אברם גרנט בפורטסמות': הסוף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/10/09.

1. THE STRETFORD END Member

Robin Hood

אני חושב שמבחינה מקצועית עבודתו של גרנט מנותחת פה בפורום בצורה נקייה גם מצד אלה שלא אוהבים אותו
    ודווקא(וכמה לא מפתיע)מי שדואג כל הזמן לסלף בצורה גסה את העובדות של לפני,את האירועים שעל הדשא,
    את התוצאות זה גרנט עצמו ושוב בדרך שהוא יודע הכי טוב,דרך עיתונאי החצר שלו.

גם כשאנחנו מנתחים את ההתנהגות שלו באנגליה ולא זו הקשורה להעמדה של הקונוסים באימון
    אז אנחנו מגלים מצד גרנט התנהלות מניפולטיבית רגשנית שחוזרת על עצמה שוב ושוב עד כדי גועל(סיפור אביו שנטחן דק דק כבר כמה פעמים ולכל מקום שאליו הוא מגיע)או חיקוי של אחרים(מוריניו ומסיבות העיתונאים)

הנקודה היא שגם באנגליה עלו על זה מהר מאוד,שם אין פראיירים,לא כמו פה,לא בתקשורת ולא בצד המקצועי(היכן שלגרנט אין נגיעה בגלל הקשרים)
    וגם הקהל הרחב די אדיש אליו,איך היה הכינוי שלו בחדר ההלבשה של צ'לסי,Average Avram
    תואם ביותר.

נערך לאחרונה ב: ‏17/12/09
  2. eastlands Member

הפסקתי לכתוב בכל דיון שקשור לאברם , לא רוצה בלאגן שתדעו לכם שהוא עובר על הדיון שלנו , הוא עובר על כל דיון וכבר צילם אותי כנראה ,לא רוצה שיחרימו לי את הדרכון סתם בגלל כמה מילים , בהצלחה אברם.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא עשה לי כלום? הליגה האנגלית היא פינת החמד שלי. המקום בו החרא השולט בכדורגל הישראלי אינו פקטור, מקום של כדורגל, מקום של אהבה. ואז בא חתיכת החרא הזה ומציף את הפרמייר ליג בכל הדברים שאני כל כך שונא ובעטיים אני לא נוגע יותר בכדורגל ישראלי. לא פגשתי את הבן אדם, לא רוצה לפגוש את הבן אדם, אבל הוא כבר עשה לי המון, אין לך מושג עד כמה.

אין לי בעיה עם יוסי בניון, אין לי בעיה עם טל בן חיים, אין לי בעיה עם שחקנים ישראלים. אני לא מת עליהם, אבל הם עובדים ומתקדמים בהתאם ליכולתם. אז אני חי איתם בסדר גמור. לא עם קומבינטורים. אני שונא אנשים כאלה, שונא עד מוות. כן, עד מוות. אלה שתופסים את מקומם של אנשים ראויים יותר.אלה שעוסקים ב"להסתדר", שזו מהות חייהם. ולא, אני לא אקבל את זה שברגע שהם כבר "מסתדרים", אז צריך לשפוט אותם על פי עבודתם. זה כאילו שאם יתברר שאיזה מיליארדר עשה את המיליון הראשון שלו בגניבה, אז יגידו שזה בסדר, כי הוא אמנם גנב - אבל תעזבו, תראו מה הוא עשה מהגניבה הזאת. פסול מראש. פסל את עצמו מראש.

בגלל זה אני לא רואה סיבה להשיב ברצינות לשאלות המתוחכמות והמתחכמות של Robin Hood. הן לא רלוונטיות. העניין הרבה יותר בסיסי מכך.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין הוא שאתה מתעלם מכך שאברם גרנט רחוק מלהיות היחיד שפועל כך. אנחנו פשוט מכירים אותו יותר טוב כאן מהארץ. כמו שכבר נטען, ככה פועלים כל המצליחים הגדולים ברוב התחומים. אין מיליארדר שלא דרך על מישהו בדרך לסכומים הגדולים. אין פוליטיקאי שלא הכפיש מישהו בדרך עקיפה בדרך למשרה נחשקת/בכירה. ככה זה עובד וזה ממש לא בלעדי לגרנט או לישראלים "הקומבינטורים". האיטלקים לא פחות גרועים, כנ"ל לגבי האמריקאים, והפרשה האחרונה שדיברה על חברי פרלמנט בריטים שמימנו לעצמם חופשות ויחידות דיור על חשבון משלם המסים, הבהירה שגם בבריטניה פועלים בדרכים מלוכלכות על מנת להשיג דברים מסויימים. אתה חי בעולם מושחת - תכיר בזה. לא ברור למה אתה מתלבש דווקא על גרנט, כשאני יכול לחתום לך שגם בפרמיירליג, מסתובבים מאחורי הקלעים כמה טיפוסים לא פחות מפוקפקים. אין לי מידע מבוסס על כך, אבל אני מוכן לחתום על כך מפני שאני יודע שכך העולם מתנהל. האם אתה בעד להטביע כל דמות בכירה בעולם הפוליטי ובמגזר העסקי, או שאתה רוצה אך ורק ברעתו של גרנט ובכך מודה שזה לא עניין של עיקרון כלשהו ושיש לך משהו אישי נגד הבנאדם?

5. Robin Hood Member

סטרפורד, אני לא חושב שיש בינינו אי הסכמה לגבי ההתבטאויות של גרנט בתקשורת או היחס אליו באנגליה. גם ציינתי זאת באחת מהודעותיי, למרות ששוב, אינני חושב שהוא המאמן הראשון בהיסטוריית המשחק המשתמש בתקשורת, ומשחק משחקי מניפולציה עם הקוראים והצופים.

אמיר ע. אולי במקום להתחמק תענה לשאלות? עד עתה כל מה שעשית בדיון הזה זה לייחל למותו של אברהם גרנט ולקלל אותו בצורה דוחה וגסת רוח, מבלי לספק שום תשובות לשאלותיי (להן החלטת להתייחס בזלזול משום מה. לא הייתה בהן שום התחכמות שכן הן היו שאלות פשוטות אשר להן ציפיתי לקבל תשובות פשוטות. הן הרבה יותר רלוונטיות לדיון מהקללות הדוחות שכתבת עד כה) אשר מטרתן להבין את השנאה הבלתי נתפסת שלך כלפי האיש. מדוע לא ראיתי אותך מביע שנאה דומה כלפי דניס וויז החתר אחר מאמנים בניוקאסל? אחר דיוויד פליט אשר עשה זאת הקיץ בנוטינגהאם פורסט? אחר ג'רארד הוייה, אשר מטרת הבאתו הייתה הזזת רוי אוונס (וכמה מפתיע, אוונס כן "זז" בסופו של דבר)? ואחר דוגמאות אחרות (בכדורגל האנגלי ובמדינות אחרות) עליהם אנו יודעים ועליהם לעולם לא נשמע. אינני יודע היכן אתה מתגורר, אבל נדמה לי שאתה מייפה את הכדורגל האנגלי יתר על המידה ויוצר עולם אשר בכלל לא קיים במציאות, ומאויים על ידי מפלצת בשם אברהם גרנט.

אתה החלטת לבודד את אברהם גרנט ולהפוך אותו לאנטי-קרייסט שלך, ועדיין לא הסברת את הסיבות מאחורי זה. במידה ותענה לשאלות שהצבתי בפנייך, אולי נוכל להבין (גם אם לא לקבל) את הגישה האידיאליסטית-קיצונית שלך, וגם לקבוע אם היא לא צבועה. עד שתעשה זאת לא ניתן יהיה להתייחס להודעותייך הקיצוניות ברצינות שכן נראה כאילו יש לך ונדטה אישית נגד אדם מסויים.

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/09
  6. 亚历山大帕托 Member

זהו? גרנט מסמל את כל הרוע בכדורגל האנגלי כי יש לו קשרים מחוץ למגרש הכדורגל? מה הוא עשה עם זה בתכל'ס חוץ מלהצליח להשתחל לעמדת המנג'ר שהתפנתה בצ'לסי כי כבר היה במועדון? אם הוא היה זוכה בתארים על חשבון הקבוצה שלך, מילא, כי שנאת אוהד יריב הרבה יותר הגיונית ממה שאתה מתאר. אתה שונא אותו מכיוון שנדמה לך שהוא גרם לעוול למישהו, אבל אתה לא יכול להסביר בצורה הגיונית למי ואיך, ואם כן, אתה צריך להתחיל את ההודעה הבאה שלך בנקודה הזאת.

במקומך, הייתי מאשים את האנשים שקונים את הלוקשים שלו, כמו בעלי המועדונים שנותנים לו עבודה והעיתונאים שמשאירים את שמו בכותרות. הייתי רוצה לראות מה היתה התגובה שלך אם בתור מאמן לאומי לשעבר היית מקבל הצעה לאמן קבוצה גדולה באירופה. היית אומר "לא, אני לא מספיק טוב בשביל זה, אני צריך לאמן קודם בליגה השלישית"? וכך גם גרנט לקח את ההזדמנות שנפלה בידיו. אתה לא משמן את הבוס שלך כדי לזכות בקידום? אתה בהחלט עושה את זה, במידה כזו או אחרת, כמו כולם, ואתה לא מסרב לקידום כשהוא מגיע.

השאלות של רובין הוד הגיוניות מאוד בפורום שמתיימר לעסוק בפן המקצועי של הכדורגל. בשביל הודעות נאצה כמו שלך יש פינת טוקבקים בוואן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/12/09
  7. THE STRETFORD END Member

8. KirkH Member

הנה התחלנו... או למעשה, המשכנו.

מתי האולימפיאדה? התחת הוא בלי ספק המועמד האולטימטיבי למדליית זהב בבכיינות אולימפית!!!

ואם זה לא מספיק, אז האפס המגעיל גם החליט שאחרי ניצחון וחצי הגיע הזמן שלו לפגוש את קאפלו ולתת לו פידבק על הקמפיין. נו, לאיטלקי באמת עדיין אין את הרזומה של התחת בזירה הבינלאומית. בראבו אברם!

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

די קירק, די. מנג'ר פרמייר ליג לגיטימי וממוצע שמתלונן על זה שהוא מאבד שחקנים לטובת אפריקה (ובכ-70% מהדברים מצליח להכניס כמה קשה היה לו בצ'לסי, וכמה פצועים היו לו בצ'לסי, ואיך הוא הצליח לנצח בלי סוף למרות כל הקשיים האלה).

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

אני יושב מול המחשב ומחייך, כי מה כבר יש לי לעשות. נתקענו עם הטינופת.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

השורה התחתונה של התחת נכונה בסופו של דבר. גם אני לא מבין למה תוקעים את הטורניר הזה באמצע העונה, לא מאלף הסיבות שהוא הצליח לדחוף שם עם הקור והחום ואלוהים יודע מה, אלא פשוט כי טורנירים בין לאומיים לא אמורים להתקיים באמצע עונת כדורגל. הגיון פשוט.

11. KirkH Member

הגיון פשוט למי? אף אחד לא קבע שהטורנירים של אופ"א הם בזמן ה"נכון". מה לעשות שינואר זו התקופה הכי שפוייה שאפשר לקיים בה טורניר באפריקה בלי למות מחום עוד לפני שריקת הפתיחה...

12. Rudess Member

שיעשו אליפות אפריקה פעם ב-4 שנים ולא פעם בשנתיים. לא מעט שחקנים צריכים לשחק באותה שנה גם במוקדמות מונדיאל, גם באליפות אפריקה, גם במונדיאל וגם בליגות אירופאיות וגביעים אירופאיים.

13. Jose Mourinho Member

הפיתרון האפשרי הכי טוב כרגע. שההפרשים בין אליפות אפריקה אחת לבין זו שאחריה יהיו בדיוק כמו ההפרשים בין מונדיאל למונדיאל ובין יורו ליורו, וכך צריך להיות גם בדרא"מ. אם מזג האוויר עד כדי כך פוסל כל אפשרות לקיים את אליפות אפריקה בקיץ, אז כדי שגם יהיו פחות תלונות ממאמני הקבוצות שבהן משחקים האפריקאים הבינלאומיים, אליפות כל 4 שנים זה בהחלט פיתרון לגיטימי ששווה ללכת עליו.

עוד דבר שצריך להיעשות בנושא הוא להקדים את תחילת משחקי אליפות אפריקה לסוף דצמבר במקום אמצע ינואר, כך שזמן הטורניר "יתלבש" על פגרת החורף. אולי באנגליה זה לא יהיה משמעותי בגלל הכריסמס אבל בספרד ובאיטליה בהחלט כן.

14. wings Member

קראתי רק את העמוד האחרון של הדיון. אין לי כח להיכנס לדיון לגבי דרך הגעתו של גרנט לאימון באנגליה, ולכן אסתפק רק בדעתי המקצועית.
    בתור אוהד מכבי חיפה אני מכיר את גרנט טוב מאוד. בשנתיים שגרנט אימן בחיפה הוא עשה עבודה מצוינת. יעקב שחר שהיו לו לא מעט עימותים עם גרנט, צריך להודות לו רבות. לפני גרנט, הקבוצה לא זכתה 7 שנים באליפות. שחר השקיע והשקיע, הנחית מאמנים מכל עבר, אבל הקבוצה כשלה שוב ושוב (7 שנים אמנם זה לא כזה הרבה, אבל בליגה הישראלית שיש לך את התקציב הכי גבוה, זה נחשב לכשלון). ובשביל להוסיף מלח על הפצעים, שחר גם נאלץ לראות את הפועל חיפה זוכה באליפות הראשונה בתולדותיה.
    גרנט הגיע ועשה לזה סוף. שנתיים בקבוצה, שתי אליפויות מאוד מרשימות, ומאז הקבוצה שולטת בליגה הישראלית כמעט בכל עונה. בתקופתו הגיעו גם כמה שחקני רכש טובים מאוד, בראשם נאנד פראליה. הקבוצה שגרנט השאיר אחריו גם עלתה לליגת האלופות בסופו של דבר.
    ככה שלרגע לא היה לי ספק שהוא יצליח באנגליה. בצ'לסי הוא בהחלט הצליח. בפומפי בארבעה או חמישה משחקי ליגה הוא כבר הכפיל את מספר הנקודות של הקבוצה, אותן היא השיגה בשלשה עשר משחקים אם אני לא טועה. אני מקווה מאוד שבסופו של דבר הוא גם יצליח להשאיר אותם בליגה.

אני גם שמח שגרנט עזב את צ'לסי. האוהדים של צ'לסי (לא כולם אבל גם לא מעט) הראו עד כמה הם מקובעים. הם לא יכלו לסבול את זה שמאמן אותם מאמן בלי שום רקורד. זה אמנם מקובל ולגיטימי, אבל להמשיך להתלונן על הרקורד שלו לפני צ'לסי שהוא כבר חצי שנה מאמן את הקבוצה, זה טימטום. במקום לבחון אותו ע"פ ההצלחות שלו בקבוצה, הם המשיכו לבחון אותו ע"פ הרקורד שהיה לו לפני צ'לסי. ושמשהו בא ושם להם את ההצלחות של גרנט מול הפנים, אז הם הוציאו את התירוצים - זה הכל בזכות טון קאטה עוזר המאמן. פתאום המאמן לא שווה שום דבר והעוזר שלו אחראי לכל ההצלחות. כמובן, הרי טון הגיע מאייאקס ואברם הגיע מישראל, אז ברור להם מי אחראי להצלחות.
    אז אוהדי צ'לסי רצו שם גדול? קיבלו. את אלוף העולם הם קיבלו, לא סתם. סקולארי הדגול הגיע ולא תרם שום דבר, רק עשה נזק. כנראה שאברם לא היה כזה גרוע אחרי הכל. כנראה שרקורד זה לא הכל בחיים.

לפחות בפומפי כבר אף אחד לא יכול להתלונן על הרקורד שלו. הוא כבר אימן בצ'לסי והגיע פנדל אחד מהגביע.

15. AW forever Member

מה איתך קירק, הוא וקאפלו חברים משכבר הימים. אתה לא זוכר את פאביו יושב ומפצח גרעינים יחד עם הקופים הירוקים בקריית אליעזר ומעודד את אברם?
    קאפלו בטח מאוד שמח שהBFF שלו רץ ומשוויץ בחברים שלו בעיתונות. אני מניח שגרנט בונה על זה שכל עיתונאי יעשה את המשוואה הפשוטה בראש: גרנט חבר של קאפלו+קפאלו מאמן את אנגליה+ הנבחרת זה תמיד הסיפור הכי חם שיש ולא כל שכן בשנה של מונדיאל= כדאי להיות עם גרנט ביחסים טובים, אולי נקבל ממנו איזה פירור. איכס.