מתי תצא התוכנה של הסקאוט? ועוד שאלה, למה כשאני שולח סקאוט לאיזור מסויים הוא בקושי חוזר עם תוצאות? בגרסאות של ה championship manager הישנות הוא היה מביא מלא אופציות של שחקנים שהוא מצא ובגירסאות של Football manager הוא בקושי מוצא 2-3 שחקנים... יש סיבה לזה?
כמה סיבות: א)הבאת נתונים ספציפים מדי(מתחת לגיל 21, עמדה, רגל מועדפת). כל אלו יכולים לצמצם את האפשרויות למספר מועט של שחקנים. ב)הדאטה בייס במדינה המסוימת(ברזיל לדוגמה), קטן ביותר, אין הרבה שחקנים מלכתחילה, ואם רצית רק שחקנים בני 21 זה מצמצם את האפשרויות גם כן.
בקשר לדוחות של הסקאוטים - הם יתנו לכם רשימה מצומצמת של השחקנים העדיפים, אבל אתם יכולים איפה שנותנים להם משימה חדשה לראות את המשימה שהם רק ביצעו ויש שם רשימה של כל השחקנים שהם מצאו, ואת הרשימה אתם יכולים לסדר לפי המלצת הסקאוט, יכולת נוכחית, יכולת פוטנציאלית וכו'.
היוצר של התוכנה עדכן היום באתר שלו שכרגע אין לו הרבה זמן ויש המון שינויים בדאטאבייס של המשחק, ככה שזה ייקח עוד קצת זמן ושתצטרכו לחכות בסבלנות
בקיצור , מה שעושים במשחק .. לא ? אני תאמת לא ממש משתמש בסקאוט אני לא חושב שזה כזה שימושי .. פשוט נכנסים לחיפוש , מציבים גיל מסויים ועמדה.. וקריטרוינים שמחפשים כמו מהירות , הבקעה , טכניקה או לא יודע מה .. וזה מוצא לך את כל השחקנים במשחק עם הכישורים .. מה יעשה הסקאוט שאני לא עושה פה .. ? ושמעתי גם מתישהו שהתוכנה גם מראה פוטנציאל של שחקן או משהו כזה ..? במספרים .. ? משהו יותר טוב מהמשחק ..