון. לפחות ישנן מדינות שמיסדו בהן את הזנות.
אם היו שואלים אותי אם אני רוצה לקחת את כל הנשים מהעולם הזה כיום, הייתי אומר שלא. אם היו שואלים אותי האם אני רוצה להיוולד לעולם בלי נשים, הייתי אומר שכן. אם לא הייתי יודע מה זאת אישה, זה לא היה חסר לי וסביר להניח שגם היו נחסכים ממני המון כאבי לב, אבל גם הנאות. אבל אין מה לעשות, במצב של היום ולעולם שנולדתי, אני לא מדמיין את עצמי בלי נשים.
להיות אישה זה דבר שכל כך קשה לדמיין בתור גבר איך אפשר לחיות ככה באמת מדממות קבוע פעם בחודש, חובה עליהן להוריד שיער , נכנסות להריון משמינות והצורה שלהן משתנה , צריכות להשקיע כל כך הרבה בלשמור על הגוף והפנים יפה . קיצר פשוט קשה מאוד כנראה להיות אישה חחחח