לקראת חלוקת הפרסים השנה אירגנתי רשימה של 20 שחקנים שהיו הטובים ביותר ב2007 והינה הרשימה: 1.כריסטיאנו רונלדו(מנצ'סטר יוניטד) 2.סטיבן ג'רארד(ליברפול) 3.דימיטרי ברבטוב(טוטנאם) 4.דיידיה דרוגבה(צ'לסי) 5.דירק קוויט(ליברפול) 6.ווין רוני(מנצ'סטר יוניטד) 7.אנדי ג'ונסון(אברטון) 8.בני מקארטני(בלקבורן) 9.ניקולס אנלקה(בולטון) 10.רובין ואן פרסי(ארסנל) טוב זאת הרשימה כול אחד יכול לכתוב את הרשימה שלו בבקשה
אתה שם לב ששמת רק שחקני התקפה? אם כבר עשית רשימה כזאת אז איפה קראבליו? וידיץ? ואן דר סאר? אסיין? הדירוגים האלה לא שווים כלום.
1. קיראן ריצ'ארדסון 2. פיליפ סנדרוס 3. אנדריי וורנין 4. פול רובינסון 5. מיקאל סילבסטרה 6. אמיל הסקי 7. מנואל אלמוניה 8. הילאריו 9. שולה אמאובי 10. טימו טאיניו.
אל תישאו את שמו לשווא. אבל הנה רעיון - בוא נרכיב את נבחרת הגרועים של השנה האחרונה. 11 השחקנים הכי מזעזעים והכי הורסים לקבוצות שלהם מהשנה האחרונה. מי מתחיל?
בטח תיהיה לנו נציגות גבוהה, אתה רק אומר גרוע וכבר עולה לי השוער, אתה רק אומר לי הרסו לקבוצות שלהם ויש לי גם בלם.
יאללה: -------רובו------ לי-דוסון-גרדנר-שימבו מלבראנק-ג'ינאס-זוקורה-טאיניו --בנט---ברבס--- מאמן: מרטין יול.