שלום לכולם וברוכים הבאים לטורניר הראשון בעונת 2011 במשחק הסואסייד טניס של פורום אייסוקר - טורניר דוחא. http://img37.imageshack.us/img37/4295/2d79bb3365924b21beed359.Xxx להלן הנק' בטורניר: הדחה ביום הראשון - 1 הדחה ביום השני - 5 הדחה ביום השלישי - 20 הדחה ביום הרביעי - 45 הדחה ביום החמישי - 90 הדחה ביום השישי - 150 זכייה בטורניר - 250 להלן המשחקים ביום ה-1 (יום שני): G Garcia-Lopez - M Kukushkin R Ramirez Hidalgo - J Tsonga N Davydenko - F Fognini S Bubka - Gimeno-Traver M Zverev - I Marchenko * אסור לבחור במשחק שהחל ! * אם מישהו במקרה רוצה לשנות את בחירתו לפני שהמשחק התחיל, הוא יכול לעשות זאת בעזרת הודעה חדשה עם ציטוט של בחירתו הקודמת. אני חושב שזה יהיה הכי הוגן כלפי כולם. להלן לו"ז המשחקים (יש להפחית שעה מכל שעה רשומה) שעת תחילת המשחק הראשון: 14:30. * כל אחד מהמשתתפים מתבקש לבחור שחקן מנצח כבחירה ראשית, ושחקן מנצח נוסף כבחירה משנית. בחירה לדוגמה: ראשית: N Davydenko משנית: M Zverev * רק אם ניקולאי דוידנקו מנצח, המשתתף ממשיך ליום השני. במקרה שדוידנקו לא עולה למשחק, אז הבחירה בזברב נעשית רלוונטית ואם הוא מנצח המשתתף ממשיך הלאה. להזכירכם: מותר לבחור רק פעם אחת בלבד באותו שחקן למשך כל הטורניר ! להלן הגרלת הטורניר. * לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן בהצלחה לכולם !
היות ששלומי נמצא בקרית אליעזר אני מסכם בקצרה את היום הראשון של טורניר דוחא. סמואל ואנוכי כבר בחוץ אחרי שחימנו טרבר הפסיד לבובקה האוקראיני. שאר המשתתפים עלו ליום השני! המשחקים ליום השני בטורניר: V Hanescu - E Gulbis T Schoorel - R Federer R Nadal - K Beck I Karlovic - L Rasol R El Amrani - M Chiudinelli A Seppi - P Kohlschreiber V Troicki - S Stakhovsky בהצלחה לכולם!
שלום לכולם. בנתיים אני מציג את הסיכום בצורה הרגילה. להלן סיכום היום ה-2 בסואסייד טניס בטורניר דוחא: להלן כל התוצאות ביום השני http://img191.imageshack.us/img191/4255/68728053.Xxx * היום ה-2 בסואסייד דוחא הוא מושלם עבור המשתתפים, אחרי שכולם ממשיכים הלאה ! כל הכבוד לכם ! * המסומנים בירוק יכולים להמשיך ליום השני, אבל הם לא יכולים לבחור יותר בשחקנים המופיעים ליד שמם. * המסומנים באדום לא יכולים להמשיך לשחק במהלך טורניר דוחא, אבל יחזרו להשתתף בטורניר הבא במשחק. להלן המשחקים ביום ה-3 (יום רביעי): Sergei BUBKA - Jo-Wilfried TSONGA Viktor TROICKI - Teymuraz GABASHVILI Marco CHIUDINELLI - Roger FEDERER Antonio VEIC - Ernests GULBIS Ivo KARLOVIC - Philipp KOHLSCHREIBER Guillermo GARCIA-LOPEZ - Illya MARCHENKO Rafael NADAL - Lukas LACKO Nikolay DAVYDENKO - Jarkko NIEMINEN שעת תחילת המשחק הראשון: 13:30. * אסור לבחור במשחק שהחל ! * אם מישהו במקרה רוצה לשנות את בחירתו לפני שהמשחק התחיל, הוא יכול לעשות זאת בעזרת הודעה חדשה עם ציטוט של בחירתו הקודמת. אני חושב שזה יהיה הכי הוגן כלפי כולם. * כל אחד מהמשתתפים מתבקש לבחור שחקן מנצח כבחירה ראשית, ושחקן מנצח נוסף כבחירה משנית. בחירה לדוגמה: ראשית: Ernests GULBIS משנית: Viktor TROICKI * לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן בהצלחה לכולם !