אברטון 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bluekipper, ‏8/7/11.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא רואה אותנו מצליחים להתמודד עם אסטון וילה, בייחוד לו כשהבעלים של וויגאן, דייב ווילאן, דורש מעל 10 מיליון ליש"ט על השחקן (http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx).
    אני מאוד אופתע אם נעשה רכש רציני עד תום חלון ההעברות, בצוות הניהולי הצהירו שנצטרך למכור שחקנים בשביל שזה יקרה. כמו שנאמר, קיץ סטנדרטי.

היום ערכה הקבוצה את משחק ההכנה הראשון, מול בארי, שתשחק העונה בליג 1. התוצאה בסיום: 4:1 לאברטון (יעקובו 18, גואייה 32+44 ואוסמן 42), את השער המצמק לזכות בארי כבש סטיבן שומאכר, יוצא האקדמיה של אברטון.

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/11
  2. ArsenalFan Member

ליעקובו יש בכלל סיכוי להישאר העונה, אחרי שבילה בעונה שעברה בצ'מפיונשיפ? אברטון זקוקה נואשות לחלוץ. קשה לי להאמין שמעבר לסאהה ובקפורד, שכל אחד מהם בעייתי מסיבה אחרת, יימצא איזשהו פיתרון מדהים בגבולות הסגל המצומצם בלאו הכי של אברטון.
    ואם מדברים על כסף שיכול להיות מושקע כתוצאה מעזיבת שחקנים - לא נראה גם שדלת היציאה כ"כ פתוחה...

3. Strawberry Fields Member

מוכן להושיט יד ולעזור לכם. יש לי 50 שקל וחבילת מסטיקים בכיס. אני אקח אחד לייטון ביינס טו גו בבקשה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

ורגע של רצינות...

TonyBarretTimes Tony Barrett
    A club like Everton ending a friendly with only 10 men cos they don't have enough players is so bad it's untrue. A player shortage will only add to the reasons why #EFC fans are losing patience with the club's board.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/11
  4. Mellow29 Kopite

מצטרף לשאלה.

5. StevieG Member

אולי הם עדיין משלמים על פלאייני? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני מבין שלסטר מעוניינת בו, השמועות מדברות על 4 מיליון ליש"ט.
    במבט לאחור, אני בטוח שמויס מאוכזב שסירב למכור אותו לווסטהאם תמורת 6 מיליון ליש"ט, אנו עלולים לצאת קירחים מכל הכיוונים.

בנדטנר יגיע בהשאלה? יותר טוב מכלום זה בטוח.

7. ArsenalFan Member

כל עוד אנחנו מכניסים סעיף בסיכום על השאלה כזו שהוא לא משחק נגדנו, אני חושב שזו תהיה אופציה מעולה לטובת כל הצדדים. אני במקום מויס (או פארדיו, או אפילו פוליס, הודג'סון וקויל) לוקח את ההימור על ניקלאס בנדטנר. הוא לא שחקן וורלד קלאס ולעולם לא יהיה, והאגו שלו לא יודע גבולות, אבל הוא יכול להתאים מאוד לסגנון של אברטון שיודעת להיות התקפית, ואפשר לסמוך עליו לשחק כחלוץ בודד ולעשות הרבה עבודה חשובה עם הגב לשער.
    אני בעד.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנדר הרבה המון פעמים שכחלוץ מטרה הוא יכול לתת אחלה של תפוקה. זה לא להאמין על ההבדלים בינו בדנמרק לבין כשהוא בארסנל. הסכומים שקראתי עליהם, סביבות ה12 מ' פאונד, נשמעים לי מוגזמים לחלוטין אבל אם מדובר במחיר שפוי אז הייתי הולך על זה.

9. ARSI Member

12 מיליון על בנדטנר זה שוד. בטח ובטח שמועדון לחוץ כספית כמו אברטון לא ישלם על "דבר" כזה את הסכום. אם זה בהשאלה אז בסדר. מויס יכול להפיק תועלת ממנו רק אם ירימו לו לראש כדורים מהאגפים וישחק לידו חלוץ טכני. שליטה בכדור על הקרקע, דיוק ומהירות זה דברים שאין לניקלאס והכרחיים בשביל להיות חלוץ טוב.

10. ArsenalFan Member

לבנדטנר יש שליטה בכדור, הוא מספיק טכני כדי להחזיק את החוד לבדו.

11. ARSI Member

לבנדטנר יש שליטה בכדור כמו שאנחנו לוקחים אליפות בעונה הבאה. אה, וגם שכחתי לציין בהודעה האחרונה שלי שהוא היה מחמיצן גדול בעבר. לא שעכשיו הוא כובש כמו אלון מזרחי.

12. Mellow29 Kopite

הוא בסדר גמור, הוא אמנם לא רונאלדו וגם לא ואן פרסי, אבל מתאים בהחלט לקבוצה עם השאיפות של אברטון. ונגר התעלל בו כשחקן קו שנכנס כמחליף בדקה ה-80 כדי להציל את המולדת, אבל התקופה הזאת לא מייצגת שום דבר, הוא אולי תופס מעצמו חלוץ גדול אבל לקבוצות החלק המרכז ומעלה של הטבלה הוא מתאים לא רע. הוא מנוסה בליגה האנגלית, גבוה, די טכני ונוח עם הכדור - ובסה"כ הוא רק בן 23 ויש לו עוד לאן להשתפר.

13. Jack Wilshere Member

הקטר הדני תפור על אברטון ועל השיטה של מויז. להערכתי יכול לשדרג אתכם ולהבקיע בצרורות.

בנדטנר לא חלוץ גדול, ופחות מתאים לקבוצה שמתמזמזת עם הכדור על הקרקע עד אין קץ, אבל בסך הכל מדובר בחלוץ טוב שיכול להצליח בהרבה קבוצות.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

12 מיליון פאונד על בנדטנר? במחיר הזה כבר עדיף לשים 3 מיליון לווסטהאם על השולחן ולקחת ממנה את קול.
    לא רוצה לשפוט עדיין את בנדטנר כי הוא היה כינור שני בארסנל, אבל מצד שני קצת קשה לי עם כל המחמאות האחרונות של אוהדי ארסנל לעברו בהקשר של תג מחיר או מעבר לקבוצה מהדרג השני. מהדקות שראיתי אותו לא מצאתי בו משהו מיוחד שהופך אותו לשווה סכומים של 12 מיליון פאונד ובטח לא לטענות שהוא מסוגל להחזיק את החוד לבדו.

15. ArsenalFan Member

שים לב שדיברנו כאן על השאלה. אין מצב שאברטון תשלם אפילו 6 מיליון, קל וחומר 12 מיליון... לא רואה גם אף קבוצה אחרת בפרמייר ליג שתהיה מוכנה לשים את הסכומים האלה. בכל אופן, תג המחיר תלוי קודם כל בביקוש.
    אין פה עניין של מחמאות. אני יודע שזה בון-טון לרדת עליו והוא מצדיק כל מילה נגד ה-Attitude המסריח שלו והאגו המנופח, אבל בנדטנר הוא חלוץ שעובד, מפנה שטחים, יודע לשחק עם הגב לשער, יודע להתמקם ברחבה, מתאים מאוד לשחק כחלוץ בודד (כפי שאברטון עושה רבות). הוא בוודאי לא חלוץ מושלם ויש לו עוד הרבה על מה לעבוד, אבל בעיניי הוא שווה את ההימור של כל קבוצת פרמיירשיפ מדרגי הביניים.