האם יש כאן אוהדים של גאלא??? אם יש או סתם מישהו שלא אוהד אתה מי לפי דעתכם השחקן הטוב ביותר בכדורגל התורכי כרגע העונה אני אומר הקאן שוקור וחסאן שאש!!! בבקשה לא לנעול זה חשוב לי!!! :aaa021: :aaa021: :aaa021:
צריך לשים לב לקשר באשרן אירפאן בן ה 15 מגלא (?) הוא יהיה מהטובים בעולם - טכני בצורה בלתי רגילה ויש לו מסירות גאוניות ודריבלים מסחררים! כרגע הטוב ביותר בליגה הטורקית הוא חסאן שאש.
פתיח' אקיול, שחקן עם מנוע טורבו. עשה בית ספר לרוברטו קארלוס. רק שיש לו בעיה עם הדיוק. הוא עבר מגאלא למיורקה, לא התאקלם שם, ניסה לחזור, אבל החטיא והגיע לפנר.
כשרביבו היה בטורקיה די התעניינתי בליגה, אחרי זה כבר נטשתי אותה, (להתעניין בטועמה ובלילי? נו באמת), דבר נוסף שדחה אותי היה זה שטורקיה גם הופכת לבית אבות\ליגת ניחומים לשחקנים שלא הצליחו בגלל הכסף הגדול שהתחיל לזרום שם. בכל מקרה איך הטבלה שם? איך אנלקה מתאקלם בפנר?
ככה נראית הטבלה הטורקית בינתיים: Fenerbahçe 47 Galatasaray 45 Trabzonspor 43 Denizlispor 33 Besiktas 33 Rizespor 30 Malatyaspor 28 Gaziantepspor 27 Samsunspor 24 Gençlerbirligi 23 Diyarbakirspor 22 Ankaraspor 22 Konyaspor 21 Ankaragücü 19 Sakaryaspor 17 Istanbulspor 15 Kayserispor 14 Sebatspor 9 ובמחזור הקרוב: קבוצתו של אופיר חיים לשעבר אצל פנרבחצ'ה , גאלטאסארי אצל ריזאספור וטרבזונספור מאחרת את מאלאטיאספור.