שאני נוסע לרמת השרון לסבים שלי אז יש שתי מסעדות שאנחנו אוכלים בהם (לאלו שרואים שראו את החדשות בערוץ 2 היום הן קיימות כבר מעל ל10 שנה) מסעדה אחת היא מסעדה יקרה במורד הרחוב שלהם אני הולך לשם בשביל לראות את השברולט היקרות פעם אחת הייתה לימוזינה שחנתה שם לעיתים גם רואים בנטלי לעיתים רחוקות אבל לרוב מכוניות יקרות רגילות המסעדה נקראת סיליה ורביבה ולרוב אנחנו שם רק לאירועים וארוחת בוקר המסעדה השנייה זה בעיקר לארוחות ערב, מסעדה צנועה הסבים שלי מכירים את הבעלים ואת כמעט כל העובדים בגלל שהם אוכלים שם כל-כך הרבה זאת מסעדה מעולה אין שם הרבה אנשים בד"כ שאנחנו שם אז שקט ונעים (אבל עדיין מצליחה) היא נקראת XO אצלי באזור יש את אסא אורים מסעדה נחמדה יש בבאר שבע את אראביקה ואת 'השף הלפרין' מסעדות נחמדות באראביקה יש מסכים קטנים בשירותים חחחח מה הקטע במילא הדלת סגורה בזמן שאתה מחרבן
פרנצ'סקה שייכת לבן דוד של סבא שלי. מסעדה חביבה ביותר, הולכים לשם לאירועים מדי פעם. אודיאון באמת היו טובים מאוד למרות שהייתה לסניף שלהם ברחוב הארבעה ירידה מטורפת באיזשהו שלב שהביא לעזיבה של לקוחות ואכן, בסופו של דבר נסגרו. לא חושב שהם טובים ממוזס אבל העסקית שלהם הייתה נהדרת, עם כנפיים מעולות למנה ראשונה.
סגרו את אודיאון? עכשיו שאני חושב על זה, זה לא מפתיע במיוחד. בפעם היחידה שהייתי שם, השירות היה עלוב ברמות.
לגבי החומוס,אבו חאסן או סעיד, אין תחרות בכלל מבחינתי,סעיד לוקח בהליכה! מנת המאשוושה שלו כשהחומוס טובע בשמן הזית הביתי שלהם,אין דברים כאלה, כנ'ל גם המסאבחה, מעבר לזה,בסעיד אתה מקבל צלחת חמוצים יפה הרבה יותר,לא רק בצל בצד אלא עגבניות וזיתים וכמה סוגי חריף, ויותר מזה,אפשר למלא את הצלחת כמה פעמים שרק תרצה מבלי להוסיף שקל, אבו חאסן שווה ערך ל 2 חומוסיות מרמלה שאכלתי שם בשבועות האחרונים, נחמד,טעים אבל לא מתקרבים לסעיד.
ביום שישי האחרון אכלנו בדיקסי ..אני רוצה לומר לך שהתאכזבתי הם ירדו ברמה בצורה קשה. התוספות שהוגשו עם העיקריות היו איומות. הכנפיים עדיין סיפור הצלחה. במוצ"ש אכלנו בפאפאגאיו (שברחוב הארבעה). אין לי שום ספק שקאסה דו ברזיל שבאילת לוקחת בהליכה. הטעמים באילת מדהימים . מה שאני לא יכול לומר על פאפאגאיו
גיא אודיאון עדיין קיימת ולדעתי מסעדה איכותית יותר ממוזס. בדיקסי הייתי כמה פעמים וכף רגלי לא תדרוך שם, לא רק שהאוכל לא משהו , אלא שגם צריך להביא מהבית פנסים ענקיים כדי לראות את מה שאתה אוכל, כל כך חשוך שם שזה לא כיף לאכול ככה. לגבי פפאגיו, המחיר של הצ'ורסקריה כבר מוגזם ומופרך לחלוטין, לא משנה כמה אתם מסוגלים לאכול. אני זוכר שזה היה פעם בסביבות 80-90 שקל.
נולדתי בחיפה, מגיל 13 רמות יצחק ( מסרב להגדיר את הטריטוריה הזאת כנשר), עכשיו יינה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ובאמת אין, פשוט אין על חומוס סעיד בעכו, לא רק הכניסה לשוק בשביל להיכנס למסעדה, אלא הכל מה שהמקום סובב ( שום דבר חוץ מחומוס) פשוט הטופ של הטופ של החומוסיאדה הישראלית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
ביום חמישי נפגשנו כמה חברים במסעדת "דיטה" אשר שוכנת בשדרות רוטשילד, ת"א. המסעדה משתתפת במבצע "שבוע מעריב גורמה" המעניק לכל סועד ארוחה מלאה ב79 ש"ח. ברצוני לשתף אתכם בחוויה הנוראית שעברנו במסעדה. ככל הנראה בגלל שכל השולחן שלנו הזמין את המבצע ההוא, קברניטי המסעדה הרשו לעצמם להתייחס אלינו כמו אל אורחים מסוג ב'. המנה הראשונה הגיעה אחרי 50 דקות והמנה העיקרית הגיעה אחרי 50 דקות נוספות מרגע הזמנתן. כמובן שכל פיצוי לא ניתן ויחס המלצריות היה מזלזל. אל תתקרבו לדיטה, תל אביב.
חומוס סעיד לדעתי החומוס הכי טעים בארץ, אבל זה עניין של טעם, במיוחד המשאוושה, רק מה שמבאס זה התור האין סופי בתוך השוק בדרך כלל עד שנכנסים למסעדה. שווארמה אני אוכל בעיקר בג'יבלי בגלל שאני מעדיף לאכול איפה שיותר כשר, אבל בכל מקרה בג'יבלי זה פשוט באמת הכי טעים. בבורקסים, בקריות ובמפרץ חיפה אין על בורקס העגלה, במיוחד מול לב המפרץ, הוא מוציא אותם טריים ישר מהתנור. פלאפל? הפלאפל התימני בקרית ביאליק, שום פלאפל לא תקרב לדעתי לפלאפל הזה.
דיטה מסעדה סבירה. נורא התלהבו באיזו תקופה מהבשר שלהם ואני חשבתי שהם לא יותר מסבירים אבל, לא הייתי נופל בגלל השבועות אוכל האלה שהם בלוף אחד גדול שהמסעדות לא שמות עליהם קצוץ.
דיטה אוברייטד לטעמי. לגבי "אודאון" - אכלתי שם לפני שנתיים בערך בפעם הראשונה בהרצליה פיתוח(ממש מול ג'יראף), ונורא התלהבתי, גם מהמקום היפה וגם מהאוכל כמובן, אך בפעם השנייה שהלכתי, שזה היה אחרי חצי שני המקום התדרדר מאוד, ממש צניחה חופשית, חשבתי זה אולי רק אני אבל עוד כמה אנשים שאני מכיר אמרו לי שהמקום התדרדר(אולי התחלפו בעלים, לא זוכר), חבל.
למישהו יצא לאכול פעם ב"אל-באבור" בואדי ערה? כשאנחנו נוסעים לצפון אנחנו בד"כ עוצרים שם. השרות שם מצויין, האנשים ממש נחמדים והאוכל מצויין. יש להם חומוס טוב והרבה סלטים טעימים. יש להם קבב פשוט אדיר. בד"כ אני מזמין מנה שנקראת "קבב חלאבי" שזה קבב שמבושל ברוטב עגבניות, ומוכנס לטאבון כשכל הצלחת מכוסה בפיתה. זה מגיע לשולחן סגור וכשהמלצר פותח את הפיתה יוצא ריח מדהים. הכי כיף לטבול את הפיתה הרכה ברוטב... תענוג. מי שנוסע לצפון ומתבאס מהפקק בואדי ערה, שיכנס.
לא אכלתי אף פעם בסניף שלהם בהרצליה פיתוח, אבל הסניף ברחוב הארבעה בתל אביב (ליד הסינמטק) תמיד היה מעולה וגם שירות ממש טוב.
סניפתח כפי שאני מכיר אותך. היית אמור לא רק לקבל הכל בחינם. אלא גם לקבל סלסלת פירות וקינוחים חבל שהרוח כבר לא נושבת במפרשים . אתה יודע ומכיר את הסיפור(סיפרתי?) שעל הרבה פחות מזה יטבתה פיצו בארוחה חינם ופינוקים