נניח שהסכמנו..מה לעשות?להשמיד את אוהדי חיפה? להרוג את זוטאוטאס?לגרום לשחר להיות עני?לסגור את קריית אליעזר??? מה??? אין מה לעשות?חוץ מלמצוא את אלה שעשו את המעשה ולשפוט אותם.. או לחנך נגד אלימות..וזה כבר עושים..מה עוד לעשות?
שוב, אני לא מבין את הקשר. היא הכלילה את אוהדי מכבי חיפה, ואין לי שום דבר נגדה, אלא נגד האמרה הלא נכונה שלה. זה הכל. והדיון הזה מיותר.
אפשר לשנות את השם שלו ל: "דרכים למניעת מקרים כמו המקרה האחרון שהיה עם קבוצה קטנה מאוד שלא אוהדי חיפה, כמובן שהמקרה לא מכליל על כל האוהדים" וריינמן, מה בדיוק עושים למיענת אלימות? לפני שנתיים היה תשדיר ו? צריך חינוך, צריך להכניס אנשים שיעשו סדר מתוך הקהל, צריך לדבר עם ראשי האוהדים ולסכם איתם על תוכניות למניעת עלימות בקרב בני נוער.
עושים כבר כל מה שאמרת..התשדיר הוא לא לפני שנתיים אלה מהשנה... תשדיר עם שחקני נבחרת.. וזה שתאשים את אוהדי חיפה שמופיעים כביכול יותר מדי במקרי אלימות בטח לא יעזור לזה שתהיה פחות אלימות..
צודק, בוא לא נספר להם שלא יתעצבנו. ולא עושים את כל הדברים האלה מספיק באינטנסיביות, צריך הרבה יותר ממה שעושים כיום, ועל איזה תשדיר אתה מדבר?
יש תשדיר שישר מראים את הפרצוף של עמרי אפק במדי הנבחרת[שזה כבר דבר שמעודד אלימות..] ואז שומעים כל מיני קטעי קרינות כמו הקטע שאוהדי חיפה[כן כן חיפה..] פורצים למגרש באליפות הראשונה.. ואז רואים עוד כמה שחקנים כמו שטראובר באדיר וכו..עומדים עם פרצוף נפול..
ראבאק!מה שאתם שומעים עליו זה מקרה אחד שמאחוריו יש עוד מלא מקרים שאתם פשוט לא שומעים עליהם! שמעתם על זה שבמשחק הקודם של ת"א נגד חיפה חמישה אוהדי מכבי ת"א בריונים וענקיים התנפלו על 2 ילדים בני 11 אוהדי חיפה עד שהגיעו לשם הקופים???!!! שמעתם על זה שאוהדי מכבי ת"א ניפצו שמשות של מכוניות חונות של אוהדי חיפה בחניה, גנבו משם כל מיני דברים וריססו כתובות בעד הצהובים!?!?!?! אני לא אומר שזה בסדר, אבל מאחורי כל קבוצה יש אוהדים יותר קיצוניים ושתי התל-אביביות הן בהחלט לא צדיקות!
אני מסכים עם קופירוק. זה שחבורה מפגרים עשתה כזה דבר זה לא אומר כלום על הקהל של חיפה, כמו שהמקרה עם האוטו של גרשון(סע במונית) לא אומר כלום על האוהדים של מכבי, ושיש אנשים שמעודדים את הפועל גם ברגעים קשים זה לא אומר שהקהל של הפועל הוא קהל טוב
אבל הבעייה שהקהל של חיפה כן ככה,רובו לפחות. השנה במשחק בסיבוב שני בקריית אליעזר הפסדנו,רוב האוהדים מבאר שבע הלכו הביתה,ונשארנו 50 לקפל את הדגלים,להודות לשחקנים. יציע ג' היה עסוק בחגיגת הניצחון,כשיצאנו כל יציע ג' בא,חיכה לנו מחוץ ליציע,ורצה לפגוע בנו פיזית. הם זרקו מכל הבא ליד פחיות,אבנים,הכל,וזה כי העזנו לעודד את באר שבע אחרי המשחק למרות ההפסד(אני אדום בלב בנשמה יאאלה הפועל מלחמה שרנו בגאווה). מצאנו עצמנו רצים לכיוון האוטובוסים כשרוב יציע ג' רודף אחרינו עם אבנים,כשחזרנו מצאנו את האוטובוס שלנו מפוצץ כולו,כל החלונות נשברו באחד,ושמענו שהאוטובוס השני במזל יצא בלי הרבה חלונות מנופצים. א אל תזבלו לי את השכל ש5 אוהדים של חיפה רק נוהגים ככה.
צודקים. לא כולם ככה, אבל חלק לא מבוטל מהם בהחלט כן. אבל עזבו, ככה זה ברוב הקהלים בארץ. הקהל של נתניה הוא הקהל הפחות אלים בליגה - אבל תאמינו לי שאף אחד לא ירצה להתעסק עם הבריונים שם.
משה, תגדל, תפתח את העיניים ותראה שהקהל בארץ השתנה, ככה זה אצל כל הקהלים הגדולים בארץ... ו...חחח לא הבאתם השנה אלינו יותר מ-50 אוהדים.
כמו שכבר כתבו פה.... לא צריך להכליל את כל אוהדי חיפה..זה לא טוב להכליל. ובכלל נשמה צהובה מה זאת החתימה הזאת? :shock:
אפשר להגיד שהאצטדיון שהכי בטוח להגיע אליו זה האצטדיון בראשון לציון... לא נראה לי שמישהו יחכה לך שם בחוץ.