לטענתו אוהדי עראבה לא התכוונו לתקוף אותו אישית אלא את ההנהלה של קבוצתם, ובגלל שהוא היה קרוב לההנהלה של הקבוצה משהו פגע בראשו. וחוץ מזה המשחק היה בדוחא בסכנין בין עראבה והפועל סכנין שמשחקות בליגה ב', והמשחק הסתיים בתוצאה של 3 - 2 לטובת סכנין.
מסכן, בסה"כ בא לאבטח משחק וחטף מכות מהאוהדים הפנאטיים של עראבה, עכשיו למרות שהליגה הזו ממש לא מעניינת אף אחד הייתי מעוניין לראות מה לוזון יעשה לקהל האוהדים של עראבה, תיראו מזה הרביצו למפקד המשטרה יותר מזה יש?
להזכירכם, עראבה כמעט התפרקה לאחר שבמשחק על העלייה לליגה א' לפני חצי שנה התפרעו אוהדיה באיצטדיון בנצרת עילית, השחיתו מעקות, שברו כיסאות וגרמו נזק רב שתשלומו הוטל על הקבוצה. מאחר ואותם תשלומים היו מפרקים את הקבוצה כלכלית (ככה לפחות טענה ההנהלה בזמנו), אני לא יודע אם באמת שולמו על ידה בסוף. יש להעניש את הקבוצה בחומרה, הגיע הזמן לענישה אפקטיבית. הקבוצה הזו צריכה לספוג עונש של מספר משחקי רדיוס ללא קהל כדי שהקהל שלה ילמד את הלקח. מה גם, שזו לא הפעם הראשונה שאוהדי הקבוצה גורמים לאי סדר (וסיכון חיי אדם).
אני משער שהיו שם המון אנשים שראו את זה,אז עד שאף אחד לא יהיה מוכן להגיד מי עשה את זה שיעשו שעראבה לא תשחק בליגה וכל משחק שהיא תפספס יהיה הפסד טכני + קנס.