היום קבלתי טלפון. בקול השני של הקוו נשמע גבר מבוגר בשנות ה-40 לחייו. הוא הזדהה כאוהד מכבי שחבר במועדון האוהדים. שמו היה לא אחר משלמה....כן כן ניחשתם בכון, שלמה אלבדס. אני כבר עשיתי מנוי לקבוצה אבל שימו לב לרעיון השיווקי המאוד מוצלח הזה. האוהדים הנאמנים ביותר של הקבוצה מתקשרים לאוהדים הרשומים במשרדי לאן ( משרד הכרטיסים של מכבי ת"א ) ומשכנעים אותם לעשות מנוי?. רעיון מוצלח לא?
ברכות פרידמן - הפכת לחלק רשמי מהקומץ! כעת תמצא את עצמך באימונים מקלל את הרציקוביץ'! תמשיך כך, אבל לא צריך לידע אותנו
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx חחח אתם עלובים, אוהדי מכבי תל אביב... אפשר לחשוב שחסר ללוני כסף!
מה פה כל כך מצחיק?... אני לא אוהד מכבי- אבל דברו לעניין.... בקשר לדיון עצמו- אני לא חושב שזה רעיון שיווקי כל כך טוב.... גם אם הוא האוהד הכי שרוף, אתה הרי לא מכיר אותו אישית והוא לא יהיה זה שישכנע אותך לעשות מנוי אם החלטת לא לעשות... ואם אתה רשום בלאן זתומרת שאתה אוהד שרוף, וזתומרת גם שכנראה תעשה מנוי בלי להשתכנע.... ככה שהוא צריך לפנות איכשהו לאוהדים צעירים שפחות מעורבים ולא לאוהדים שרופים
נו אז אם הוא עושה מנוי אז הוא לא צריך תזכורות.... ואני לא חושב שאם אני קונה כרטיס פעם אחת שם אני נרשם ברשימות תפוצה שלהם...
יופי ילדים מעצבנים. פתחתי דיון שלדעתי הוא נחמד מאוד. ויכול להתפתח יפה. במקום זה האוהדים המפגרים של חיפה..כן כן חכם חנוכה וכאוס שירד מאוד מאוד ברמתו בזמן האחרון הופכים את זה לדיון של קהל... אבל נו..טוב.!! איך שאתם רוצים.