אין לי מושג איפה לשים את זה אז אני ישאל את זה פה. על איזה תרגיל אתם ממליצים על מנת לחזק את קבוצת שרירי הבטן שמתחת לפופיק. אני עושה100 כפיפות מלאות(קירוב מקסימלי בין הבטן לירך),עוד שלושים עם כיווץ של הבטן גם מלאות ו50 אולרים (זה יותר קשה מכפיפות מבטן). מעלל הפופיק אני ממש מסודר אבל כל האזור של המתחת ממש כלום,מה אתם ממליצים?
זה באמת החלק המעצבן, שקשה לפתח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx . הייתי ממליץ על מכשיר, שאני לא יודע את השם שלו אז אני אתאר אותו: אתה שם את המרפקים על המכשיר הזה (נוצר לך 90 מעלות ביד), ואז אתה מרים את הרגליים למעלה (וכל זה בעמידה, אין ישיבה). זה הכי מומלץ לשרירים בחלק התחתון, וזה גם מה שהמליצו לי כמה אנשים.
אה חשבתי שאתה במכון כושר, וזה מכשיר כמו שאמרת שאין בבית. אז הייתי מציע משהו כמו שאמר L'allagatore: תרים את הרגליים שלך גבוה, אם אפשר על משטח לא מישורי, כמו שיותר תלול, ותבצע כפיפות בטן, זה עובד על החלק התחתון.
אתה מדבר על תרגיל בטן סטטי,גם אצלנו היינו עושים את זה,דקה וחצי הצלחתי להחזיק ואחרי דקה הכיתה נפלה כמו זבובים קשה ביותר התרגיל הזה.
אולי לא הבנת אותי, אבל אתה תופס עם הרגליים במשהו, ואז מבצע כפיפות בטן. אני הייתי עושה את זה כשהייתי במכון כושר בקיץ כשלא התאמנתי, אז היה שם משטח, שאפשר להרים אותו ולשים את הרגליים ולבצע את התרגיל. בבית זה יותר מסובך לעשות, אבל עדיין אפשר.
ביום כיפור כולם הולכים לרכוב על אופניים ולהסתובב ברחוב אבל מה הבעיה כל הבילוי לוקח המון , המון אנרגיה ומקשה בהרבה את הצום וזה יוצר בעיה רצינית מצד אחד אנשים מבלים בחוץרוכבים על אופניים אבל מצד שני כולם רוצים צום קל ולא נראה לי שיש פה ילדים מתחת לגיל 13 שבשבילם זה מאוד קל למה כי הם לא חייבים לצום 24 שעות מה אתם הולכים לעשות? אתם הולכים החוצה בערב יום כיפור?
קודם כל, אסור לרכב על אופניים ביום כיפור. מנהג טיפשי. זה אסור. ואני ביום כיפור, כמובן צם, אני לא מסתובב או משהו, אני יושב עם חברים בחוץ, מעבירים את הזמן בצל. כי בבית אין מה לעשות ביום כיפור.
יום כיפור הוא היום הארוך בשנה בשבילי, פשוט כי אין מה לעשות ואני לא יכול לסבול את החברים שלי יותר מ-10 שעות ברצף. יש גם בעיה קשה מאוד של ערסים שמסתובבים ברחבי העיר בבגדים לבנים ועם כיפה, צדיקים לכאורה. אני משתדל לצום אבל אני נשבר כמה שעות לפני ואין לי ייסורי מצפון על זה, אולי השנה אני אצליח. אני נוסע על אפניים די הרבה אבל ביום כיפור לא, כי אין עם מי. עם היו פרטנרים הייתי נוסע בכיף.
בעוד 3 שבועות אני נוסע לטיול שנתי ליד ירושלים (למרות שאת רוב הטיול נבלה בירושלים). אנחנו הולכים להיות שם 3 ימים. אז יש לי שאלה, משהו מכיר את האכסניה ביישוב נווה שלום? (ליד לטרון). זה חשוב מאוד, אני צריך לדעת איך האכסנייה שם ומה יש בה (טלוויזיה וכו').