הוא וכולם. כל השחקנים היו רעים ואי אפשר לתת היה לילדים להוביל אותנו. אז נכון שהיו לנו ויש לנו הרבה כישרונות, אבל אי אפשר לעלות עם נבחרת הנוער. שוב, מאמן הוא לא קוסם.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx בהחלט להוריד את הכובע,למרות שאני לא מבין מדוע אנחנו בוכים הרי זה היה ידוע שלנבחרת שלנו שיחק רק המזל והיה גם ידוע שהוא יעצר מתישהו. ואם כבר זכרון קצר יוני,תחזור קצת אחורה ותקרא מה רשמו פה לירן\נדב\סלע\דנידין ושות' (הנבחרת לא בפורמה,בחירות גרועות של שחקנים) עד היום הם אכלו את הכובע אבל אז המזל כבר לא שיחק לטובתינו והתמונה השחורה התבהרה לה. הנבחרת שלנו הגיע רע מאוד לטורניר,הראתה מספר ניצוצות ושבה להיות אותה גברת שחורה שראינו. כל הכבוד לנבחרת על יורו נהדר,הגביע אמנם לא נסע לברלין אבל כנגד כל הסיכויים סיימנו שניים (שוב?!)
ומאמן זה גם לא ליצן, כמו אדון לאוו. אני חושב שאפשר בשקט להוסיף את ארנה פרידריך שבשקט בשקט עשה את העבודה שלו, רוב השערים באו מהצד השני, מהצד של להאם. ארנה פרידריך שעלה להרכב נתן קצת שקט, הוא לוחם ענק ועשה עבודה מצויינת. אבל שווינשטייגר ללא ספק השחקן של גרמניה בטורניר הזה, כדורגל נהדר שלו.
צריך לזכור את הרומה של שוונשטייגר בטורניר הזה: נכנס דקות מספר לסוף מול פולין שאנחנו ביתרון 2-0, קיבל אדום שטותי מבחינתו נגד קרואטיה, נתן משחק ענק מול פורטוגל ובכלל היה אחד הבודדים שניסו בשלב הנוק-אאוט. האיש שלי בנבחרת גרמניה ביורו הזה הוא לוקאס פודולסקי. לא שיחק בעמדה הטבעית שלו ובכל זאת נתן טורניר מצוין מבחינתו.
רצה להכניס אותו כג'וקר, בשלב הבתים זה לגיטימי. גם לקלינסמן באנו בטענות לאלף ואחת בקשות שלא אהבנו בהרכב כמו פרדריך וכדומא. זה תמיד כך, כולם מאמנים חוץ מהמאמנים. יוגי לקח נבחרת שלא צריכה להיות בגמר ל.. גמר. זה ההרכב שניצח את פורטוגל, איפה הייתם אז?
גרמניה לא רק שהייתה צריכה להיות בגמר הייתה חייבת לקחת גם את הטורניר. על הגביע הזה היה רשום גרמניה עוד לפני שהטורניר התחיל וזה בלי כל קשר לפורמה של השחקנים. אתה באמת מצפה שנוריד בפניו את הכובע אחרי מה שעברנו? עם כל הכבוד לניצחון על פורטוגל שהוא בכלל לא היה נוכח בו להזכירך, הנבחרת הזאת לא עבדה לפי הספר הגרמני הישן והטוב. על כך היא נענשה ואני מאמין שימצא הדין עם האשמים בכשלון.
מונדיאל 2010 הנה אנחנו באים ! מרין , שייפר,קרוס ואדלר , איזה רענון לנבחרת !! יש לבחרתנו צעירים מבטיחים לעתיד ! 2010 זה שלנו
מי רשם על הטורניר הזה גרמניה? בפורמה שהשחקנים היו רק אנשים שלא מבינים כלום ולא עקבו אחרי הליגה הכתירו את גרמניה. מצלדר מת. פרינגס פציעות. מרטסקר ירידה דרסטית. שוויני חלש עד בינוני כל העונה. שניידר פצוע, מכה אנושה. קלוזה לא אותו הקלוזה. פודולסקי מיובש על הספסל כל העונה. הפורמה של 2006 בנוגע כמעט לכל שחקן ושחקן עברה שינו של עולם ומלואו.
סלע בהחלט צודק, השחקנים הגרמנים באו בפורמה לא טובה העונה, לעומת השחקנים הספרדים באו אחרי עונות שיא, פברגאס וטורס בעונות אדירות, סנה בעונה מצוינת, אפילו צ'אבי ואיינסטה למרות העונה הגרועה של ברצלונה היו טובים העונה יחסית לקבוצה שלהם, קסיאס וראמוס. ספרד פשוט נבחרת טובה יותר וראינו את זה היום. אראגונס הרג אותי היום וכול הטעניר שהוא מבזבז את שלושת החילופים שלו לפני הדקה ה90, עם ספרד סופגת גול אין עוד חילופים ואסור לעשות דבר כזה, גם החילופים שלו בעיקר שהוא הכניס את קזורלה שפשוט לא התאים לרמה הזאת, למרות שסילבה היה גרוע וגם הוא לא ממש מתאים לרמות הגבוות ביותר. החילוף של צ'אבי אלונסו היה גאוני. אבל אי אפשר לבקר אותו, אני פשוט מצדיע לו שהביא לספרד תואר אחרי 46 שנה.
איזה שטויות, להגיד שהקבוצה הפסידה בגלל תווית לוזרית של שחקן מסויים זה דבילי! עם שחקן אחר במקום באלאק גרמניה לא הייתה מפסידה היום? באלאק היה אשם בגול שגרמניה ספגה? באלאק נתן היום את המקסימום אפילו שהוא מדמם! נמאס לקרוא את כל השטויות שכותבים על באלאק, תהיו רצינים!
איפה אתה רואה שזה מה שהוא אמר ? לירן רוזנר , אני באמת מבין אותך , איך בנאדם יכול לחייך ולהעביר דאחקות עם הקנצלרית אחרי הפסד 135475 בגמרים ?
סוף סוף אחד שרואה אתכל התמונה ולא זורק לאוויר ישר "באלאק לוזר". מסכים בהחלט כי כמו שרמניה היום נראתה גם ג'ררד וקאקה לא היו עוזרים. נ.ב רפאל אתה מוזמן להכנס לפורום הגרמני ולתמוך בי בסוגיית "באלאק הלוזר" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx