אוחנה חוזר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ביתריסט_בדם, ‏24/5/03.

1. ליהי Member

מה הקשר בין מחט לתחת נסטה?
    דיברתי על המקורות של בית"ר? הצגתי עובדה.

2. AFC Member

לא יהיה שום תקציב 20 מליון ש"ח. די להאמין לכל השטויות שההנהלה מפיצה. תורידו את החובות לשחקנים עם הפרמיות, תקבלו תקציב של 5 מליון ש"ח פלוס דמי השיטור. ההנהלה מנסה להשיג תרומות והלוואות בשביל רכש, ובשביל שישארו פרוטות לעונה הבאה.

ליהי, את מדברת שטויות. אלי אוחנה מספיק זמן התבשל כמאמן, ויש לו מספיק ניסיון. הוא נאבק בליגה הלאומית, ירד ליגה עם בני יהודה, לא עמד בלחץ של פ"ת ונהנה מעונה שקטה, שוב, עם בני יהודה. וכמובן העונה ה"פנטסטית" עם בית"ר.

אוחנה בעבר נכשל בבית"ר, אך לא היתה לו ביתיות בסיבוב הראשון. התקציב היה דל בעקבות חובות משה דדש, זאת היתה העונה הראשונה שלו כמאמן, אי אפשר לשכוח את מעמדו בעיני השחקנים, שכן מחברם לקבוצה הוא הפך למאמן וכמובן את ניסיונותיו של בן-גור להיפטר ממנו.

אוחנה מבין את בית"ר. אם הוא לא יקלקל את הקדנציה ברכישת פיני בלילי, יוסי אבוקסיס או דודו אוואט (אני!!!), ישתף צעירים, ישחק התקפי וינצח שלוש פעמים את חיפה ויסיים מעל הפועל ירושלים - זאת באמת תהיה עונה פנטסטית. לא כמו אותה עונה מעצבנת.

3. ליהי Member

אלי אוחנה נחשב מאמן צעיר אני מצטערת להודיע לך וזה לא קשור לכמה שנים הוא כבר אימן. אני דיברתי על הגיל,על המחשבה ועל הצורה שבה הוא מאמן לא על ההישגים שלו עד עכשיו

עם זאת אני ע ד י י ן חושבת שלקבוצה כמו ביתר ירושלים אין מספיק ניסיון ובכך בעצם נותנת כבוד לבית"ר שספק אם מגיע לה היום.

וד"א זאת לא "עונה מעצבנת" זה "עונות מעצבנות",תיקון טעות. זכרון סלקטיבי או מה?

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי ההודעה וידוקה התעורר והבין שאוחנה נהפך למאמן ביית"ר..

5. AFC Member

עונה מעצבנת, הכוונה לעונת 99-00 הפושרת מינוס, שאותה כינה משה דדש "פנטסטית". זאת היתה עונה מעצבנת. העונות שלאחר מכן היו עונות מסוייטות - אלי גוטמן בכבודו ובעצמו אימן בעונת הסיוטים יחד עם עוזרו המרושע ניסים בכר, יוסי מזרחי ואלי כהן אימנו בעונת המלחמה, והעונה יש לנו קבוצה עייפה וגרועה עם שחקנים מפגרים ועצלנים. תקראי לעונה הזאת איך שבא לך.

לא משנה לי אם אוחנה בן 10, העיקר שיש לו מספיק ניסיון עכשיו. ניר קלינגר בערך בגיל של אוחנה ואימן רק שנתיים בלאומית באותה קבוצה והגיע למכבי, תראו מה קרה. אולי זה מה שצריך - מאמן שבאמת מבין את הקבוצה.

המבחן הגדול של אלי יהיה בקיץ - לא צריך להתפשר על הזבל שזורקת מכבי חיפה בדמותם של פראליה ואוואט (חס וחלילה טפו טפו טפו), ולא להחזיר בוגדים (אבוקסיס) או דמויות שנואות ע"י הקהל (בלילי). צריך להביא את אופיר עזו, את אלירן דנין, להביא שני זרים מכובדים וזולים, רצוי בהגנה, לעשות רוטציה בין החלוצים שלנו ולשחק התקפי. זה הכל.

6. ליהי Member

בני רוצה אולי לאמן את בית"ר במקום אליקו?

ד"א
    אם תקנו את פראלייה תעשו את טעות חייכם!!!