https://inthebackofthenet.files.wordpress.com/2013/11/fsa-logo.Xxx הרשמה: Fantasy Serie A 2016/17 Home חוקים: Fantasy Serie A - Rules הליגה נקראת Asoccer קוד ההצטרפות הוא wLvSlelv1kb9 בואו והצטרפו לעונה נוספת של פנטאזי! לאחר זכייתו המרשימה של @uri בשנה שעברה אני בטוח שרבים מחברי הפורום ישמחו לאתגר אותו בזכייה נוספת בסקודטו. אני כבר פתחתי את הקבוצה שלי שנראה לי שתהיה גרועה במיוחד! בהצלחה לכולם!
כמומחה לפאנטזי של הפורום - זכיתי בשני הפאנטזי היחידים שהיו כאן (הראשון היה הרבה לפני שרוב המשתמשים היו רשומים כאן), אני חייב להגיד שהאתר הזה גרוע. לא אכפת לי לזכות שוב עם האתר הזה, אבל היה נחמד אם מישהו היה מוצא משהו יותר טוב.
צודק. זה מסתדר במהלך העונה אבל זה נוראי בהתחלה. מה אתה אומר על זה? @uri LIVE ITALIAN SERIE A FANTASY SOCCER / FANTACALCIO!
זה עדיף Fantasy Premier League, Official Fantasy Football Game of the Premier League וברצינות, גם הפאנטזי שלהם מראה עד כמה הם מהבחינה השיווקית לפנינו.
כן, ההבדל פשוט עצום. זה דבר כל כך פשוט, לא מבין איפה הם חיים ב-FIGC הזה. בקיצור, מה החלטנו? נשארים עם הדרעק המוכר?