מה הלייקרס מרוויחים בזה שהם מתכופפים ללברון? היום הוא לא מסוגל להוביל קבוצה לאליפות, מה החוזה החדש הזה שנתנו לו אפילו תורם להם? קוברים את עצמם לעוד כמה שנים בבנוניזם. פריים לברון הייתי מבין, אבל היום הוא סתם מועקה בשבילם מקצועית. היו נפטרים ממנו, משיגים כוכב צעיר ליד דיוויס, מביאים מאמן בכיר, עוד פה ושם תוספות ומתקדמים. ניהול של מכון ליווי.
מדיה, שיווק, חולצות. האיש מכניס הרבה כסף למועדון. צריך להבין את ה-DNA של הלייקרס. זה לא מועדון שבנוי על ריבילד, זה לא מינסוטה. זה הוליווד. תעבור על כל האליפויות של הלייקרס ותראה שכולם התחילו מזה שהביאו מגה סופרסטאר. מקארים, דרך שאק ועד לברון עצמו.
ועכשיו פרקטית, איזה ואיך הם משיגים כוכב צעיר ליד דיוויס בלי לברון אשמח לשמוע. אם כבר להעביר את דיוויס בטרייד תמורת בחירות ואולי מספר שחקנים צעירים זאת האופציה היחידה שלהם לבנייה מחדש.
אתה צוחק עלי. לברון ואיי די הם כמו אחים. אין סרט שלברון יתן שיעשו עליו טרייד. מה שיותר ריאלי זה להיפטר מאפסים כמו ראסל והוצ׳ימורה. לאיי די עוד יש קצת מה לתת, מהם אתה תקבל רק קדחת.
לא הבנת, נניח לא להחתים את לברון ואז להעביר בטרייד את AD. ההחתמה של לברון לא פוגעת בשום הגעת כוכב צעיר כי פרקטית אין דרך להביא אותו דרך לברון אלא דרך שחקנים אחרים. הלייקרס לפני שנתיים עשו גמר אזורי, השנה עפו לאלופה היוצאת. יש קבוצה סבירה שיכולה להתחרות, לא הייתי ממהר לפרק את החבילה גם אם הסיכוי לא גבוה. כנראה שרגילים ליותר מידי טוב אז הופכים לגרידים.
אבל כמו שכתבתי בהודעה הקודמת-קודמת ההחתמה של לברון היתה בלתי נמנעת. זה ה-DNA של הקבוצה מאז ומתמיד, לטוב ולרע. הלייקרס על הפנים. מה שאתה קורא לו האלופה היוצאת היא לא חצי ממה שהיתה בעונה שעברה, מכל מיני סיבות. מינסוטה שהיא קבוצה טובה, אבל עדיין רחוקה מלהיות הכי טובה, העיפה אותה. הלייקרס זאת קבוצת סטריט בול שמתבססת בצורה אבסולוטית על כוכב מזדקן, ועם צוות מסייע שכמעט לא קיים. גם אם נעשה בקיץ את כל החיזוקים הנכונים הגג שבגג זה גמר מערב ואני מתפרע פה לגמרי. אבל כרגע אנחנו לא עושים כלום, והדיבורים על דרוזן כדי להגדיל את הגריאטריה לא מרנינים במיוחד.
הלייקרס יכולים לפתות אותו ללכת לקונטנדרית תמורת חוזים נגמרים ובחירות עתידיות. זה יהיה כדאי לשני הצדדים. אבל, נדמה לי שאת לברון לא מעניינת אליפות יותר, יעביר שנה שנתיים בנוניות עם ברוני ויפרוש. הקבוצה הנוכחית לא מסוגלת להתחרות כי לברון עייף מסדרות פיזיות וארוכות. הוא לא יחזיק מעמד. בלייקרס תמיד יהיה סולד אאוט, עם לברון או בלעדיו. הם לא צריכים פנסיונר בשביל זה.
לא מסכים. את לברון ועוד איך מעניינת אליפות. הוא עדיין באיזה מרדף דמיוני אחרי מייקל. ברוני זה לא יותר מקוריוז, לברון הוא פריק של ״ציוני דרך״ שמפארים לו את הלגאסי, ולהיות הראשון שמשחק עם הבן שלו זה אחד מהם. להערכתי ברוני ישחק כמה דקות כדי שיהיה תיעוד מצולם של השניים ביחד ואחרי זה ילך לג׳י ליג.
תזכיר לי כמה תארים יש לאוקלהומה? או שאצלכם סופרים בחירות דראפט בתור תארים. בניגוד לדאלאס ואוקלהומה שתמיד יצטרכו להשיג את הכוכב דרך טרייד או דראפט, ללייקרס כל שחקן חופשי ירצה לחתום.
נראה לי שממש הרבה שחקנים חופשיים לא רצו לחתום בלייקרס. נראה לי שאפילו שחקנים שהלייקרס יכולה להחתים בסיין אנד טרייד(כמו אחד שממש עכשיו מתקרב לסקרמנטו והלייקרס רודפת אחרי כבר חצי שנה) לא רוצים לחתום אצלה. אם את לברון הייתה מעניינת אליפות הוא היה בורח מהלייקרס הנוכחית או לפחות נותן למישהו שזה לא הוא והסוכן שלו לנהל אותה.
מה זאת אומרת לא רצו לחתום? איזה כוכב היה זמין והייתה ללייקרס תקרת שכר פנויה עבורו? ***עזוב את דרוזן השמעאק הזקן שבגיל 30 טורנטו נתנה לו בעיטה בתחת כי לא היה מספיק טוב. שגם הוא אגב צריך לוותר על כסף. רומא צודק - ל.א זאת ל.א והיא תמיד תהיה קורצת ואטרקטיבית עבור החציל זפת התורן. מזכיר לך שקוואי וג'ורג' השמעאקים חתמו בקליפרס רק כי זו לוס אנג'לס. ואם רומא צודק - סימן שיש דברים בגו. רומא מה אומר על פלייאוף P ושאר העבודה של מורי בקיץ ? יש תחרות לבוסטון מכיוון פילדלפיה? מה עם היווני ? היום נראה טוב נגד פלופצ'יץ' וסלובניה שהובסו. איזה תענוג
יששששששששששששששש ! סימונה פונטיקו לא נגנב ונשאר בפיסטונס לשנתיים. שחקן מעולה. גם מאליק ביזלי חתם, בעיקרון ברור מאוד מה שמנסים לעשות. קייד - איביי - הולנד שהם הכישרונות של המועדון הזה, כולם יוצרים והחתימו להם 4 קלעים: הארדווי, האריס, ביזלי ופונטקיו. בעיקרון יש פה שילוב של קליעה ומשחק התקפה מגוון כך שאני מרוצה ביחס לציפיות הנמוכות. אני נגד ביזלי והארדווי אבל הם לגמרי יכולים לחזור לשיא. כרגע (!) זה הסגל: 1: קייד, ססאר. 2: איביי, ביזלי, הארדווי. 3: פונטקיו, הולנד. 4: האריס, תומפסון. 5: סטיוארט, דורן.