הוא גם השחקן האמיתי שיש שם . ג'וליה לואיז דרייפוס התחילה לשחק רק אחרי סיינפלד (פה ושם תפקידים קטנים בסרטים אבל לא משהו רציני) ג'רי לא יודע לשחק ,מייקל ריצ'רדס לא עשה כלום פרט לסיינפלד (היתה לו פעם תוכנית משלו שלא העלתה אפילו גיחוך). אבל ג'ייסון אלכסנדר הוא שחקן ,מקצוען. אגב ג'ייסון אלכסנדר ,ביום שני בשעה 20:30 בערוץ 11 תשודר הסידרה החדשה שלו ,למרות שהיא כישלון באמריקה בניסיון לחקות את סיינפלד (אי אפשר לחקות את זה) אני סקרן לראות .
קבלו משהו ענק. תשקיעו בזה בדיוק 10 שניות לקרוא: "The phaonmneal pweor of the hmuan mnid" I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer inwaht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm. ! Tihs is bcuseae the hamun mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Amzanig huh? Yaeh, and I awlyas tohguht slpeling was ipmorantt.
זה רק אני או שגם לכם זה נראה מוזר ששלושת הדיונים העליונים בפורום הזה נגמרים ב-33? ארתור, משעמם לי! הצילו!
אני הייתי ממליץ לך הובי חדש.. כשאני אמצא לעצמי אני ידווח לך.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
אתה מדבר על השאלה ששאלתי? הוא שחקן טוב,הוא אדם מצחיק,הוא יודע להשתלב בחברה בצורה טובה,אני מניח שאם בחרת בו אז גם אתה כזה.