אתם שניכם מצחיקים ומגזימים. טים קייהיל שחקן נהדר, אבל אם יש עמדה שחד וחלק לא צריכה חיזוק אצל החלאות זה מרכז הקישור. אני מת על שחקנים כמו קייהיל - שחקן עם יכולות מצוינות (מסירה ובעיקר נגיחה) ומוסר עבודה בלתי רגיל שיקרע את התחת כדי להשיג לקבוצה שלו חוץ 85 מטר משער היריב. אבל מקום בהרכב של ליברפול אין לו. במקום ג'רארד?לא. במקום אלונסו?לא, והם גם לא בדיוק באותו תפקיד. במקום מסצ'ראנו? לא באותו תפקיד בכלל. זה שקויט חלש זה נכון, אבל אין כל קשר בינינם כי הוא משחק בצד ימין בעוד קייהיל במרכז הקישור. "אין לו מקום על הספסל" - עוד אמירה שחצנית של אוהד שחצן. זוכר שאמרתי לך שאתם מצחיקים בעייני כי אחרי המשחק מולנו כל אוהד ליברפול בפורום שינה את החתימה שלו ללוח התוצאות/נשיקה של ג'רארד/תמונה כלשהי שקשורה למשחק? אתמול מצ'דה כבש שער סופר קריטי, לטעמי אחד החשובים בעשור הנוכחי של המועדון, אף אחד פה לא שם חתימה שלו מנשק את המצלמה/תמונה כלשהי, כמו שאמרתי - זה ההבדלים בין האוהדים כאן בפורום.
קהייל אצלנו משחק מדי פעם גם כחלוץ...ככה שהוא בהחלט יכול לעלות כחלוץ בהרכב של ליברפול במקום קויט...אפילו קונוס יכול לעלות במקום קויט ויהיה עדיף להם...
קייהיל שחקן מצוין לאברטון. לשחק איתו בעמדת החלוץ השני..לא סתם מויס מרכיב אותו כקשר במצב אידאלי. מה גם שליברפול לא תרחיק עבורו כדורים מההגנה... אם כבר אתה מדבר על שחקן במקום קויט לצד ימין - זה תפור על ארטטה. לא להאמין כמה חוכמת משחק בצד הכחול לעומת חוסר מושג בצד האדום. אם מישהו יכול להביא לינק (לא יודע אם יש) להרמה של קויט מול פולהאם במחצית הראשונה - זה יפיל פה אנשים על הרצפה... ג'רארד נותן לו מסירה, ההולנדי מהאגף ממש קרוב לרחבה, אין אף שחקן של פולהאם לידו וקויט מגביה הישר למרכז ה...יציע. עצום!
"זה ההבדלים בין האוהדים כאן בפורום"... ג'ורג' בסט איזה בדיחה,ועוד אתה אומר שמה שתומר רשם זו שחצנות. כי לגמד את כל מה שליברפול עושה וכשמנצ'סטר יונייטד עושה את אותו דבר בדיוק אז מפארים,ממש מעיד על האיכות הרבה של אותם משתמשים בפורום.מה יש להתלבש על מי ששם תמונה של ה4-1 בחתימה? זה לא שקשה היה למצוא פה אוהדי מנצ'סטר יונייטד ששמו בחתימה שלהם אחרי הגול של אוש'יי באנפילד את המשפט:anfield,the new home of manchester united. הבסנו את את הקבוצה הכי שנואה עלינו בבית שלה,רוקנו את האיצטדיון שלה בדקה ה80,אבל עוד מעט זה יעבור,נשכח מזה והחתימות יתחלפו. N-S-N-O מעבר לזה שלא הייתי מת לטים קייהיל בקבוצה שלי מהסיבות שצויינו מלמעלה,אין בכלל קשר בין האם אני רוצה שחקן בליברפול או לא רוצה שחקן בגלל שאני קורא לו "קאנט".
מה הקשר לגמד? אין לי כח להסביר את עצמי שוב, אבל מי שהבין, יודע על מה אני מדבר. ובלי שום קשר - "נתקשה למצוא לקייהיל מקום על הספסל שלנו", די נו, בחייך. "הבסנו את את הקבוצה הכי שנואה עלינו בבית שלה,רוקנו את האיצטדיון שלה בדקה ה80,אבל עוד מעט זה יעבור,נשכח מזה והחתימות יתחלפו." זה משפט שמאוד מאוד אהבתי.
לגמד זה זה שקאוט שם גול בדקה ה90 כדי לנצח לנו משחק אז מתחילים לצעוק פה "פוקס,הבלוף עוד יתגלה" וכשברבאטוב עושה את זה כל הפורום צועק פה "גאון גאון". ויש עוד מספיק דוגמאות.ההבדלים בין כמות האוהדים של ליברפול למנצ'סטר יונייטד בפורום בטח לא תורמת. אני לא חושב שלהגיד שלקייהיל אין מקום בספסל שלנו זה שחצנות,שחקן טוב מאוד בנקודות מסויימות אבל גם לא מעט בינוני בנקודות אחרות,זה שהוא יותר טוב מלוקאס אין ספק אבל אני לא בטוח שהפתרון זה להשוות בין שניהם כי הם לא משחקים ממש באותו תפקוד,אי אפשר להשוות בין קייהיל לג'ררארד כקשר וגם לא בין קייהיל לטורס כחלוץ,אולי באמת אין לו מקום אצלנו.
האמת היא שלא כל הפורום חושב וצועק שברבאטוב "גאון גאון", האמת היא שהדיון הזה הוא בכלל של אברטון ואם כבר אברטון,ואם כבר לזבוח לברבאטוב, איפה לדלי קינג שהסביר לי כמה ארטטה יהיה חסר?
טים קהאיל הוא ללא ספק שחקן טוב אבל לא הייתי רוצה אותו בליברפול גם אם לא היה בלו-נוז. הוא נמצא בדיוק במקום שתואם את רמתו. זה לא אומר, כמו שבסט הציע, שמרכז הקישור שלנו לא צריך חיזוק. ג'רארד כבר אינו קשר אלא חלוץ לצד טורס ועם לוקאס כקשר שלישי ברוטציה קשה לי לישון בלילות.
אם יש שחקן שתפור על ליברפול זה מיקל ארטטה. יכול לתרום גם באמצע וגם בימין ודובר ספרדית. פלאייני מסתמן כאחת הרכישות של העונה. הבחור כל כך מסוכן ואתמול היה מעורב בכל השערים.
פלאייני משתפר ממשחק למשחק, ההתחלה שלו הייתה מלאת ביטחון, מי שלא הכיר, לא היה יכול לנחש שהבחור הגיע מבלגיה, הוא מלא ביטחון, כל כך מסוכן, נייד, ובדרך כלל גם עושה את הדברים הנכונים. הבלגי רק בן 21, אם ימשיך כך מצפה לו עתיד ורוד, אבל המבחן האמיתי שלו יהיה מבחן ההמשכיות, רק בעונה הבאה נדע אם מדובר באמת בשחקן שיכול להגיע רחוק יותר.
הוא גם אחד הכסחנים הגדולים בליגה,צובר צהובים באופן מדהים,אני מניח שאפשר לעבוד איתו על זה ואני גם מניח שמוייס יעשה את זה,אברטון סובלת מכל ההשעיות שלו אחרי הכל.
אמרתי שיהיה קשה למצוא לו מקום, לא שאין לו מקום. אני מתייחס אל קייהיל כקשר התקפי עם כל הכבוד לכל ההסבות הנחמדות(ואה כן, NSNO, אולי כדאי שתתחיל לצפות במשחקים של היריבה העירונית של הקבוצה שלך בשביל לדעת דבר בסיסי כמו שקויט עלה אולי 4 פעמים העונה בעמדת החלוץ). האמת שבראש שלי עוד יש 5 מחליפים במשחק ליגה, שם באמת קשה מאוד למצוא לו מקום אבל מילא. מכאן ועד להגיד שהיינו 'מתים' לשחקן כזה? מצטער, אני לא 'מת' לשחקן שיישב על הספסל. בסט, אמירה שחצנית של אוהד שחצן... לפחות אני לא מטיף מוסר לאוהדים שחוגגים. אני קראתי את התגובות על מאקדה אתמול וחייכתי. הצחיק אותי שאנשים קוראים לו אלוהים אחרי 25 דק' בבוגרים ושער נצחון אחד, אבל יש לי קצת כבוד והבנה לאוהד שמתלהב מנצחון של קבוצתו, כנראה שלך אין. ואני יודע שכואב לך להסתכל על החתימה שלי כל פעם מחדש, מה לעשות, SUCK IT UP. זה שזה מפריע לך לא אומר שצריך בכוח לדחוף את זה לכל דיון.
15 מיליון ליתר דיוק. פלאייני שחקן ענק, השחקן המפתיע ביותר העונה לדעתי. לא ראיתי אותו בליאז' אבל קראתי עליו ביקורות טובות בעיקר אחרי המפגש הכפול נגד ליברפול במוקדמות הצ'מפיונס והוא בהחלט מצדיק את המחמאות. הופתעתי שאף קבוצת פריימרליג לא חטפה אותו יותר מוקדם, הוא תפור על הסגנון האנגלי. פרגי אמר השבוע שמויס הוא המחליף האולטימטיבי שלו. יש חלק שיאמרו שזאת מלחמה פסיכולוגית (מוקדמת מאוד) לקראת החצי גמר בגביע, אבל בהחלט מגיעות לו כל המחמאות. פלאייני הוא רק אחת מהרכישות החכמות של מויס - ארטטה הגיע אחרי שנים די מאכזבות והפך לאחד השחקנים הטובים בפריימרליג, קהייל הגיע ממילוול תמורת 1.5 מיליון פאונד (!) וגם ג'אגיקיילה. אחרי הפציעות של יעקובו, ארטטה וגם קהייל שנפצע כל שני וחמישי לא האמנתי שאברטון תגיע לאיפה שהיא נמצאת עכשיו. מויס פשוט מוציא מים מהסלע. מנג'ר פנטסטי. אני מאוד מקווה שלמרות הסכסוך עם רוני הוא יהיה המחליף של פרגי.
George Best תתחיל להתרגל לחתימה שלי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx כי הוא ישאר עוד הרבה זמן. הנצחון 1-4 עליכם היה יום היסטורי בתולדות הכדרוגל האנגלי. אין שום דבר קטנוני בלשים לוח את התוצאות בחתימה. נגיד אם הייתי שם תמונה של רונאלדו בוכה אז היה קטנוני... חזרה לענייני אברטון, טים קייהיל שחקן מצוין ! הוא ועוד איך יכול לשחק באחת הקבוצות בטופ 4. אין פה ויכוח בכלל, אבל כל זה לא ממש ריאלי כי קייהיל לא הולך לעוזב את אברטון בזמן הקרוב.