27.7 עכשיו בדיוק המשחקים המכריעים מי ארבעת הנבחרות שיצטרפו לאולימפיאדה. ברזיל(ניצחו את לטביה) ויוון(מובילים על קראוטיה והמשחק לקראת סיום) בדרך. ספרד במאבק מול בהאמס (שלושה שחקני NBA ופרוספקט רציני בדראפט הבא). לפנות בוקר אני מניח פורטו ריקו נגד ליטא. אפרופו ברזיל, הסנטר\פווארד שהוא הקלעי המצטיין שלהם לרוב - ברונו קאבוקלו ששיחק בפרטיזן אשתקד מועמד חזק למכבי.
יא אללה קאבוקלו זה ה״דוראנט הבא״ הזה שיוג׳ירי בחר אז וזה הפך לדאחקה. 2years away from been 2 years away guy. נחמד לשמוע שהוא מוצא את עצמו. יצא לי להציץ עכשיו במשחק של מיאמי בסאמר ליג, חאליל וור מפתיע אותי מאוד. חשבתי שהוא במרחק די גדול מלהיות מוכן באמת לnba אבל חותץ מגודל ויכולות הגנתיות רציניות הוא מראה יד רכה מאוד שלא חשבתי שיש לו. נתן הכל מהכל במשחק הזה כולל סטפ בק אחד של נוביצקי על המגן. אפילו מכדרר ומשחק פיק אנד רול עם הווינגמנים לידו. יש מצב גדול שזה בסוף הגבוה עם האפסייד הכי גדול בדראפט הזה(הוא היה חזק גם על הראדר של הלייקרס ל17). מעניין. מצד אחד מיאמי יכולים להשתמש בו בטרייד על מארקנן מצד שני אם לא ילכו על מארקנן הוא יוכל להזיז את באם ל-4.
מישהו צופה בסאמר ליג? הבעיה היא שהרמה כל כך נמוכה שאפילו אם שחקן נראה טוב זה לא אומר כמעט כלום. טורניר האולימפיאדה יהיה נחמד, מניח שזה יעביר את הזמן עד תחילת הפרמייר ליג.
וואלה לא אחי אבל אני חורש את הטיקטוק של ה-NBA בשביל הסרטונים של הדרים טים ופתאום משום מקום עולה סירטון של רומן סורקין עם מהלך יפה בסאמר ליג ואפילו עם השוואה בכיתוב לניקולה יוקיץ׳. מאות אלפי צפיות הדבר הזה קיבל. עכשיו אני לא חושב שסורקין ברמה של ה-NBA אבל אנחנו יודעים שבאמריקה הכל זה הייפ, אז לכו תדעו אם הסרטון הזה לא יכניס אותו בטעות ל-NBA. גרסת הכדורסל של המובטל בטיטו.
אם אתה ממש טוב בסאמר ליג אתה יכול לגנוב חוזה של 10 ימים באיזה קבוצה. אז אם הוא הכי טוב על הפרקט יש לו סיכוי לקחת משהו. השאלה אם לא ייחתך מוקדם ואז יצטרך לחפש שוב את מכבי/הפועל.
לא יודע לגבי קבוצות אחרות. אצלנו לוקחים הרבה פרוייקטים כאלה שנבחרו מאוד נמוך בדראפט או לא נבחרו בכלל ובוחנים אותם שם. למשל דורט וויגינס ג'ו כולם עברו שם והרשימו והיום הם שחקני רוטציה על חוזה מלא. ג'ו שיחק נגד אוקלהומה עם פילדלפיה ונראה מצוין בסאמר ליג לפני שנתיים, נזרק מפילדלפיה לאחר מכן וישר החתמנו אותו. לפנות בוקר אוסמן דיינג ממשיך לתפקד כמו פלופ. נבחר 11 לפני שנתיים ועדיין לא נראה כמו שחקן כדורסל. לא חושב שייצא ממנו משהו כבר. פספוס.
ברכות לפיסטונס. זאק לווין וגורדן פול כבר לא אחד מהחוזים הגרועים והשואתיים בליגה. 269 מליון דולר לקייד לחמש שנים. יכול להגיע ל30 אחוז מהפיירול שלהם. מתוק כמו דבש.
איזה מועדון סטלה, הם כבר שנים עושים תנקינג בשביל לאסוף בחירות סיבוב ראשון, הבחירות האלה לא פוגעות ובסוף הם שורפים את כל הכסף על אחת מהן?
דווח כבר ב-01.07, רק עכשיו הפך לרשמי. בכל מקרה, בעונה הבאה החוזה ייכנס לתוקף וזה היה הצעד המובןן והצפוי לעשות, קייד נכנס לשנה האחרונה שלו מבחינת הזדמנות להוביל מועדון, אם לא היינו מחדשים היינו מאבדים כישרון כזה בחינם. לא ייתן עונה גדולה קבוצתית ואישית, יצטרך ללכת הביתה וייקבל ביקורת. במועדון הזה לך תידע מה ייקרה. לווין גרוע, פול גרוע, קייד עם חוזה רוקי אז נחכה. האריס עם חוזה רע, פליקנס עם 3 שחקנים בחוזה רע, מארי - אינגרם - מקולום. גולדן הייתה עם וויגניס, פול, קליי ודריימונד בחוזה רע בעונה האחרונה !!! כמעט כל מועדון עם חוזה רע. הדובדבן שבקצפת, בדיוק אתמול חשבתי על החבר שלך, היהלום, פול ריד. מסתבר שהקבוצה שלו לא התלהבה ממנו כמוך והנגר הזה מגיע לפיסטונס כי הצבע קצת דליל, חסר גם רכז בעיקרון, מאמין שיגיע מהסאמר ליג. פול ריד, הכישרון שראית משחק אחד טוב שלו וקבעת שהוא כישרון, הנגר האיום והנורא הזה, אין לי מושג איך הגעת לזה אבל תודה על הרכש. ייאמר לזכותו סנטר הגנתי וזה משהו שמאוד חסר לנו בצבע.
לא אמרתי מעולם שום סופרלטיב על פול ריד מעבר לזה שהוא סנטר הגנתי מחליף טוב. נאדה מאס. ברור שדראמונד חוזה טוב יותר ושחקן טוב יותר לשמור על הספסל.
אני אוהב שאתה חולק prognosis,שאתה משבח שחקן זה בדיוק הפוך. ושאתה מהמר על היכן תסיים קבוצה מסוימת - קורה בדיוק ההפך. תמשיך כך יקירי - אתה כמו כספומט.