אברטון 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bluekipper, ‏8/7/11.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עם הכסף שיצטבר לנו ממכירות השחקנים בתחילת העונה ומהמכירה הצפויה של BilyaletdinOFF, אפשר לרכוש ווינגר מספיק טוב.
    הרוסי יכול לשוב לככב בארץ מולדתו, בין כה וכה הוא לא הטביע את חותמו בליגה הטובה בעולם, שיחזור לרמתו - בינוניות.

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/11
  3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

http://www.evertonfc.com/assets/_files/cached/nov_11/310x360/PBYRNE_191111_174335_0_0720_r740438.Xxx

חזרנו לנצח, הגיע הזמן אחרי בצורת של שלושה משחקים. 2-1 כאשר התוצאה מאוד משקרת, שליטה אבסולוטית שלנו לאורך כל המשחק, חוסר דיוק ויום גדול של הנסיי מנעו יתרון גדול יותר.

ציונים:
    הווארד - 7
    היברט - 6
    הייטינחה - 5
    ג'אגיילקה - 7.5
    ביינס - 7.5
    פלאיני - 7
    אוסמן - 7
    קולמן - 7.5
    דרנטה - 8
    קייהיל - 7
    סאהה - 7

וליוס - 6
    ביליאלטדינוב - 5
    סטראקואלורסי - ✘

המשחקים הבאים:
    26.11 בולטון (חוץ)
    04.12 סטוק (בית)
    10.12 ארסנל (חוץ)
    17.12 נוריץ' (בית)
    21.12 סוונסי (בית)

12 נקודות - MUST!

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מוטב סיקור מאוחר מאשר אף פעם.

ניצחון שני ברציפות, הפעם בריבוק של בולטון. ראוי לציון האדום הפזיז ששלף מייקל אוליבר לעברו של דייויד וויטר בדקה ה-20, החלטה שכנראה הכריעה את המשחק.
    פלאיני, בהופעה ה-100 שלו במועדון, כבש את השער הראשון, כאשר קייהיל, בהופעה ה-250(!) שלו במועדון, אמנם לא כבש אך בישל את השער השני לוליוס המוכשר.

ציונים:
    הווארד: 7
    ביינס: 8
    הייטינחה: 7
    ג'אגיילקה: 7
    היברט: 7
    פלאיני: 9
    אוסמן: 7
    בילי: 6
    קולמן: 8
    קייהיל: 8

וליוס: 7
    בארקלי: 7
    מאגי: ✗

┅ ┅ ┅

כאמור, ניצחון שני ברציפות, בראשון הבא מארחים את סטוק - חובה לנצח!

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קייהיל לא כבש שער כבר תקופה די רצינית.
    וליוס נראה כמו רכש נחמד מאוד בכלום שהביאו אותו, הוא גם צעיר אז יש לו עוד הרבה זמן להתקדם.
    מדהים מה שמוייס עושה במועדון הזה, לקח אותם כשהם היו מרחק יריקה מירידה, הפך אותם לקבוצת חצי עליון לכל הפחות כולל עונה אחת במקום ה-4, כל זה עם גיבוי מינימלי עד לא קיים מצד ההנהלה בכל מה שקשור לפן הפיננסי. כל פעם ששואלים אותי מי תסיים מקום 1 אחרי כל הגדולות, השם הראשון שעולה לי לראש הוא של אברטון מבלי בכלל לדעת איפה היא עומדת בטבלה, אתה פשוט יודע שהיא תהיה שם באמצע מאי.

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/11
  6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

איכס, איזה משחק מגעיל. לא מאמין שהפסדנו לאנטי כדורגל האלה. לי מייסון הרג אותנו, זה התחיל מפנדל שלא נשרק לטובתנו במהלך המחצית הראשונה ונמשך בשריקות קטנות לזכות העגלות של טוני פוליס, בנוסף, עושה רושם שהוא שיתף פעולה עם בזבוזי הזמן של שחקני סטוק המגעילים. השופטים באנגליה יותר גרועים מסרטן ואני לא מחדש כאן כלום. דייויד מויס גם לא חף מביקורת, כאשר שיחק עם חלוץ אחד נגד פאקינג סטוק סיטי בבית(!), לא מדובר במנצ'סטר סיטי, כולה סטוק.

תגובה של אוהד מתוך עמוד הקבוצה הרשמי בפייסבוק:
    If Lee Mason gets.out of Goodison alive.. Ill be impressed. That was disgusting.

היתה לנו הזדמנות מצוינת לצבור עוד שלוש נקודות וליצור רצף של שלושה נצחונות לפני ההפסד הצפוי באמירויות במחזור הבא, אבל כנראה שזה גדול עלינו.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה כל הזמן מבקש 2 חלוצים אבל עם רמת החלוצים שלכם אני לא חושב שאתם צריכים לשחק עם 2. קייהיל+אחד זה אידיאלי ומציב התקפה הרבה יותר ניידת.
    וליוס+סאהא? לא רואה את זה עובד.

8. ARSI Member

קיהייל בכושר נוראי כבר שנה בערך. הוא כבר בן 32 וכנראה בדרך למטה. דניס סטראקואלורסי,החלוץ הארגנטינאי שהגיע בקיץ, צריך לקבל יותר הזדמנויות.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

המחליף של סר אלכס הוא רוצה להיות? שימשיך לרצות. ניהול משחק ביזיוני של הג'ינג'י על הקווים, כאשר בדקה ה-64 העניק לטרול הצרפתי את הניצחון על מגש.
    את התשובות הוא לא צריך לספק לי, אני כולה אוהד בשלט רחוק, אלא לאוהדים הנפלאים של הקבוצה שבאים לעודד ולתמוך מכל הלב ו"זוכים" לראות טקטיקה מול העיניים.

אם ימשיך בגישה הזאת, הוא עלול לעשות קאמבק לפרסטון נורת' אנד. אולד טראפורד? ישאר בגדר פנטזיה.

10. AW forever Member

שמע אתם שנים הסמרטוט רצפה הרשמי שלנו, ויצאתם בזול אחרי מחצית ראשונה שהייתה צריכה להיות 3-0. הבנתי את מויס שניסה ללכת על התיקו, ואם לא הרגע של הגאונות של ואן פרסי ארסנל הייתה בצרות.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הבנת את מויס? איזה מזל שאתה לא מאמן. הרי להפסיד בהפרש של שער אחד או שלושה שערים זה לא באמת משנה, איפה התעוזה לעזאזל? למה לוותר על המשחק כשנותרה עוד חצי שעה? למה להכניס רבע שעה לסיום שחקן צעיר בהופעת בכורה בתקווה שיציל את המולדת כשעל הספסל יושב לו חלוץ מוכשר שבמאזנו שלושה שערים העונה? אני לא מוצא בזה שום היגיון.

12. AW forever Member

הוא עשה את החילוף דיסטאן-סאהה במצב של 0-0.
    לגביי הילד שהוא הכניס, הוא לא היה רחוק מלכבוש שער. מזכיר לך שילד מכוער בן 17 בשם וויין רוני כבש את שער הבכורה שלו מול ארסנל, גם אותו מויס הכניס אז "כדי להציל את המולדת". הפעם זה לא עבד.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

חילוף של בלם בחלוץ בדקה ה-63 זו תבוסתנות ופחדנות ברמה גועלית. אברטון עוד הגיעה למצבים לא רעים בכלל במחצית השניה, ומויס בשלב כזה כבר שולח לשחקנים שלו מסר לשבת מאחור. ברגע שהוא עשה את זה הייתי הרבה יותר רגוע.

14. Strawberry Fields Member

לפי אוליבר קיי מהטיימס, רשמית לנדון דונובן יחזור לגודיסון פארק לתקופת השאלה נוספת ורוס בארקלי חתם על הארכת חוזה ל-4.5 שנים.

נערך לאחרונה ב: ‏16/12/11
  15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כפי שנאמר, דונובן יושאל לחודשיים נוספים. Welcome Back Dono! שמח מהארכת חוזהו של בארקלי, מקווה שבעתיד הקרוב הוא יממש את הפוטנציאל שטמון בו.

להלן סטטיסטיקה מהמשחק מול נוריץ':
    http://up353.siz.co.il/up2/modmjngjjvdl.Xxx

התוצאה בסיום: 1-1.

נוריץ' שדדה נקודה מהגודיסון פארק. אם היה מגיע לה, לא היתה לי בעיה לפרגן, אבל ידוע שאין מגיע בכדורגל.

ציונים:
    הווארד - 6
    היברט - 6
    ג'אגיילקה - 6
    הייטינחה - 3 אם הוא בלם נבחרת הולנד זה או שאין מבחר טוב של בלמים הולנדים או שמאמן הנבחרת אדיוט.
    ביינס - 7
    נוויל - 5
    פלאיני - 5
    אוסמן - 6
    גואייה - 6
    קייהיל - 2 יוחזר קייהיל הישן לאלתר!
    סאהה - 6

סטראקואלורסי 61' - 4
    דרנטה 71' - 8
    מקאלני 88' - ✗

לא שותפו: מוחה, דיסטיין, רודוול וביליאלטדינוב.

נערך לאחרונה ב: ‏17/12/11