אוסטריה, התגעגעת לגרמניה?

הנושא בפורום 'פורום יורו 2008' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏30/5/08.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עוד בעיה היא שפרט לגומז ובאלאק כל השחקנים בפורמה בינונית ומטה ( חלקם אף קטאסרופאלית>>היצלפסרגר, מטצלדר ...)

2. FC_Bayern Member

לירן, אתה יודע טוב מאוד שכשזה מגיע לדבר האמיתי כולם מתעלים. גם איטליה, צרפת וספרד נמצאות בכושר בינוני (וזה בלשון המעטה) במשחקי האימון שלהן. זה לא משקף שום דבר.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עדי, הנבחרות האחרות לא מעניינות אותי.
    והוקוס פוקוס גם אי אפשר לעשות, ככה שיש בעיה.

4. T0XiN Member

היום דיברתי עם יוני והוא אומר שמצלדר ולהאמן בסכנה ויכול מאוד להיות שאנקה יחליף את להאמן ווסטרמאן את מצלדר.

5. FC_Bayern Member

נשאלת השאלה- עכשיו כולם נזכרו? אם יוגי יעשה את הצעד הזה, זו תהיה מפלה גדולה. עדיף כבר להישאר עם ה-11 הנוכחיים.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

שכחו מזה, להמאן יהיה השוער הראשון, נקודה, סוף.

7. אפנברג Member

8. דנידין Member

את סוגיית השוער יואכים לאוו שם כבר לפני חודשים רבים בסימן קריאה ברור, יאנס להמאן. כמובן שהרוב כאן הרימו גבה על כך שיוגי ממשיך עם השוער המחליף בארסנל רק בגלל הניסיון שלו.

ובכלל, ליואכים לאוו יש יותר חשיבות על ניסיון השחקנים בטורנירים ובנבחרת בכלל מאשר קלינסמן שרצה דם צעיר וחדש על המגרש בהרבה עמדות במגרש. פילוסופיות קצת שונות. יואכים ממשיך לתת אמון באלו ששיחקו במונדיאל 2006 גם כאשר עברו עליהם שנתיים קשות (אודונקור שיחק מעט, נויוויל שיחק בליגה השניה, מצלדר לא יורד לספסל גם ביכולת רעה וכו'). לא יודע אם זה טוב, ניסיון עם יכולת מתנדנדת הוא לא מעל יכולת טובה עד שיא ברגע מסויים בלי ניסיון.

דבר נוסף:

http://www.dfb.de/fileadmin/Image_Archive/News/81378473_2__14556_p880722.Xxx

נחתנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/6/08
  9. אפנברג Member

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזכיר לי נשכחות הקטע הזה של שעה 22:00... בתקופה הקצרה שגרתי בגרמניה הייתי משחק עם השכנים האיטלקים כדורגל בחצר שלהם. לרוב היינו מתעייפים עד סביבות 20:30-21:30, אבל היו כמה מקרים שגלשנו מעבר ל-10 בלילה... ב-10 על השעון היה אפשר לראות שכנים צצים פתאום מהחלונות ודופקים מבטים שמזכירים נשר שמחפש פגר. הם לא היו אומרים מילה, רק מסתכלים במבט רצחני שרומז שכדאי מאוד שניכנס מהר הביתה ונלך לישון. לא יודע איך אפשר... גם ככה בשעה 10 עוד יש קצת אור בחוץ.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא נתקלתי בעניין הזה שאסור לעשות רעש. אנשים פה עושים רעש ואף אחד לא אומר דבר.

ואגב, מי אמר שנראה כאן חגיגות בכלל? אולי יהיה פה דממה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

חלאס סלע אתה מנסה בכח להכחיש שגרמניה פייבוריטית ואולי המועמדת כעת מספר 1 לזכייה.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

תגיד לי יניב, באיזה סרט אתה חי? אף אחד כאן בפורום למעט אוהדי גרמניה לא ראה את גרמניה משחקת ולא יודע מה קורה בנבחרת הגרמנית. לא יודע איך הפכו את גרמניה פייבוריטית, לא מובן. קאנברו פצוע כבר עדיף על מטצלדר של העונה האחרונה. אם פרינגס יעשה חצי ממה שגאטוסו עושה בהגנה, אני אפצח בחגיגות. אם פודולסקי היה שחקן הרכב, הייתי מאמין שהוא מגיע בפורמה טובה ליורו, אבל הוא שחקן ספסל בינוני. אם הקשר הימני הטביעי היחידי בנבחרת לא היה נפצע (שניידר) והיה מחליף קיצוני ימני טבעי במקומו, הייתי ישן יותר טוב בלילה. אבל אין.

נבחרת זוועה כרגע. מצב זוועה. תודה לאל שעד לחצי גמר אין לגרמניה מעומדות ראויות (אבל אולי גם אז הם יצליחו להפיל את עצמם).

14. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

מסכים איתך !

סלע, באמת אני עוקב אחרי ההודעות שלך, אולי גרמניה כרגע לא מציגה כדורגל מצוין כמו שהיינו רוצים לראות, אבל עדיין יש לנו הרבה את הנבחרת הטובה באירופה ללא עוררין אני בטוח שהנבחרת שלנו תציג כדורגל הרבה יותר טוב ביורו. תן לזמן לעשות את שלו. אסור לפחד מכלום, אנחנו גרמניה.

15. FC_Bayern Member

שוב פעם חוזרים על זה?
    גרמניה לא פייבוריטית מס' 1 ולא נעליים.
    גרמניה, איטליה, צרפת, ספרד ואפילו פורטוגל, צ'כיה והולנד עם סיכויים די דומים לזכות ביורו. אוסטריה, שבדיה, רוסיה, יוון, רומניה, טורקיה, קרואטיה, פולין ושוויץ - עם סיכויים פחותים.