אוקיי אז ככה, אתר "מכבי חיפה און-ליין" אירגן עצומה להחזרת הביתיות לחיפה (שגם תשפיע על המשחקים של הת"אביביות), את כל החתימות אנחנו נעביר לגורמים בכירים בממשלה שיפעילו את מירב כוחם ויעזרו לנו להשפיע נגד אופ"א. כדי לחתום על העצומה כנסו לאוןליין, למי שלא יודע זאת הכתובת: www.mhaifa.co.il בכניסה יקפוץ לכם חלון של העצומה, תגלו התחשבות ותחתמו, העצומה עלתה בבוקר וכבר למעלה מ200 חתמו עליה, תודה מראש.
מתי אמרתי? בכל מקרה עדיף לא לחתום זה חסר תועלת. כאילו אופ"א יודעים שישראל רוצה ביתיות. אבל אף קבוצה לא תסכים לבוא לארץ.
אני חתמתי ואני כמו כמעט כולם חושב שזה לא יעזור... צריך להשלים עם העובדה שאופ"א הם אנטישמים והם שונאים אותנו...
עוד לא חתמתי אני רץ לחתום עכשיו אבל באמת אני לא מבין, מה יקרה משהו אם יחתמו? בכל אופן העצומה הזאתי מזכירה לי משהו... (פרשת הפקס... גם אז היה עצומה... ) שכולם יחתמו כל אוהדי הכדורגל בארץ!- זה חובה...! אני מקווה שיש נימוק טוב בעצומה הזאתי (עוד לא נכנסתי) כדיי שזה יזיז משהו לאואפ"א...!
למרות שלא הבנתי מה הטעם בעצומה המאוד מאוד טיפשית הזאת אני אחתום שם. באמת שאני לא מבין מה אוהדי מכבי חיפה חושבים? מה עד עכשיו לא ניסו להפעיל לחצים על אופ"א? מה שיעזור זה 20000 אלף חתימות של ילדים בגיל העשרה? זה מה שישנה את ההחלטה שלהם? I DDONT THINK SO
בעיקרון, גם אם כל מדינת ישראל תחתום, ותביאו להם מעל 6 מיליון חתימות, זה לא ישנה דבר, הרי אופ"א יודעת שהישראלים רוצים את משחקי הבית שלהם בארצם, זה לא מחדש להם כלום!, הדבר היחיד שזה מוסיף זה את שמותיהם של האנשים שרוצים בכך! מלבד זאת, כל העצומה הזאת, היא פרט שולי מבחינת אופ"א, והיא לא תתייחס אליה ברצינות רבה. ואם אתם חושבים שהעצומה הזאת תשנה משהו אז אתם טועים היא לא תשנה דבר וחצי דבר
אני חתמתי כי זה בטוח לא יכול להעזיק-כפי הנראה זה לא יעזור בכלום,ואופא לא תשים זין על זה,אבל מה אכפת לכם,תחתמו!! זה לוקח רק חצי דקה!! אולי מי יודע-זה יעזור!!!