לא מצאתי מקום מתאים אחר לפרסם את זה אז פשוט פתחתי פה ת'רד חדש... מישהו יכול לומר לי אילו משחקי הכנה ישוחקו בלונדון או בסביבתה בתאריכים שבין ה20 ביולי ועד תחילת אוגוסט? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
משחק אחד שאני יודע עליו הוא המשחק של ארסנל מול אייקס לכבוד ברגקאמפ, ב-22 ליולי באיצטדיון האמירויות. אוקיי לאחר בירור נוסף גיליתי שיש משחק של צ'לסי מול סלטיק בברידג' ב-9 לאוגוסט. יש גם משחק של צ'ארלטון בוואלי מול נבחרת ניו זילנד ב-5 לאוגוסט. יש להם גם משחק מול וולינג יונייטד בפארק ויו רואד(מגרשה הביתי של וולינד, שממוקם בלונדון), ב-2 לאוגוסט. לפולהאם יש משחק בית מול בואבישטה ב-12 לאוגוסט.
קניית כרטיסים באתר של טוטנהאם. יש שם הוראות איך לקנות ונראה לי שצריך להירשם. פתרון יותר טוב: תחייג 014-44-870-420-5000. אשמח אם תרשום פה את המחיר של הכרטיס אחרי שתיתקשר.
אני לא מצליח להירשם לאתר (האימייל אימות לא חוזר) ואני גם לא מצליח להתקשר לכולערות האלה.. אם מישהו יכול לנסות לעזור לי בהשגת מחירי הכרטיסים זה יהיה מאוד נחמד מצידו...
הנה עכשיו ראיתי TICKETS ARE NOW ON GENERAL SALE. Tickets on sale: On-line: www.tottenhamhotspur.com, by telephone: 0870 420 5000 or in person from the Park Lane Ticket Office Monday to Friday 9.30am 5.30pm. Ticket Prices: West & East Upper & Lower Tiers Adults £25 South & North Upper & Lower Tiers Adults £20 Senior Citizens & Juniors under 16 Anywhere £5 יש איזו דרך שאני אוכל להזמין כרטיסים היום אבל לשלם עליהם בקופות כמה ימים לפני?
הם מבקשים כרטיס אשראי כדי לשמור מקום... אני מתנגד נחרץ בקטע הזה של מסירת מספר כרטיס האשראי... לכן נותר לי לקוות למצוא כרטיס בכמה ימים שלפני המשחק.. לצערי
לדעתי כדאי לך לתת כרטיס אשראי, אם תחכה כמה ימים לפני המשחק אתה תקנה מכאלה שרכשו את הכרטיס שאתה רצית לקנות מההתחלה ותשלם להם כפליים או יותר מזה.
אין לי יותר מה להגיד לך מאשר חבל. כאחד שכבר רכש כמה וכמה דברים דרך האינטרנט, כמובן, באתרים ידועים יכול להגיד לך שלא הייתה לי עד כה שום תקלה בעניין. בכל אופן, בחירה שלך.