אברטון 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bluekipper, ‏1/8/12.

1. AS R Member

אני לא חושב שמרטינז עשה עבודה כזאת טובה בוויגאן כמו שאנשים חושבים. זה נחמד לשחק כדורגל שמח והתקפי אבל צריך גם להביא תוצאות. בכל מקרה, זה מינוי מעניין, שאלה חשובה היא גם כמה אברטון מוכנה להשקיע ברכש ומה ייקרה עם פלאייני וביינס.
    אני מאוד חיבבתי את אברטון העונה. כיף לראות קבוצה עם תקציב די נמוך ושחקנים בינוניים בסך הכל שמוציאים מעצמם את המקסימום ביחד. אבל בגלל זה יש לי תחושה רעה שבעונה הבאה הם יחזרו לאיזור מרכז הטבלה.

אברטון חייבת להשקיע העונה ברכש. בכל זאת, המאמן שבנה את הקבוצה הזאת במשך 8 שנים עוזב את המועדון, ונראה היה שהעונה במיוחד הוא הביא אותם לסוג של שיא, והעונה שאחרי עשויה להיות קשה.

ולגבי הסמל החדש של המועדון - איזה כיעור. או איך שאמר מישהו בקבוצה שלהם בפייסבוק - 3 לייקים ב-20 דקות זה רק מראה כמה הלוגו הזה גרוע.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/13
  2. GentlePunter Member

את האמת, כמה משחקים של וויגאן ראית בשנים האחרונות?

3. KirkH Member

אני מניח שזה נע סביב ה5-7 בעונה. מספיק?

4. golding מנהלים

אני מניח שראיתי יותר ואני לחלוטין מסכים עם קירק.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר המדאיג מבחינת וויגאן של מרטינז היא שהיא למעשה סיימה במקומות נמוכים יותר מאלה שסיימו איתה סטיב ברוס ופול ג'ואל, אז מאיפה ההייפ? אני כן חושב שסגנון המשחק הוא הכי יפה מבין קבוצות התחתית, היום אולי פרט לסאות'המפתון. אין ויתור על הקישור, יש הנעת כדור, יש משחק אגפים במיוחד כשבונסאז'ור היה בשיאו. התוצאה הסופית לעומת זאת...גביע זה נהדר אבל היו פה 3 עונות של על סף הירידה כולל ירידה, זה בהחלט מעלה שאלות בנוגע ליעילות של מרטינז כמאמן.

6. Mellow29 Kopite

כמה מנג'רים יכולים להגיד שהם השיגו את מה שהשיג מרטינז בתקופה הזו, גם מבחינת סגנון המשחק? בכל עונה כמעט וויגאן היו בין הקבוצות עם הכי מעט משאבים בליגה, גם בהשוואה לעולות חדשות, כך שלסיים מקום 15-16 זה כן מעל הציפיות, גם אם זה הושג קודם לכן ע"י מנג'רים אחרים. אם מוסיפים את קריטריון המשחק המודרני, אנחנו בכלל מגיעים למספר מאוד מצומצם של מנג'רים. פול למברט השיג משהו עם נוריץ', אבל זה בטח לא היה כדורגלן מודרני אלא מבוסס בעיקר על משחק אגפים וחלוץ פיזי שמקבל קרוסים, ובאסטון וילה הכדורגל היה יותר מעניין אבל בסופו של דבר הוא ניצל בשיניים מירידה. הולוואי הלך רחוק מדי עם הסגנון וגם ירד ליגה. היחיד שאפשר לומר שגם הצליח לשלב בין סגנון לבין תוצאות בתקציב נמוך היה רודג'רס בעונה שלו בסוונזי, אבל הוא כבר במקום אחר. אם אנחנו לא מדברים על מנג'רים כמו ברוס, אלרדייס, אוניל וכו' שאולי כן מביאים תוצאות אבל אף אחד לא מחזיק מהם דווקא בגלל הסגנון, אפשר לראות שאין כ"כ הרבה מנג'רים שהצליחו יותר ממטרינז. זה מסביר את ההייפ ואת התחושה שמגיע לו צ'אנס במקום אחר.

אני כן חושב שוויגאן הייתה מועמדת בכירה לרדת בכל עונה, ולכן עצם העונה שהיא נשארה פעם אחר פעם אחר פעם היא הישג שכן צריך לזקוף לזכותו. בסופו של דבר היא ירדה, אבל יש גבול לכמה אפשר להתחמק מהסטטיסטיקה. בסופו של דבר הגיוני שאחרי כמה עונות רצופות שבהן היא שרדה כנגד הציפיות המוקדמות (והמאוחרות), היא באמת תרד סוף סוף.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/13
  7. JohnTerry26 Member

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946305_10151409287456277_453296778_n.Xxx
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/10179_10151409287631277_1911581810_n.Xxx

בהצלחה!

9. Lazarobbie Member

פיל נוויל הודיע רשמית על פרישתו

כחודשיים לאחר שהודיע על החלטתו, נוויל הודיע באופן רשמי על כך שתלה את נעליו. למגן היו 505 הופעות פרמייר ליג במשך 19 עונות, שהתחלקו כמעט שווה בשווה בין מנצ'סטר יונייטד לאברטון. מעבר לכך, נוויל הופיע 59 פעמים במדי נבחרת אנגליה, הוא זכה בליגת האלופות עם יונייטד בגמר הבלתי נשכח של 99 ועזר לשדים האדומים לזכות ב6 אליפויות.

10. skyday20 Member

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/943606_629511523739933_554485640_n.Xxx

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שמועות אחרונות לפי סוכנו הבריטי של מקנלי טורס, מקשרות את הפליימייקר הקולומביאני בן ה-28 לקבוצה לפי בקשתו של המאמן מרטינס. טורס נחשב לשחקן הרכב בנבחרת של פקרמן ולזכותו כבר מעל 30 הופעות. הוא פליימייקר בעל ראיית משחק מצויינת, אבל גם יודע להגן כמו שצריך, בטח לשחקן בתפקידו ולא פעם הוא יורד להגנה ועוזר בחילוץ הכדור. לא יודע עד כמה הידיעה נכונה (אגב, פורסם שגם האל, סטוק וקריסטל פאלאס מתעניינות), אבל אם כן אז הוא בהחלט שחקן שמעניין יהיה לראות באנגליה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/13
  12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה יודע שאני אוהב אותו, אבל הוא פספס את הרכבת לדעתי והסיכוי שיצליח בקצב המשחק הגבוה של הליגה האנגלית הוא לא גבוה.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני מסכים איתך, מה גם ששם הם פיסיים מדי בשבילו ושומרים חזק. הוא רגיל לשחק יותר באיטיות ועם זמן לחשוב וכשאין לך את זה, בטח בתפקיד של מנהל משחק, אתה כנראה לא תסתדר בליגה הזו. הספרדית היתה יכולה להיות תפורה עליו, אבל אתה יודע מה? שישאירו אותו לנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. GentlePunter Member

ארונה קונה הולך להגיע אליכם. כמו שהוא שיחק בעונה שעברה, הוא לוקח כל חלוץ שלכם בסיבוב.

יש דיבורים גם על כך שאלקאראז יגיע מוויגאן עם הנדונייה. אם זה לספסל כגיבוי (וזה מה שזה חייב להיות) אז זה הימור סביר, שוב ביחס למה שיש לכם שם (ע"ע ג'וני בוי).

15. ARSI Member

קונה בסך הכול כבש 10-11 שערים בקבוצה שמשחקת כדורגל התקפי ומגיעה להרבה מצבים. לא חושב שזה הבדל משמעותי לעומת ילאביץ' או מיראלש במקרה ובוחרים לשחק איתו כחלוץ.