https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/9bgWDBkWUJEiUNGAxXxbeM-320-80.Xxx https://www.fourfourtwo.com/features/ranked-the-50-best-players-of-the-2000s *הכוונה לעשור הראשון של המאה ה -21 1) רונלדיניו 2) זינדין זידאן 3) קאקה 4) תיירי הנרי 5) כריסטיאנו רונאלדו 6) חאבי 7) רונאלדו 8) אנדרס אינייסטה 9) זלאטן איברהימוביץ' 10) לאונל מסי 11) ויין רוני 12) סטיבן ג'רארד 13) סמואל אטו 14) פרנק למפארד 15) ראול 16) ריו פרדיננד 17) פרננדו טורס 18) פול סקולס 19) ג'ון טרי 20) אנדריי שבצ'נקו 21) אשלי קול 22) קלוד מקללה 23) אלסנדרו נסטה 24) ריבאלדו 25) איקר קסיאס 26) דיוויד בקהאם 27) אנדראה פירלו 28) קרלס פויול 29) דידיה דרוגבה 30) פרנצ'סקו טוטי 31) לואיש פיגו 32) פאולו מלדיני 33) דוד וייה 34) פטריק ויירה 35) פאבל נדבד 36) נמניה וידיץ' 37) רוד ואן ניסטלרוי 38) פאביו קנאברו 39) אוליבר קאן 40) ראיין גיגס 41) רוברטו קרלוס 42) מיכאל באלאק 43) קאפו 44) צ'אבי אלונסו 45) ג'יאנלואיג'י בופון 46) חבייר סאנטי 47) אדווין ואן דר סאר 48) הנריק לארסון 49) חואן רומן ריקלמה 50) פטר צ'ך דעתי האישית: איברה כרגיל אוברייטד גדול, מה ריקלמה עושה ברשימה. להנרי מגיע להיות שני, צ'ך, אטו, רוברטו קרלוס, גיגס אנדרייטד
רשימה לגיטימית. סך הכל כל מי שצריך להיות שם נמצא שם. באופן הכי לא משוחד שיש הייתי מכניס את דל פיירו אבל אני יכול להבין למה הוא לא שם. העשור השני שלו היה קצת פחות נוצץ מהעשור הראשון. באופן גם לא אובייקטיבי אבל יותר ענייני בופון היה צריך להיות במקום גבוה יותר.
חחח יניב קטן ארגנטינאי, כרגיל חסר מושג. אם אלכס לא מחזיק ממנו אני מרשה לעצמי לעלות את ריקלמה עוד 5-10 מקומות למעלה. היה אפשר להוציא את לארסון מהדירוג הזה ולהכניס את אברה. לא סקסי להכניס שחקני הגנה ועוד מגנים אבל אם אשלי קול שם וכל כך גבוה, אברה לא נפל ממנו.
יש גם אגדות כדורגל רוסי. זה לא מעניין. ואגב, אני עד היום חושב שההברקה עם לארסון ל-3 חודשים אצלינו הייתה מהשליפות המדויקות של פרגוסון מהמותן בכלום כסף ובלחץ של זמן. אבל מפה ועד להכניס אותו לטופ 50 של העשור הראשון?? נו באמת. קרלוס טבז התחיל את הקריירה האירופאית ב2007 וב-3 שנים עשה הרבה יותר מלארסון. פטריס אברה אדיר מ2004. בקושי מחמיץ משחק כדורגל עד 2010, אחד מהכוכבים בקבוצה ששלטה בכדורגל האנגלי ועוד לפני זה עושה את כל הדרך עם מונאקו עד לגמר הצ׳מפיונס. יסלחו לי הרבה שחקנים ברשימה הזאת אבל גם הוא יכול להיות בפנים, בקלות.
זה עובר בשקט שג'יאנלואיג'י בופון מקום 45? תקפיצו במספר דו ספרתי של מקומות. חסר לי לוסיו. היה בלם מיוחד. גם רובר פירס אף פעם לא זוכה לכבוד ברשימות האלה, למרות שיש הצדקה כי הוא כבר היה רחוק משיאו לקראת הסוף.
רק אני לא מבין למה רוני תמיד נמצא כל כך גבוהה ברשימות האלה? ועוד יותר מוזר שדל פיירו בדרך כלל לא נכלל בכלל. לארסון פה והוא לא, נו באמת.