SGA פשוט לא נורמלי. אני לא רואה קבוצות אחרות אז קשה לי לדבר על דונצ'יץ'. למה גידי וג'יילן וויליאמס לא טופ 3 ב21/22?
מה שלא נורמלי כאן שאתה לא רואה את לוקה, גם אמביד ויאניס בעונות גדולות ועוד רבים, לוקה זה זן נדיר שלא יהיה אם נראה שוב. אני רואה בעיקר תקצירים, עד השבוע האחרון ראיתי משחק אחד כל לילה אבל עכשיו הפסקתי בגלל עבודה. את הקבוצה שלך ראיתי מעט, ג׳יילן וויליאמס אחלה שחקן, לא אגבש דעה כי לא ראיתי מספיק והוא לא נכנס כזה לתקצירים. גידי כישרון על, היה ידוע לפני שנכנס לליגה. למה הם לא בפנים ? 2 המקומות הראשונים בכל דרפאט סגורים, השחקנים שם יהיו שחקני על, אייבי נראה מעולה ואני מהמר שיגיע רחוק יותר, מובלי לא הכי מוכשר התקפית אבל משחק בקבוצה חזקה בניגוד לגידי + שחקן הגנה שיהיה מהטובים בליגה אם לא הטוב בליגה, זה יתרון עצום. לא מכיר אדם שפוי שייקח את גידי ו-וויליאמס על פני מובלי. אני מוכן לחתום שמת׳ורין וגרין יהיו סופרסטארים, כנראה שגם באנקרו ואולי גם קייד. הכישרון בליגה הזאת פסיכי, אם אין לך 2 סטארים צעירים שהם לא פציעים ולא כלום שווה להמר ולא להתפשר, שווה לסבול 3 שנים בתחתית בשביל 10 שנים של הצלחה עם סופרסטארים, הקבוצה שלך זאת התשובה המעולה. יש לך את המנג׳ר הטוב בליגה כנראה, לא סתם הוא 16 שנה בתפקיד, קלופ של האן בי איי. שים לב לשינוי של טרה מאן בזמן האחרון, כל משחק דאבל פיגרס.
כן אני אוהב את סאם פרסטי. מפחד תמיד שיילך. אבל עכשיו יש פרוייקט שמגיע לשיא אז עתידו הקרוב מובטח. טרה מאן - סוליסט. היכולות שלו ליצור הפרדה מהמגן עילאיות, יש לו דריבל מעולה. הבעיה זה שהוא לא קובר את הזריקות החופשיות. לדעתי ישתמשו בו כצ'יפ לאיזה טרייד גדול בשנה הבאה.
שיא זה שיא, אבל קארים שיחק בקולג' דבר שלברון לא עשה. קצת מוזר שלא מדברים על העניין החשוב הזה ומכתירים שחקן שהפסיד יותר גמרים בנ.ב.א מאשר היה אלוף לטוב בכל הזמנים. כבודו במקומו מונח, אבל לדעתי צריכים להסתכל על כל התמונה.
קולג' לא קולג', שניהם הגיעו למספר הזה אחרי אותו מספר של שנים. אין שאלה בכלל שלברון שחקן הרבה יותר גדול מקארים, עכשיו הוא עבר אותו בנקודות אבל הוא עבר אותו גם בעוד פרמטרים. קארים היה סנטר פרופר, לברון יכול לשחק בכל עמדה על המגרש. ההפסדים של לברון בגמרים שמים אותו בנחיתות מול מייקל, לא מול קארים.
להוציא את ההפסד המבורך שלו בגמר של מיאמי - דאלאס כל ההפסדים שלו מקובלים לגמרי. כנראה שגם כל כוכב אחר היה מקבל סוויפ מגולדן סטייט טרום דוראנט לבדו לגמרי או עם דוראנט שהייתה קבוצה מפלצתית ובלתי עצירה. גם ג'ורדן המהולל היה מקבל תבוסה. התמונה המלאה שמדובר בשחקן שנע בין מצוין למעולה בכל הקריטריונים של המשחק. קל לספור טבעות במאבק מול ג'ורדן אז אפשר גם להזכיר את ביל ראסל. yakov_y, אתה צריך לבדוק את עצמך. שיי שחקן על אבל להשוות לשחקן היסטורי כמו לוקה זה חטא רציני. זה כמו להשוות את כרמלו ו-וויד ללברון בזמנו.
אמנם לברון שבר את השיא, אבל אין לו מה להיות כל כך גאה בקדנציה שלו בלייקרס. אז נכון, הוא זכה באליפות בבועה, אבל הלייקרס משכנו עבורו את העתיד ונראה שהם בדרך לעונה שנייה ברציפות ושלישית סה"כ בלי פלייאוף בעידן לברון. כשהייתי צעיר הערצתי אותו, עם השנים פיתחתי ממנו סלידה. הנרקסיזם שלו מחליא. אם היה לי כוח לזה הייתי משנה את הניקניים כבר מזמן. אם כבר שיאים - נראה שיוקיץ בדרך לשבור את שיא הטריפל דאבל של ווסטברוק. מעולם לא ראיתי שחקן כל כך יעיל וחכם, הכל בא לו בקלות. בלי טיפת אתלטיות עושה בית ספר לכל הליגה. גאון כדורסל אמיתי. הלוואי שיזכה בטבעת העונה, מגיע לו.
לדעתי יש אנשים שהרוויחו אישור להיות נרקסיסטים. לברון ג’יימס בהחלט אחד מהם. זו לא תכונה שאני מעודד, אבל מצד שני אני גם לא אגדת ספורט וטופ 3 אנשים שדרכו על מגרש כדורסל.
זה נכון במובן מסוים(אני מעריץ גדול של ג'וקוביץ' ששנוא על רוב אוהדי הטניס), מצד שני, גם לנרקסיזם יש גבול. היום למשל בדיעבד אני מסתכל על על הטקס שהוא עשה עם הטלק ואני מתחלחל. מה שהוריד לי ממנו סופית זה היחס המגעיל לבלאט, וזה שאפשר לחתרן הבלתי נלאה טיירון לו להשלים את החתרנות שלו בהצלחה.
אני אובד באיירן מילדות. ההתעסקות של בדורטמונד נובע מהתסכול ממצב הבונדסליגה בשנים האחרונות, אבל זה לדיון אחר.
1. יודע שאני אתחרט על זה ועל עוד דברים אבל שיי זה שחקן שאני מאוהב בו ושחקן ששמתי לב אליו מהשנייה הראשונה שדרך על הפרקט, בגללו עקבתי אחרי הבן דוד שלו שמשחק בפליקנס. 2. מה עם הגמר שהפסיד לספרס ? היה עם וויד ובוש לעומת דאנקן בן ה-36, טוני פאקר וקוואי שהיה ילד צעיר שקלע פחות מ-13 נק׳ למשחק בעונה הסדירה, ג׳ינבולי גם היה הרבה אחרי שיאו. הפסד בלתי מתקבל על הדעת. הגמר מול דאלאס די מביש אם בוחנים על הנייר את הסגלים. לא אוהב את לברון, לא את הטקס המגוחך הזה באמצע משחק, מסורת מטומטת של אמריקאים, להקיא. אף פעם לא אבין את ההשוואה בינו למייקל, התשובה ברורה ואני ממש לא אחד שסופר טבעות. טרייד גדול לדאלאס, סוף סוף לוקה מקבל כוכב. לא מבין מה ברוקלין עשתה פה, שרפה לעצמה עונה.