הורדתי תגרסה הכי חגשה של rs5 משהו כזה ובהוראות להתקנה כתוב להעתיק תתיקייה skins ל.... אבל לא מצאתי תתיקייה וגם יש שם פול תיקיות אחרות? אז השאלה שלי היא אם צריך להעתיק את כולם? ולאן? וכשפתחתי תקובץ מצאתי עוד משהו, הייתיה שם תיקייה של rs5 רגיל ועוד תיקייה של rs5 left אז מכל תייקה לקחת תקבצים ולהעתיק?
אחרי שהורדת את הסקין, אתה פותח את הקובץ RAR ועושה extract לתיקייה my documents\sports interactive\football manager 2007\skins זהו
http://www.fmisrael.com/download.asp?id=55 את זה צריך להוריד זה מוריד לך קובץ EXE אתה פותח אותו, עושה "הבא" "הבא" "הבא" ועוקב אחרי ההוראות התקנה שיופיעו אין שום RAR ושום סיסמה
יופייי זהוא מצאתיי רק תגיד לי איך אני מתקין את זה אני צריך להעביר את ההתקנה C:\Documents and Settings\Betmen\Мои документы\Sports Interactive\Football Manager 2007\skins לפה ואז להתקין או שלא משנהה
אל תכתוב 3 תגובות כל פעם, זה מיותר מספיק לכתוב תגובה אחת, אם יש לך עוד משהו להוסיף אז תלך להודעה שלך ותערוך אותה (יש כפתור "עריכה" מעל ההודעה) לא משנה איפה אתה שם את ההתקנה פשוט תפתח את הEXE ותעקוב אחר ההוראות, כשהוא מבקש תיקייה תיתן לו את התיקייה בה מותקן המשחק אצלך במחשב
זהוא אחי התקנתי וגם בתחילת המשחק מופיע לי שיש לי את הטלאי ואז אני עושה מה שצריך משנה את הסקין ואת השפה אבל זה כל פעם משנה בחזרהה
1. לאחר סיום ההתקנה יש להפעיל את המשחק. 2. בתוך המשחק יש להיכנס למסך 'אפשרויות'-'הגדרות' (Options>preferences) ובתפריט הצדדי לבחור בחלק של 'תצוגה וקול' (Display&sound). 3. בתוך מסך זה יש לשנות את הסקין (Skin) לסקין המיוחד של טלאי העברית (Hebrew Skin) וללחוץ אישור. 4. כעת יש להיכנס לאותו מסך (Options>preferences) ובחלק הראשי שלו לשנות את שפת המשחק (Language) לעברית (Hebrew). תשים לב שאחרי כל דבר אתה עושה "אישור" (Confirm)