היום הסתיימו שלביי המוקדמות של הגביע האגלי והוגרלה הגרלת הסיבוב הראשון.בארנט שלנו זכתה להגרלה לא קלה בדמותה של העיר הרומאית העתיקה באת' סיטי(עיר יפיפיה ד"א). ההגרלה: מעניין מי תהיה קוטלת הענקים מבין הקבוצות כאן. Tiverton v Doncaster Wycombe v Liversedge/Coalville Town Hull v Morecambe Cheltenham v Swansea Boston Utd v Hornchurch Cambridge City v Leigh RMI Southend v Luton Mansfield v Colchester Hayes v Wrexham Yeading v Halesowen Barnet v Bath City Aldershot v Canvey Island Blackpool v Tamworth Billericay v Stevenage Slough Town/Salisbury v Walsall Darlington v Yeovil Bury v Vauxhall Motors Hinckley Utd/Burton Albion v Torquay Worksop/Alfreton v Macclesfield Scunthorpe v Chesterfield Forest Green v Bournemouth Stafford Rangers v Chester Swindon v Sheff Wed Bristol City v Brentford Leyton Orient v Dag & Red Southport v Hereford Bristol Rovers v Carlisle Exeter v Grimsby Bradford v Rushden & D'monds Peterborough v Tranmere Notts County v Lymington/Woking Milton Keynes Dons v Lancaster City/Scarborough Thurrock v Oldham Northampton v Barnsley Histon v Shrewsbury Hartlepool v Lincoln City Rochdale v Oxford Stockport v Huddersfield Port Vale v Kidderminster Halifax/Leek Town v Cambridge Utd
אההה, זה קל - מי שתוגרל לשחק מול הספרס בסיבוב הבא... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
בקנה מידה אנגלי יש לה עבר מפואר. היא לא אימפריה אירופית זה נכון אבל תמיד גם בתור ילד קטן ידעתי שטוטנהאם היא קבוצה גדולה.
אדר חמודי אני לא יודע מי אתה או בן כמה אתה ובאמת שאין לי כח בשעה כזאת לכתוב את כל התארים של טוטנהאם הוטספר. פשוט תבדוק את כמות התארים של טוטנהאם מול צלסי ותלך לישון כבר מאוחר.לפי רשימת התארים זה נראה כמו מכבי ת"א מול בני יהודה.......
רובי יקר, אליפויות בשנות ה-50 ו-13 שנה ללא תואר (עם כל הכבוד לגביע הליגה המפואר) זו לא ממש ההגדרה המקובלת לאימפריה. את כמות התארים של טוטנהאם לעומת צ'לסי עד כה אני יודע טוב מאוד. תעיף מבט לעבר העתיד - כיצד אתה צופה שהתארים יתחלקו בשנים הקרובות? האימפריה של טוטנהאם שקעה אי שם בעידן שוגר, והיא לא ממש מראה סימני חזרה.
אבל חלק מהמילה אימפריה כוללת את העבר והעבר ברוך השם מפואר מאוד וכולל תארים באירופה. לגבי העתיד בדיוק עכשיו הסתיים משחק המילואים בין טוטנהאם לצלסי בניצחון 3-0 לספארס. סילבה סוסה צמד ואחד של גקסון. הילדים ספייס דילבסקי,סוסה,ודפנדי הצטיינו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx