הלייקרס אם ראס יחליט שהוא מקבל תפקיד משני אולי יסיימו 5-6 בכל סיטואציה אחרת הם קבוצת פלייאין קליפרס גולדן ממפיס פיניקס דאלאס דנבר מינסוטה כולן קבוצות שלמות טובות יותר שיקגו קבוצה בינונית מאוד בטח מול שאר power houses שיש במזרח אולי מקום 6-8 ולונזו כבר נפצע השאלה האם הלייקרס אוכלים עונה עם ראס ומפנים ים של מקום בתקרת שכר עונה הבאה או עושים טרייד העונה Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
@Roma שרודר יחזור בעוד חודש, אי דיי פציע, אוקי... ו... מייקל פורטר לא פציע ? ג׳מאל מארי לא חוזר אחרי שנה וחצי ופציעה קשה ? ג׳קסון ממפיס יותר פציע מדיוויס. דאלאס, דנבר וממפיס בלי כוכב משני ברמה גבוהה לדעתי לצד הכוכב של הקבוצה. אתה רואה את כריסטיאן ווד, ג׳קסון וג׳מאל מארי אחרי פציעה קשה תורמים לכוכב של הקבוצה כמו נניח ג׳יילן בראון לג׳ייסון טייטום ? פול ג׳ורג׳ לקוואי ? מידלטון ליאניס ? אפשר להמשיך. אמרתי שהמזרח קשוח, בוסטון ומיאמי בפלייאין, שיקגו בפלייאוף להערכתי. קליבלנד וברוקלין עם סגל נדיר. מרגיש לי שהפיסטונס בנו קבוצה חזקה מידי, כרגע בגלי פצוע וקמבה לא בסגל. אין לנו בחירות והייתי שמח להתחלש ולוותר על נכסים שיש לקבוצה בסגל. למרות שהכל נראה מדהים קשה לי להאמין שנראה מסאדיק ביי משהו יוצא דופן, ללכת ל-10 שנים ולבנות על אליפות עם גארדים כמו קייד וג׳יידן אייבי זה הימור גדול, שאר הצעירים מוכשרים אבל אני לא רואה כאן סופארסטאר למעט צמד הגארדים שיש לו את הפוטנציאל הקטן.
רק מה שלא נכון בתיאור שלך שדנבר וממפיס כבר הסתדרו ללא השחקנים הפציעים שלהם. הלוואי והלייקרס יצליחו לגרד מקום בפלייאוף ללא פלייאין. טופ 3 זה לא ריאלי עבורי לפחות.
וידוי אישי:שאק היה השחקן שהכי אהבתי ב-NBA. עם השנים גיליתי שהוא גם האישיות הכי אדירה שהיתה שם. קניה ווסט תקף את שאקיל אוניל על פרשת קיירי והאנטישמיות | ספורט 1
קיירי אירווינג: לברון ג'יימס מדבר על ההשעיה - וואלה! ספורט כמה לא מפתיע שבן אדם שבעצמו נתפס על אמירה אנטישמית רץ להגן על קיירי, מצא מין את מינו. מסביר קצת למה השניים האלה עשו כיפה אדומה לדיויד בלאט.
אבדיה רץ לכיוון הסל ואז זורק את הכדור אחורה למישהו בחוץ, ממה הוא מפחד, ללכת על בטוח זה לא בטוח צריך קצת ריסק
דעה לא פופולרית (בטח אחרי משחק שיא בלילה של 28-11-9): סקוטי בארנס אוברטייד, ספק גדול אם יוביל קבוצה לדעתי (גג יכול להיות מספר 2 בקבוצה) ויש לו עתיד רק כשחקן צבע. אתלט על, שחקן קבוצתי, עושה הכל על המגרש, מוסר, שומר אבל הוא 4, לא יצירתי ל-3, לא יודע לייצר, תמיד הולך ליד החזקה, רק כשחקן צבע הוא יכול להצליח. בארנס בחירה 4 בדרפאט הקודם, בעיני לא היה שווה בכלל את רוקי העונה, ג׳יילן סאגס בחירה מספר 5 הוא לא מישהו שתפס לי את העין ושווה דיבור מיוחד. בחירה 3, מובלי, נתן משחק של 8 גגות נגד הפיסטונס לפני שבוע. מפלצת הגנתית, קולע באחוזים רעים, משחק ההתקפה שלו בסימן שאלה גדול. בחירה 2, ג׳יילן גרין, סופרסטאר עתידי, בלתי ניתן לעצירה. בחירה 1, קייד. אני משוחד, אני מת עליו, הוא כל כך טוב וכל כך מגוון במשחק שלו, 20-6-6 אלה הממוצעים שלו, חצי חסימה למשחק אבל קולע באחוזים רעים. אני אוהב את הטכניקה, גם בזריקה, הוא יכול ללכת ימינה וגם שמאלה, פוסט אפ, רכז גבוה, שומר מעולה, קיי די פירגן לו. יש סימן שאלה האם יכול להוביל קבוצה, עושה רושם שכן אבל בניגוד לג׳יילן גרין על קייד ומובלי אני לא יכול לחתום על זה. אם אני חוזר אחורה לדעתי 5 הבחירות מוצדקת, קייד אמור להיות ראשון, גרין שני וכן הלאה, הקבוצות לא טעו.
כנראה שראיתי הרגע את המשחק השני הכי גדול של ישראלי (הראשון המשחק של כספי נגד ג״ס). אבדיה עם 12-10-9 ו-2 חס׳ ב-41 דק׳ (הכי הרבה במגרש). ריבאונד מסכן אחד, ריבאונד מטריפל דאבל, כל הדקות האחרונות אני בלחץ על השורה הסטטיסטית. המשחק הטוב בקריירה שלו.
דני מהשומרים הטובים בליגה. לשמור על כל הטייטומס ואנטטקומפוס של היקום בהצלחה... כוכב של סופרמקס או מקס הוא לא יהיה. אבל חוזה של 4×20? אפשרי ומאוד , הוא רק צריך להמשיך לשמור ככה בהמשך ולזרוק מדויק מהפינה -זהו,זה יספיק לקריירה לעוד מאה שנה בליגה.
חוזה של 80 מיליון דולר לשחקן שקולע 7-8 נק׳ בממוצע לא ייקרה, שיגיד תודה אם ייקבל את אופציית השנה הרביעית שלו בחוזה (מגיע לו לדעתי).
תפסו שכל אחרי הרבה שנים אבל כן זאת המטרה שלהם, להרוויח את הצרפתי או סקוט הנדרסון בדראפט הקרוב. דווין ואסל מפתיע שם וכמובן שיש את קלדון ג׳ונסון מעל כולם.