http://www.mightytips.com/wp-content/uploads/2015/04/Roma-vs-Napoli-Prediction-and-Betting-Tips.Xxx המחזור ה-27 של הליגה האיטלקית יחל מחר בצהריים כאשר רומא תארח את נאפולי, במשחק חשוב ביותר לשתי הקבוצות (וגם לאינטר, אטאלנטה ולאציו שמחכות למטה). למעשה כל הקבוצות שבמקומות 4-7 יעודדו את רומא במשחק, לרבות כותב שורות אלה. על כן, ניצחון של רומא יזכה אותה ב-GRAZIE ROMA גדול מאד. שאר המשחקים: שבת: סמפדוריה - פסקארה (19:00) מילאן - קייבו (21:45) ראשון: אטאלנטה - פיורנטינה (13:30) קליארי - אינטר (16:00) טורינו - פאלרמו (16:00) אמפולי - ג'נואה (16:00) אודינזה - יובנטוס (16:00) קרוטונה - סאסוואלו (16:00) בולוניה - לאציו (21:45) אני מתנצל על התקציר הדל, תקופת מבחנים וכאלה.
Roma (4-2-3-1): Szczesny; Rudiger, Manolas, Fazio, Jesus; De Rossi, Strootman, Nainggolan; Perotti, El Shaarawy, Dzeko. Allenatore: Spalletti Napoli (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Jorginho, Rog, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne. Allenatore: Sarri
הגזאטה רשמו משוער, אין לי בעיה עם ההצבה של רוג במקום הפולני אבל לדעתי מול הפיזיות של הקישור הרומאי, דיאוורה היה חייב לפתוח, מעניין מה התכנון של סארי כיצד לעצור את רומא. אני משער שסלאח על הספסל כדי להיכנס כשהנאפוליטנים עייפים Sent from my m3 note using Tapatalk
הוא בספסל, לא ידוע על פציעה אבל הוא נמצא בכושר בינוני מאז אליפות אפריקה והגיע הזמן לתת צ'אנס לפרוטי. ספאלטי פותח במשחקים היותר קשים על הנייר עם ג'סוס על חשבון אמרסון.
הגזאטה אף פעם לא פוגעים עם ההרכבים המשוערים. הרכבים מפתיעים, אבל זה הופך את המשחק לעוד יותר מעניין. מחכה בקוצר רוח.
לא שאלתי את השאלה בגלל הגאזטה, אלא כי זה הפתיע אותי שהשניים על הספסל. הגאזטה סתם היתה הערת שוליים,בגלל זה כתבתי "אגב"
הקבוצות בעיצומן של סדרות ארוכות וקשות של משחקים כל 3 ימים. מי שפחות עייף משחק. היום אמרסון, סלאח ופרס על הספסל. הגיוני שזו הסיבה גם בנאפולי. שער, 3 בישולים ועזרה לניינגולאסו השני מול אינטר ב5 משחקים. פרוטי לא פוגע כבר כמה חודשים. מקווה שיתחיל להצדיק את מקומו כבר היום. לא הוא לא.
סיכום חצי שעה ראשונה: כיף לראות את הטכניקה של שחקני נאפולי, את רומא הרבה פחות, יתרון מוצדק. פרשתי לדורטמונד.
מה הקטע של מרטנס (איזה סילון הכלב) וההשתנה? תרתי משמע. סלאח > אלשע גם שהוא באפריקה. Sent from my SAMSUNG-SM-G925A using Tapatalk
הדריבל של אינסינייה על שטחים קטנים פשוט מרהיב. נאפולי מרגישה יותר מסוכנת ביציאות החדות קדימה, רומא נראית כבויה.