דווקא זה מבורך, מפא"י הייתה מפלגה של חלאות אדם והדברים שהם עשו לא יכולים להיות מוגדרים כשמאל בשום מדינה מתוקנת. אבל מתישהו קופמן הביע התנגדות לכיבוש? תמיכה במשא ומתן עם הפלסטינים? צמצום פערים בחברה הישראלית? ביקורת על הקפיטליזם? תמיכה בעבודה המאורגנת? זכויות אדם? התנגדות לגירוש הפליטים? זכויות לקהילה הגאה? משהו שאפשר לומר שהוא אג'נדת שמאל? כי אם פועלו מסתכם בלטנף על ביבי ולהגיד שהמדינה חרא (ולהדביק כינויים אנטישמיים לציבור החרדי) זה לא הופך אותו לשמאל מובהק.
תמיד חשבתי שקופמן שמאלני כי הוא ממש שונא את ביבי ומיואש מהמדינה אבל אני מסכים עם קאריק, זה לא אומר שהוא שמאלני מובהק או אפילו שמאל. בסך הכל הרבה אנשים שהם רחוקים מלהיות שמאלנים שונאים את ביבי ויש להם ביקורת על הממשלה ושונאים כל מה שהולך כאן.
זכויות הקהילה הגאה לא קשור בכלל לימין ושמאל(אני לא מדבר על הימין הדתי). וקופמן הוא ממזר, הוא כאילו לא משייך את עצמו לאף מחנה וכל הזמן חוזר על המנטרה ש"כל הכנסת זה אגם דרעק"(למרות שב-99 אחוז מהזמן הוא מטנף על חברי כנסת מהימין) אבל איכשהוא תמיד שיש סוגיה בוערת שמפלגת בין הימין והשמאל הוא תמיד יהיה בצד של השמאל(בגלל זה הוא כל כך אהוב בברנז'ה) הנה דוגמא: 103FM - דנה ספקטור ורן שריג
והנה בגלל שלחצתם עליו מצאתי התבטאויות שמאלניות פר אקסלנס. על זה כבר אי אפשר להתווכח אבל העיקר שבסוף הוא חייב להדגיש שהוא לא שמאל. נו באמת.
יפה שאני הבעייתי פה ולא קופמן שרומס את כל מי שלא בא לו טוב בעין, אפילו אם זה חברים קרובים שלו רון קופמן מציג: כך תהפוך מעיתונאי ספורט לפרזנטור שטוחן כסף | אלון עידן - בעיני המתבונן - הארץ