עד כמה השליחות של ארה"ב הברית היו חסרות , כלומר כמה נשים יתחלפו (נגיד לדקי לא תשחה בגמר) לעומת אוסטריה.
אוסטרליה שחתה עם הרביעיה החזקה שלה - האחיות קמפבל, מדיסון ווילסון ובריטני אלמסלי. ארה"ב שחתה עם קייטי לדקי, אמנדה וויר, ליה ניל ואליסטון שמיט. האמת אין לי מושג מי ישחה בגמר, אולי אבי וייצל וסימון מנואל יחליפו את שמיט ולדקי, למרות שלא נראה לי את לדקי כי היא הייתה הכי מהירה אצלן במוקדמות.
נראה לי אתה טועה ראיתי את מנואל ששחתה (כהת עור) ווייזל היתה ראשונה. לדקי במבחנים לא נכנסה לרביעייה. בכל אופן נראה לי שארה"ב שחתה עם מחליפות ובגמר השליחות בהרכב מלא צריכות לתת פייט לאוסטרליות שנראות הכי טוב במיוחד האחיות קמפבל.
בדקתי לפני את העניין באתר הרשמי, והרביעייה שרשמתי היא הנכונה. ד"א, גם ליה ניל היא כהת עור. ולדקי סיימה 1 במבחנים ב-100 מ' חופשי, ולדעתי המאמנים קובעים את הרביעייה ע"פ התוצאות בהם.
לפי האתר הרבעייה שרשמת נכונה לא יודע למה אבל הייתי בטוח שראיתי את וייזל ומנואל. אבל לדקי ממש לא סיימה ראשונה : 2016 United States Olympic Trials (swimming) - Wikipedia, the free encyclopedia
אם לדקי שחתה בשליחות כשהיא סיימה שביעית במבחנים , נותן תקווה שפלפס ישחה בשליחים של 4×100 חופשי , מאמן הנבחרת הוא המאמן האישי של פלפס , וכל משחה של פלפס זה משהו שאי אפשר לוותר עליו. הלוואי.
צודק, עוד טעות שלי לגבי לדקי, זה באמת מוזר כי ע"פ הקריטריון האמריקאי, היא חייבת להיות בטופ 6 במבחנים. לדעתי זה או יוקרה כמו שאמרת, או שזה לא תופס במבחנים, או שפשוט דנה וולמר שהייתה 6 במבחנים ויתרה והכניסו אותה בתור מחליפה.
לדעתי זה יוקרה כמו עם לוכטה ב- 2012 שבכלל לא היה במבחנים של המאה חופשי. הלוואי וגם פלפס ישחה את ה-4×100 חופשי. אבל בגלל שוולמר שחתה את הפרפר זה נשמע הגיוני, למרות שיש שחיינית לפני בהיררכיה, טוב זאת ההחלטה של המאמן.