היום קרה לי משהו ממש לא נעים. אני לא יודע איפה לכתוב את זה, אז אני כותב את זה כאן. אני הולך להום-סנטר כדי לעבוד שם ב"סוכות נחלים" שעובדת בשיתוף עם החברה וממש כמה שניות לפני שאני מגיע לחנות, עוברת לידי מכונית אדומה ושבתוכה יושבים כמה בני נוער ערבים. פתאום עף מהחלון שלהם משהו עגול שמוציא עשן ותוך שתי שניות זה מתפוצץ סנטימטרים ספורים ממני (בוא נגיד שאם הייתי משלים את הצעד שעמדתי לפסוע, הייתי אשכרה עולה על זה). הפיצוץ היה ענק והיו אנשים באיזור שחשבו שמשהו כנראה התפוצץ בסביבה. מי שראה את החזיז שנשלח על יוסי אסוקסיס באחד המשחקים (נדמה לי מול בית"ר ירושלים), אז בטח מבין על מה אני מדבר. זה היה בערך אותו הדבר. אוכלת אותי מבפנים העובדה שאני בכלל לא הכרתי אותם, הם לא הכירו אותי ולא הייתה להם שום סיבה לעשות את זה. אבל מה שהכי אוכל אותי, זה שהבני זונות האלה בטח עכשיו יושבים סביב הנרגילה ומריצים על זה דאחקות, אבל שבאותו רגע לאף אחד מהם לא היה ביצים לרדת מהרכב או להתעמת מולי פנים מול פנים.
אנשים צריכים סיבה כדי לעשות דברים מפגרים? אין צורך להתייחס אליהם. תמשיך בחיים שלך, והם ימשיכו בחיים הפתטיים שלהם. והם כבר מתישהו יקלטו שהם היו פעם אנשים רדודים חסרי חיים שההומור הכי גדול שלהם נובע מזריקת נפצים. אבל אמרת שהם נסעו באוטו, שזה די הזוי.. אני לא מכיר אנשים שבגיל כזה נפצים עושים עליהם איזהשהו רושם. לא יודע, לבריאות שיהיה להם.
בכיף אניי יעזור באירגון, אבל עדיף שמישהו אחר יפתח את הדיון, מסיבות טכניות, כמו שאתה יודע אני טס בחמישי ואני לא בטוח מה תהיה הנגישות שלי שמה לאייסוקר.
קרה לי משהו דומה, אם כי פחות חמור. שהייתי באילת, וחזרתי עם חברים לחדר באכסנייה בסביבות 4 בבוקר, עברה מכונית לידינו של כמה בני נוער בני 17 ו-3 חודשים וזרקו עלינו ביצים, אבל כיוונו לרגליים ופגעו רק בכפכפים שלי.. התעצבנתי קצת, אבל כולה ביצים סרוחות, ובחדר אני אשטוף את הרגליים. המשכנו ללכת לכיוון החדר, ושוב המכונית עברה (היא באה מאחורינו, לא שמנו לב אליה בכלל) ועוד פעם הם זרקו ביצים, הפעם הם החטיאו לחלוטין, וגרמו לי לצחוק על כמה שהילדים האלו מסכנים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
היית מרים טלפון, מסדרים את הערסים של עפולה ויאללה לסולם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
אחרי המשחק אליפות של מכבי ת"א (כן, היה פעם דבר כזה), חזרנו מר"ג הביתה וחבורה של אוהדי חיפה זרקו לנו בקבוקי זכוכית על השמשה הקידמית...
יש לי משהו ממש טוב להציע לך ... וילה ענקית, עם בריכה, מקרר, טלוויזיה, מזגן כמובן, ספות, ועוד הרבה דברים שעושים אווירה. הייתי שם בקיץ וממש נהנתי, זה כמובן לא וילה רק שלכם אלא נכנסים לשם כמה אנשים. מקום באמת טוב, אם את בעניין תכתבי פרטי ואני יתן לך את המספר.