מאקורקל מסתכן בסיפסול משפיל (ולא בטוח שזמני). איזה סמרטוט אלוהים. זרוע של טואה ביום רע והחציל זורק across the field פעמיים בדרייב אחד מול אחת ההגנות המהירות בליגה.
אני רואה אותם וצוחק ואז אני נזכר ששמתי Parlay TD Scorers והיחיד שנשאר לי זה ראמונדרה סטיבנסון ושואל: מי המטומטם האמיתי פה? מי הקוף בכל הסיפור הזה? חוץ ממאק ג'ונס יעני. ובליצ'ק. חוץ מהם. מהמובנים מאליהם.
אהבתי את ה-play calling של הצ'ארג'רס. הלכו על כל הקופה. אחלה זריקה של הרברט עם תפיסה מצוינת של פאלמר. לגבי הניינרס. לדעתי הם כרגע הקבוצה to beat. היום האיגלס גם יכלו להפסיד. הבילס עם משחק נהדר מחזירה את מיאמי לקרקע כשג'וש אלן וקבוצתו מצהירים משהו הערב. ודאלאס? ביום טוב יכולים לקרוע את כולם, ביום רגיל הם לדעתי קבוצה שיכולה להפסיד בכל מקום.
תשקר לי ותגיד שראית בהיסטוריה של הג'טס מאמן שבועט פילד גול מ-52 יארד בפיגור 38-3 עם 7 דקות על השעון. ומחטיא. הסמים היום היו יותר מדי טובים. קשה להאמין שאדושם כל כך טוב. שמישהו יצבוט אותי. שמישהו ינשך אותי. שמישהו ידקור אותי. שמישהו יבתר את גופתי. (וכן ברור לי שה-FUCKERY בדרך. אם פאטי מסיים את הלילה הזה בריא ושלם במשטח הכי נאצי בליגה הוא יסתכם בהצלחה. כל דבר מעבר - בונוס לא הכרחי.)