ואם להיות רגע פרובינציאל ולדחוף את הזוית הישראלית אז כל הכבוד גם לפיזיותרפיסט שלו אדם בדיר,שבמקרה גם משמש בתור הפיזיותרפיסט של המשלחת הישראלית. איש מקצוע מהמעלה הראשונה שאני תמיד נהנה לשמוע אותו בתקשורת.
סיבות היסטוריות שאפשר שיחלפו כבר מהעולם. בשביל פירואטים והקפדה על קצב ונראות יש התעמלות אמנותית, למתעמלות מכשירים אפשר כבר לתת נקודות רק על כמה סוגים בכמה דרגות קושי של סלטות הן עושות ובאיזה רמת דיוק הן עושות אותן. @de Middenweg מעצמת ספורט לא מתבטאת רק בכמות התושבים. הולנד (וגם הונגריה) כבר שנים בטופ
בריטניה אוטוטו משיגה את המדליה ה-50 שלה, בקפיצה למים. לא רק שיש לה יותר זהב מסין, כרגע גם יש לה יותר מדליות בכלל מסין. מטורף. וזו מדינה שבאטלנטה 96' השיגה רק זהב אחד.
http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/924/AXWaU9.Xxx ורניאייב זכה במקבילים, זהב רביעי לביילס (כולל תקציר וידאו). כדורעף נשים: סין הדיחה את ברזיל, האלופה האולימפית פעמיים ברציפות (כולל תקציר וידאו). אמריקן איידול: סימון ביילס היא הסמל של ריו - טור של מירי נבו.
http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/924/AXWaU9.Xxx היסטוריה: זהב לגרמניה בכדורעף חופים נשים (כולל תקציר וידאו). טאקוונדו: זהב לסין, מדליה ראשונה בריו לרפובליקה הדומיניקנית. מבוכה: יו"ר הוועד האולימפי האירופי נעצר בחשד לספסרות. "פרשת השוד" של ראיין לוכטה: שני שחיינים הורדו ממטוס בריו לארה"ב.
http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/924/AXWaU9.Xxx כדורעף חופים גברים: מסיבת חוף - זהב חמישי לברזיל. סנסציה: יושידה הפסידה בגמר האולימפי בהיאבקות. גאווה חצי ישראלית על הפודיום ב-470. היסטוריה: מדליית זהב לירדן בטאקוונדו. מפקד תחנת המשטרה בריו: "ראיין לוכטה וחבריו לא נשדדו בריו. זאת המצאה" (כולל קטע וידאו).
באולימפיאדה בהתעמלות אמנותית יש רק תחרות קרב רב או גם מכשירים יחידים? Sent from my SM-J700H using Tapatalk
מתי אתה מבין שמושכים את האולימפיאדה יותר מדי? כשאתה צופה ב-8 מצריות עושות שחיה צורנית כשברקע יש רמיקס למלך האריות
ילנה איסינבייבה פרשה מספורט מקצועני והוצגה כחברה בוועד האולימפי הבינלאומי: "נשיא ההתאחדות ישפט ע"י אלוהים, אני סולחת". הקופצת במוט הגדולה מכולן. אני אתגעגע..
טרגדיה ספורטיבית בכתום. איזה בכי. שבריטינה תתפוצץ. איזה שוד. אני בהלם. Sent from my LG-H815 using Tapatalk
יאללה, תנו גם לאחרים בהוקי שדה מדי פעם... הצטרפו למאמץ המלחמתי להדיח את סין מהמקום השני בטבלת המדליות.
שמע, אני עדיין מלא אדרנלין...מתקשה לאכול את ההפסד הזה. פשוט שוד לאור יום. בריטניה ניצלה עד תום את הנאיביות ההגנתית שלנו. הם שמו את האוטובוס 60 דקות בחצי שלהם וגנבו את הזהב. אצל הגברים קיבלנו בצדק על הראש בחצי מהבלגים, אבל מה שראיתי הערב פשוט היה מתסכל בצורה נוראית. לפעמים זה היה נדמה שראיתי משחק של אייאקס... חרא של טורניר לשתי הקבוצות. גברים: ניצחנו סוף סוף את אוסטרליה אחרי 'מיליון' שנים כדי שאחרי זה בלגיה נתנו לנו בעיטה בתחת. לשמחתי ארגנטינה לקחו את הזהב. גם בשבילם זה הישג כי אף אחד לא ציפה שהם יגיעו לגמר. המשחק האחרון אמור היה ללכת בין אוסטרליה, גרמניה או הולנד. בסה"כ אני פחות מאוכזב מהמקום הרביעי של הגברים כי הם לא נמצאים כרגע בתקופה טובה, אבל אחרי הניצחון על אוסטרליה קיוויתי לפחות למדליה. נשים: חרא של מקום שני. הגמר היה פשוט מופע אימים של תסכול והגנה רעה. התקפית ראיתי הוקי נהדר. ה'בריטיות' (כולן אנגליות, אבל באולימפיאדה זו בריטניה ולא אנגליה) פשוט גנבו את הזהב בעיקר בגלל השוער שלהן. בכל מקרה הצלחנו להעיף את ארגנטינה שגם ניצלה מהשפלה קשה הודות לשופטת מטומטמת מדרום אפריקה שהחזירה אותן למשחק עם 3 הרחקות זמניות שלנו שלא היו קשורות לשום דבר. בסופו של דבר ניצחנו, אבל אחרי גמר כזה מתסכל הכסף הוא בשביל הפסד. כרגע צפוי שכמה שחקניות בולטות יפרשו. בנות חדשות יצטרכו למלא את החור הענקי של נעמי ואן אס ומארטייה פאומן. כרגע נראה שגם אלן הוח עוצרת.