הוא פשוט חולה, שיעזוב אותנו בשקט, אני לא מבין איך מעריב משלם לו כסף בשביל השטויות שהוא מוכר... הפנטיות שלו כלפיי הליגה האיטלקית, והשנאה שלו כלפיי האנגלית היא ברורה, אבל רבאק שישמור את זה לעצמו, עיתונאי אמור להיות אובייקטיבי... התקשורת שלנו בכלל ברמה נמוכה, חצי מאנשיי התקשורת בארץ חייבים לעוף, ומהר!!!
הגול של טוטי היה מדהים- באמת. אבל מה הכדורגל האנגלי עשה לו, גם ככה הוא לא מבין חצי דבר בכדורגל הזה. יאללה יאללה, לך תפנטז אל יובנטוס -מילאן ותשתוק.
טוב, אל "תערבו" את טוטי בזה, הוא באמת כבש שער פשוט מדהים, באמת גאונות של כדורגל בהקפצה הזו מ-20 מטרים. שווה לראות למי שפספס (לדעתי יש ב"שערים להורדה" פה בפורום העולמי). אבל רצון, אוי רצון, לא יכול לעבור שבוע ללא עקיצה מפגרת... נו טוב, מי פה מופתע?
פאולסן הזה פרובקוטור , הוא עשה אותו דבר גם לקאקה במשך משחק שלם במילאן-שאלקה. אני מופתע שטוטי רק ירק עליו. ולמה לכלכך על השער של טוטי רק בגלל רצון? הבנאדם רץ חצי מגרש עם הכדור ומ-20 מטר הקפיץ מעך השוער. רצון בנאדם דפוק שלא מבין כל כך בכדורגל , כמו כל העיתונאים בארץ... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
מישהו בכלל מקשיב לדביל הזה? די כבר, תגיד שאתה מת שיתייחסו אליך. אני בכלל לא אגיב לדיעותיו הנלוזות והפרובוקטיביות עד שלא יכתוב משהו שאין בו התרסה ונובע מכדורגל נטו
החלטתי להחזיר את הדיון כדי לבשר לכם שעם ירידת הטריבונה, מר רצון יצא כמעט לחלוטין השנה ממפת תקשורת הספורט בארץ, ולראייה, הדיון השומם כאן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx :aaa021: לפני כמה עמודים היה כאן אוהד איטלקי שהשווה בין רצון לבין אבי מלר, אז הנה השוואה שמוכיחה את ההבדל בין מלר לבין הבהמה: לפני שנה אבי רצון התארח בפורום כדורגל אחר וזה מה שהוא כתב על אנגליה: לעומת זאת, לפני שנתיים אבי מלר התארח כאן באייסוקר וזה מ שהוא כתב על איטליה: אני חושב שאין מקום להשוואה.
אגב סטרטפורד, תוסיף לזה גם את העובדה ש3 משחקים במחזור האחרון היו מכורים! פשוט מכורים, בכל אתרי האינטרנט ההימורים על אותם משחקים בוטלו(סמפדוריה אודינזה, ועוד 2 משחקים בתוצאת תיקו, בדוק). פשוט גועל נפש, מחזור אחד לפני היו 10 כרטיסים אדומים ב10 משחקים, איזה ליגה מגעילה, אני מעדיף לראות ליגה ארצית ולא ליגה איטלקית. אה כן, גם נורא הגיוני שדקה 7 יובה מוליכה 0-3 על מסינה. אני אומר שגם נבחרת אייסוקר לא חוטפת 3 שערים ב7 דקות.איזה ליגה מכורה ומגעילה, איך אפשר לצפות בה?!
למה אתה ציני? שתדע לך שהליגות הנמוכות בישראל (לאומית, ארצית ,א', מתחת לזה זה כבר גן ילדים) הרבה יותר מעניינות מכמה ליגות אירופאיות, ובטח מהליגה הבכירה בארצנו. ד"א זה נכון לגבי הרבה מארצות אירופה כמו איטליה וגרמניה.
אה כן,צודק... זה ממש ממש לא הגיוני. כי יובנטוס לא עשתה את זה כבר פעם 2 העונה.. (הפעם הראשונה הייתה אחרי 20 דקות, אבל זה שולי). לא שאני מזכה את הליגה האיטלקית משחיתויות כי זה ברור שהיא מלאה בהם. רה"מ(לשעבר אם אני לא טועה) גם היה הנשיא של מילאן, קבוצות שמתגלות כמוכרות משחקים, הרבה יורדות בגלל שחיתויות לליגות הנמוכות באיטליה... בכל מקרה, אם הסיפור של יובה יאומת(למרות שאני ממש בספק), זה לא כזה קריטי כמו במקרה של גנואה לדוגמה שהורדה 3 ליגות. בסה"כ מדובר על שיחת טלפון, לא על מכירות משחקים ממשיות.
חבורת הבכיינים מרימה את הראש, תתעסקו בחולי שלכם. דבר שני מעניין מאוד שכל משחק באיטליה שמסתיים בתיקו אתם ישר זועקים שהוא מכור.
Nesta ליצן עלוב שכמוך,על איזה חולי שלנו אתה מדבר?על זה שניוקאסל נלחמה כמו חיה פצועה נגד בירמנגהאם בלי שיהיה לה על מה והורידה אותה ליגה?על זה שהשופטים מוצאים כרטיסים אדומים בלי חשבון גם לכוכבים הכי גדולים בליגה?על זה שהקהל ממשיך ללוות את הקבוצה שלו במשחק חוץ אפילו שהמרחק הוא עצום וכבר אחרי שירדו ליגה(סנדרלנד נגד פורטסמות),על זה ש 2 נציגות מהליגה,האחת מהמקום ה 5 והשנייה מהמקום ה 14 הגיעו לגמרים אירופאים? מעניין שבפורום האנגלי אין דיונים כמו באיטלקי:הפתרון להצלת הכדורגל האיטלקי או על פרשת השחיתות, אתה הבנת את זה ברוך? עכשיו לך תמכור תותים!!!