אברם גרנט בפורטסמות': הסוף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/10/09.

1. the white pele Member

קראתי את אדר וגם את עוזי דן(עיתונאי שאני מאד מעריך) והוא טוען את מה שאני יודע, אברם יכל לאמן לא מעט נבחרות(או קבוצות) אם היה מתפשר.חלק מהספינים היו נכונים.
    הוא רצה רק פרמיירליג ומין הסתם עשה ככל שביכולתו כדי לחזור לשם.הכאוס המטורף בפומפי(מה קורה להתאחדות האנגלית? איך היא מאשרת עיסקה לאדם שלא יכל לשלם את המשכורות הראשונות בכלל?)בוודאי עזר לא מעט.אברם צריך להתגבר על המון מכשולים שלא קיימים בכלל אצל הקולגות שלו.והאיש אמן בלאכול לאנשים את הראש, אין ספק. אני לא אוהב את זה ולא תומך בזה אבל אני גם לא נאיבי לחשוב שזה לא קורה יום יום, שעה שעה, בכל מדינה בעולם, בכל מקום בו מעורב כסף גדול וייצרים. יש יותר דוגמאות לאנשים חסרי מושג שמאמנים כדורגל(ממש ברמה הבסיסית) או מנהלים בכירים מאשר לדוגמאות מוצלחות.

נ.ב
    אני בטוח שהליגה בישראל לא נחשבת אבל לאמן את אחת מארבע הגדולות שלנו, לא נופל בלחץ ,בהשקעה ובעניין הציבורי מלאמן קבוצת מרכז טבלה בליגה השניה באנגליה. אני בטוח שלאמן את מכבי, זה ג'וב מלחיץ הרבה יותר...

נערך לאחרונה ב: ‏9/10/09
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שלאמן את מכבי זה לא יותר מלחיץ מאשר לאמן את קובנטרי סיטי. זה שאתה מכיר את הלך הרוחות סביב מכבי ולא סביב קובנטרי לא משנה את העובדה הזאת. ובכלל, אני לא כל כך מבין את ההשוואה. אין בה טעם. בדיוק כפי שאני לא יכול להסכים עם ההנחה שאתה עושה ל"שיטות העבודה" של גרנט מתוך הנחה שזה כך בכל מקום, בכל עיתוי. לא מאחורי הקווים של הקבוצות. לא באנגליה. המינוי הכי הזוי שזכור לי היה של כריסטיאן גרוס בטוטנהאם, וגם הוא היה הגיוני פי 100 מכל ג'וב שגרנט גנב אי פעם באנגליה.

3. the white pele Member

אמיר,
    מכבי מעניינת הרבה, אבל הרבה!! יותר אנשים מאשר קובנטרי. היא מסוקרת ברמה ארצית ויומית, ממש כמו מפלגה והלחץ שם לתוצאות הוא גבוה פי כמה.והיא מעניינת הרבה יותר אנשים בעולם.לא רק בארץ.תן לי קרדיט שאני יודע על מה אני מדבר למרות שאנחנו מדברים על קובנטרי הקדושה מאנגליה.
    וזה רק ניתן כדוגמה לדרך שאברם עשה כי אני לא מקדש כל ג'וב וכל תפקיד שנעשה באנגליה.
    אתה לא חייב להסכים לכלום למרות שכבר טענתי שגם דעתי לא נוחה מזה ומי שרוצה לתקוע סיכות בבובת הוודו של אברם, זה גם בסדר. זה לא עד כדי כך מעניין אותי וזה יותר מידי אנרגיה לנושא שהוא לא יונייטד.
    אני לא שומר המוסר של הממלכה ואני אפילו לא הייתי בחדרי חדרים ושמעתי איך המזימות נרקמות.אבל למלכה שלום.בנתיים.

4. Gass12 Member

כשאנחנו צופים בסרט ושונאים את השחקן שמגלם את תפקיד "האיש הרע". מקובל לומר שאם הוא גרם לנו לשנוא אותו אזיי הוא הצליח בתפקידו.
    יש באיש הזה יכולות לא מבוטלות של הבנה באנשים, אינטריגות ומניפולטיביות לתמרן אנשים כרצונו.
    גם אם זה לא מוצא חן בעינכם.זה עדיין שם זה קיים.תמשיכו לשנוא תמשיכו לכעוס והוא ממשיך להרוויח
    הון עתק שמן הסתם מבאס שאתם לא יכולים להרוויח.
    בנוסף לאיש הזה יש עור של פיל .אשתו שותה שתן לצהריים ושוחה באמבטיה עם קרפיונים.
    לכן מבחינתם הסקר הזה הוא עוד הוכחה ש "הכלבים נובחים והשיירה עוברת"

5. THE STRETFORD END Member

גאס

שירוויח את כל הכסף שבעולם,עיני לא צרה,
    לראות אותו יורד במדרגות האיצטדיון במוסקווה עם כתפיים שמוטות ופנים של אדם שחרב עליו עולמו(עולם ספורטיבי)בעוד אני נוגע בשמים מאושר כמה עשרות מטרים ממנו...זה שווה יותר מכל חוזה שמן שהוא מקבל וזה נשאר בראש ובלב לכל החיים.

עוד עונה,עוד 2 עונות,5 עונות נניח הוא עדיין יהיה שם וזהו,
    אנחנו נהיה שם לכל החיים.

6. FaN_MU Member

Gass12
    בסדר. אבל מה הקשר לכדורגל? למה כותבים על גרנט במדורי ספורט?

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהוא עשה את המהלך הנכון. בניגוד לפרסומים שהיו עולים בתקשורת מדי שבוע, אני לא מאמין שהוא באמת היה מועמד לכל כך הרבה קבוצות ולכן גם מה שהוא עושה עכשיו זה מכובד מאוד. הוא מאייש משרה ניהולית בקבוצה אנגלית בליגה הראשונה. אז אולי אין לו ים של סמכויות ואולי אנחנו לא מכירים את הקולגות שלו בקבוצות האחרות, אבל לא נראה לי נכון לזלזל במה שהוא עושה כרגע, כי לעבוד בקבוצת כדורגל אנגלית בליגה הראשונה, לא משנה במה, זה חתיכת דבר.

8. דנידין Member

הוא פוליטיקאי יותר טוב מאשר מאמן כדורגל. אז אפשר בהחלט לרשום לו את ההסתננות שלו לליגה האנגלית כסוג של הישג, זה לא כל אחד ידע לעשות. מאמן כדורגל? עדיין לא ראיתי ממנו הרבה.

במילים אחרות הוא גאון. אם הוא לא יודע לאמן ובכל זאת עושה בית ספר לכולם ומקבל מה שהוא רוצה, הרי שהוא הפך את כולם טיפשים לידו. זה מגעיל אך גם מעלה חיוך כמה אפסים יש שם במועדונים באנגליה שמאפשרים לו לסובב אותם כך.

אם הם כאלו דבילים לתת לו משרות - שימשיך כך מר גראנט. שיזדיינו הטמלים.

9. Rudess Member

מה יותר הזוי, אברם גרנט דירקטור בפורטסמות' או ברק אובמה זוכה בפרס נובל לשלום? תחליטו אתם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

10. Gass12 Member

זו בדיוק הבדיחה העצובה שלא הבנת. אין לו כדורגל ולא היה לו. לא בנבחרת לא בקבוצות לא בארץ
    ובטח לא באנגליה. מאידך יש לו את כל מה שציינתי לעיל. מסתבר שזה מספיק בשביל להביא כמעט כל אחד
    לתפקיד החלומות בדיוק כפי שחסרי כישורים מגיעים לראשות הממשלה ע"ע ברק.או עמיר פרץ למשרד הביטחון. הבנת? מה הבנת? לא הבנת.

11. THE STRETFORD END Member

12. Pinko Member

לא משנה שום דבר, הבן אדם פשוט גאון. כבר פעם שניה שהוא עובד שם בתור שום דבר ומרוויח כמו כדורגלן טיפוסי בפרמייר ליג - המון כסף. זו גם יכולת, שתדעו לכם.

פשוט להריע לו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

13. FaN_MU Member

עדיף כבר להריע לברני מיידוף, גם שם אין כל קשר לכדורגל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏14/10/09
  14. THE STRETFORD END Member

קססססססס קסססססססס,נחש באיזור,זהירות,
    פול הארט עזב את פורטסמות,מישהו מופתע?

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שמדובר בטיימינג מדהים. גרנט אמור לקבל השבוע אשרת עבודה.