אז ככה, אני לא יודעת מי זוכר אותי כאן, או מי בכלל יודע שאני קיימת בפורום הזה, אבל הייתי כותבת פה לפני בערך שלושה חודשים, ועכשיו חזרתי לכתוב בפורום הזה... ועכשיו, מה בעצם אני רוצה להגיד? כשהעונה החדשה בפתח, וכולם כבר נורא במתח, אז בואו כולנו נקווה, שזו תהיה עונה טובה יותר... טובה יותר בכל המישורים, בלי פרשיות או שופטים מושחתים, עם הרבה כדורגל והרבה אהבה, ים של שערים והרבה נשמה. נשמה של אוהדים, נשמה של שחקנים, כי בלי הנשמה מה אנחנו שווים? שחקן אחר שחקן לעודד, מכל הנשמה ומכל הלב, אוהדים ירוקים, צהובים או אדומים, יריבות שתהיה רק ביציעים... בלי אלימות ומלחמות מיותרות, לבוא ליציעים כדי לעודד ולהנות. אז בשנה החדשה, הבאה עלינו לטובה, שיהיה לכולנו המון אושר והרבה הצלחה, ובגלל שאני ירוקה, אז אובייקטיבית להיות אני לא יכולה, אז שלחיפה תהיה המון הצלחה, כי אחרי אליפות שניה ומתוקה, היא הגיע למקום שבוא כל הגדולות, היא הגיעה לליגת האלופות!!! בהצלחה ליעקובו, בנאדו וכל השחקנים, תביאו גאווה לחיפה, ומליגת האלופות תצאו גדולים!! זהו, לא היה לי ממש מה לכתוב לכם וזה היה נורא מאולתר (וארוך)....אבל לא נורא, ת-ת-ג-ב-ר-ו! שנה טובה... אמילי
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx הכישרון הכי גדול מאז ומעולם ! למה שלא תכתבי ל"קופים הירוקים" שירים ?
תודה רבה, אבל לקופים הירוקים אני לא כותבת שירים, את הדיעות שלי עליהם אני שומרת לעצמי... בכל אופן תודה.... אמילי. נ.ב. כתבתי להם פעם שיר, הרבה אהבו אותו, אבל לא הכניסו אותו...בעיה שלהם!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חנוכה או מי שעשה את התמונה עם ה"תבלו": ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק פשוט ענקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחח אני נקרעעעעע אני מ-ב-ל-ה!!!!