תגידו? איזה שתיה קרה אתם הכי אוהבים? דגש על הכי אוהבים ולא הכי הרבה שותיים. אני אישית הכי אוהב מנגו.. ואני שותה הכי הרבה קולה.. למה? תאמת אין לי יותר מידי מושג. יש כל כך הרבה סוגי שתיה יותר טובים מקולה אבל עדין זה המשקה מספר 1... מה איתכם?
לא יודע עם זה השיניים שלי שנהרסו.. אבל פאנטה לימון.. וגם קולה.. עושים לי צמרמורת בשיניים זה מעצבן.. בעיקר פאנטה לימון..
ד"א מה החברת משקאות הכי גרוע.. דרינק, טריפ, קריסטל.. וכל החברה הדוחים האלה.. לפי דעתי טריפ.. זה טרקיז עם מים
אני הכי אוהב מנגו ופאנטה... גם בירה שחורה וספרייט. אני מזמין מה שבא לי באותו רגע אין משהו קבוע אצלי.. לא מזמן הייתה לי תקופה של בירה שחורה... אחרי זה תקופה של ספרייט ועכשיו אני בקטע של פאנטה... אם כבר מדשברים על חברת משקאות מגעילה אז לפני שנה בבראשית 2003 היה פשוט רק וירג'ין בכל החנויות אוכל רק וירג'ין שזה גועעעעל נפש אם מישהו היה פותח באסטה של קוקה קולה הוא היה מרוויח הון...אבל אין ספק שכל המשקאות סוג ד' כמו קריסטל טריפ וכו' הם גועל נפש אחד גדול
http://www.hartfordhawks.com/graphics/corporate%20logos/Coca-Cola-2003-logo-med.Xxx ארתור, תמונה אחת שווה אלף מילים.
קוקה קולה, רצוי בבקבוק זכוכית. אין על זה, אני מוכן לגמור ליטרים של זה. ואני מסכים שכל הדרינקים והקריסטאלים למיניהם פשוט דוחים.... איכס זה כל כך מגעיל, זה כמו לשתות אקונומיקה.
מישהו יכול להסביר לי את הקטע הזה.... אני לא מבין איך אתם מרגישים בהבדל בין קולה בבקבוק פלסטיק לבין קולה בבקבוק זכוכית ופחית....... דרך אגב אני אוהב מנגו....... הדבר הכי טעים שיש אבל לאכול מנגו זה בעעע
לקוקה קולה בפחית יש את הטעם הכי פחות טוב, אחרי זה לקולה בבקבוק פלסטיק ואחרי זה בקבוק זכוכית.זאת האיכות שעושה את ההבדל.
אם מדברים על הבדלים בין הקולות וסוג האריזה, אז ברור שהכי טוב זה זכוכית- על זה אין ויכוח, אבל אני משום מה מעדיף קולה מפחית מאשר מבקבוק פלסטיק... לא יודע למה... ואני גם לא זוכר מתי הצלחתי לגמור יותר מחצי בקבוק פלסטיק, לעומת פחיות שנגמרות לי בשניות...
צודק במאה אחוז. בניגוד לרוב פה,אני אוהב לשתות יותר פפסי קולה ולא קוקה.לא יודע למה.אבל עדיין,אין כמו ספרייט.