דוגמא לאחד הבולטים: משה "אלוהים" סבאג, בלם עירוני ראשון לציון. פשוט שחקן מעולה! מי שראה אותו בכל הזדמנות נגד שחקן שנחשב בארץ לחלוץ "פיזי" או "סקורר", וראה באיזה קלות הוא מנטרל אותו... תענוג לעיניים! מוקדש לגולש "הראש של סבג" יש כבוד
משה סבג הוא בן דוד שלי אבל לא הבלם של ראשון לציון,הקשר של קרית גת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
יש שתיים משה סבג בכדורגל הישראלי,משה סבג של מכבי קרית גת ומשה סבג של עירוני ראשון לציון. אחד עם קרחת(של ראשון) אחד בלי(של קרית גת).
שניהם לא שחקנים מי יודע מה ואין להם שום פוטנציאל! 2 שחקנים שיש להם פוטנציאל הם דווקא מקרית גת: מיקי עטייה ומושיקו בן סעדון
לא כועס.... אני רק מחכה למחזור הרביעי(אם הליגה תפתח מתישהו) בבלומפילד, אבוקסיס הגיע הזמן לסגור חשבון!!
משה סבג של ראשון הוא בלם נחמד לא יותר מזה לדעתי הוא סתם זומן לנבחרת. הוא לא יותר מנחמד ולכן הוא משחק בקבוצה כמו ראשון...
באיזה זכות אתה מדבר על משה סבג כ"סתם" שחקן סבג הוא השחקן היחיד בליגה שטוב בכל תפקיד על המגרש תראה לי עוד שחקן בארץ שבעונה אחת נתן 10 גולים ושלוש שנים אחרי זה זומן לנבחרת כבלם ולא הפנדלים של גרשון זה לא נחשב
עם פוטנציאל עצום? משה סבג? ( גם וגם ). שתי עגלות שלא מסוגלים לעשות שום דבר. הם לקראת גיל שלושים ועדיין לא עשו שום דבר בקריירה שלהם. להם יש פוטנציאל עצום? עוד לא ראיתי אותם מחליפים דאבל פס כל החיים שלהם.