קשה לי להאמין שהבוסים של אברטון לא יפטרו את מויס במקרה שאברטון יהפכו לברנלי של העונה הקודמת. אין כסף לשלם פיצויים? אז מה, יש הרבה קבוצות שמפסידות כספים ועדיין משלמים משכורות עתק לשחקנים. אפשר למכור שחקנים כדי לממן פיטורים של X ולהביא במקומו את Y. מכל משחק צריך ללמוד. פולהאם זאת קבוצה טובה, בטח בבית, אבל אברטון הייתה צריכה לנצח את המשחק ההוא.
אם פולהאם קבוצה טובה, בטח בבית, אז למה אברטון היתה צריכה לנצח שם? אין דבר כזה "היתה צריכה לנצח", גם צ'לסי, גם יונייטד ואולי גם הסיטי "צריכות לזכות באליפות" אבל רק אחת תזכה. יום נתון לא אומר דבר על יכולת עונתית, ובינתיים סטטיסטית אברטון לא מראה שהיא בעלת העדיפות במשחקיה. אברטון היתה צריכה לנצח באופן כללי יותר כדי לא להיות במקום האחרון, אבל זו רק תיאוריה.
לא, אין צורך שתאכל את הכובע שלך, תשמור אותו לפעם אחרת, בתקווה שלא יהיה לך צורך בו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx הגבתי כבר בדיון המחזור אך כמנהגי, אגיב גם כאן, היות והאשכול במחסור של תגובות. ניצחון ראשון שלנו העונה שנותן המון אוויר ושקט למערכת. פרט לשלוש הנקודות שהעלו אותנו, לפחות זמנית, מעל הקו האדום, הניצחון הזה גם חשוב בשביל המורל של השחקנים ושיפור האווירה העכורה שהיתה במועדון עד לפני המשחק. נהנתי מהמשחק שלנו, בעיקר במחצית הראשונה, שם היינו צריכים לרדת ביתרון של שני שערים, אילולא חוסר דיוק של יעקובו ואוסמן. במחצית השניה המשכנו ללחוץ על השער של פוסטר וזה השתלם, כאשר אוסמן באגף שמאל שולח כדור רוחב לעבר רחבת החמש של פוסטר, האחרון משתטח על כר הדשא כדי לבלום את הכדור אך הבלם שלו, ג'ונסון, מקדים אותו וכובש שער עצמי. לאחר השער שכבשנו, שחקני ברמינגהאם, כצפוי, עלו קדימה במטרה להשיג את שער השיוויון אך ללא הצלחה. עמוק בתוך תוספת הזמן ביינס מרים כדור לעבר רחבת ברמינגהאם, כאשר טים קייהיל, הפנומן האוסטרלי, נמצא במקום הנכון ובעיתוי הנכון כדי לנגוח פנימה כמו שהוא יודע. עברנו משוכה לא פשוטה באצטדיון קשה, כעת נותר לנו לעבור בשלום שני מוקשים, הראשון במחזור הבא כשנארח את דרבי המרסיסייד, למרות שאיך שהחלאות נראים זה לא יהיה קשה כמו בעבר, אך לדרבי חוקים משלו. במחזור לאחר מכן אנו יוצאים לWHL למפגש עם התרנגולים. אם נצבור 4 נקודות בשני המשחקים הללו אני אצא מסופק, על אחת כמה וכמה אם כמובן ננצח את שניהם, אך זה פחות נשמע ריאלי. לסיום, איזו תמונה יפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx : http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs705.snc4/62492_434870621451_7063141451_5261340_1491706_n.Xxx
למרות שפולהאם קבוצה טובה שמשחקת בבית אברטון צריכה לנצח אותה כי היא עדיפה עליה מבחינת הסגל וכי לקבוצה הלונדונית חסרו שני שחקנים חשובים מאין כמוהם בחלק הקידמי. אני לא בטוח שיונייטד צריכה לזכות באליפות, יש לה פחות עומק ואיכות בסגל מאשר לצ'לסי.
ארסי (מה השם?), בכדורגל לא תמיד הקבוצה הטובה ביותר על הנייר מנצחת, אם זה אכן היה כך אז זה היה צפוי ומשעמם. היינו צריכים לנצח את פולהאם גם על פי מה שהתרחש על כר הדשא, כמו כן גם את וולבס, בלקבורן ואסטון וילה, לצערי זה לא מה שקרה אך זה כבר שייך להיסטוריה. ▬ ▬ ▬ סטיבן פינאר עלול להעדר כחודש מהמגרשים לאחר שנפצע במפשעה במהלך אימון הקבוצה באמצע השבוע http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6423189,00.html אם אכן יעדר לשלושה-ארבעה שבועות, זה יהיה אובדן לא קטן עבורנו. העבודה השחורה שלו, בנוסף להשתתפות הבלתי פוסקת בהתקפה יורגשו בחסרונן, מקווה שביליאלטדינוב או אוסמן יכפו על העדרותו ויציגו יכולת טובה, כי חוסר יציבות זה דבר שכיח אצל השניים.
לנדון דונובן בירך את הקבוצה בטוויטר על ניצחון הליגה הראשון שלה העונה: Go on Toffees!!! Needed that win and hopefully that's the start of getting back to the top of the table Number 9 awaits you landon!
דונובן "שומר על קשר" מה שנקרא...דווקא יכל מאוד להועיל עכשיו כשפינאר נפצע השם הוא סולומוניקו. סתם,בן. נכון, היה משעמם אם כל תוצאה הייתה נגמרת כמו שציפינו, אבל אין תירוץ לזה שאברטון לא ניצחה משחק כמו מול פולהאם.
הוא תמיד יכול להועיל. הדלתות בגודיסון פארק פתוחות לרשותו. אם כבשנו שישה שערים (שאחד מהם הוא שער עצמי של היריבה) בשבעה משחקים, זה מעיד על בעיה גדולה בהתקפה. השבוע פורסם במספר אתרי תקשורת שמויס מעוניין להביא בהשאלה את פדריקו מאקדה, החלוץ האיטלקי של מנצ'סטר יונייטד. קשה לי להאמין שהוא יגיע, סבירות גדולה יותר שהוא יושאל ללאציו, הקבוצה בה החל את הקריירה. יעקובו מנסה אך זה לא זה, מויס משום מה לא מאמין בבקפורד, סאהה ואניצ'בה מבקרים יותר בחדרי טיפולים מאשר במגרשים, אנו חייבים להביא חלוץ נוסף בינואר. בסקיי ספורט פורסם שמרטין יול, מאמנה של אייאקס, טוען שאברטון מעוניינת במגן הבלגי הבין-לאומי של הקבוצה ההולנדית, יאן ורטונחן. נתחיל מכך שקשה לי להאמין שהוא יעדיף אותנו על פני ארסנל. מעדיף שנמכור את דיסטאן ונחזיר מהשאלה את יובו, שיהווה כאלטרנטיבה טובה מהספסל, כאשר ג'אגיילקה והייטינחה יהיו באנקרים בהרכב, אבל כנראה שמויס חושב אחרת.
מאקידה, יונייטד ולאציו כבר סיכמו שהאיטלקי בינואר חוזר להביתה. לא חושב שמויס לא מאמין בבקפורד, אחרת למה הוא בכלל רכש אותו? על אניצ'יבה לא הייתי בונה, סאהה אולי כן. מסכים איתך שחסר לכם חלוצים.
זה שדבר פורסם בהרבה מקומות (או בעצם במקום אחד וכולם העתיקו) לא הופך אותו לנכון. גם כשמופיעים שם יונייטד, לאציו ומאקדה.
בן, זו גם השאלה שאני שואל. בשני משחקי הליגה האחרונים בקפורד כלל לא שותף, זאת כאשר הוא היה בסגל. כנראה שהוא לא מספיק רציני באימונים, אחרת אני לא מוצא סיבה לא לתת לו דקות. אגב, הוא בא בהעברה חופשית, כך שזה פחות מטריד את מויס. אניצ'בה חלוץ מוכשר מאוד, אילולא הפציעות שמנעו ממנו להתקדם, הוא היה תורם את חלקו בצורה נאה מאוד, אני אישית מאוד מחזיק ממנו. לא יודע לאיזו קבוצה מאקדה בסופו של דבר יושאל, מאוד הייתי שמח לראותו אצלנו.
ג'אגיילקה נפצע בגיד הברך הבוקר באימון הקבוצה. בשל כך, נופה מסגל הנבחרת לקראת המשחק מול מונטנגרו במסגרת מוקדמות יורו 2012. http://www.evertonfc.com//news/archive/201...f+England+Squad מסכן, פשוט חוסר מזל של השחקן המוכשר הזה, שאילולא הפציעות, אני בטוח שהיה מגיע רחוק. למזלו הוא רק בן 28 ולא בשלהי הקריירה. מקווה שיחלים לפני הדרבי (17.10), אסור שנאבד אותו, על אחת כמה וכמה לא בטיימינג הנוכחי.
פלאיני כבש את השער השני ב4:4 של בלגיה מול אוסטריה. הייטינחה השלים 90 דקות ב4:1 של הולנד על שבדיה. יאן מוחה, שוערה של סלובקיה, ספג שער ב1:1 של נבחרתו מול אירלנד. ביליאלטדינוב לא שותף ב1:0 של רוסיה במקדוניה. אלו הם הלגיונרים של הקבוצה שנכללו הערב בסגל נבחרתם, במסגרת מוקדמות יורו 2012. שמח לגלות שפלאיני שב להבקיע, בתקווה שיעשה זאת גם בליגה.
לא בזמן הקרוב, נפצע לחודש. http://www.evertonfc.com/news/archive/2010...aini-miss-derby גם פינאר לא יהיה כשיר לדרבי, ג'אגיילקה בספק. ניחסת.
לעזאזל, איך הוא נפצע? החליק על בננה באימון? ולאבד שחקן כמו פינאר זה מבחינתי חצי הפסד. הקללה הזו לא רוצה להיפסק.