אני קודם כל שונא חמסינים ואת השרבים הישראלים, זה מעצבן אותי לאללה, זה מגעיל להזיע. הקור מאזן את זה, ויש משהו נורא כיפי בחורף. כיף לצאת החוצה ולנשום אוויר צלול יותר וקריר. הבילויים אינטימיים יותר, כיף כזה. לגבי גשם... אם זה גשם קל לא אכפת לי.
ומה רע בגשם כבד אם אתה בבית או באוטו? ואם כבר גשם כבד, אז שיהיה עם רוח חזקה, רעמים וברקים, וגם הפסקת חשמל קטנה ( שעה ) - נרות זה רומנטי.
רישיון עדיין לא הוצאתי, אבל לומר שגשם כבד כשאתה על הכביש זה לא דבר שלילי ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/huh.Xxx
אני לא נוהג, אך שמעתי מהרבה אנשים שדווקא הגשם החלש הוא הכי מסוכן לנהגים. הוא מרטיב קלות את הכביש ועושה אותו חלקלק מאוד ומסוכן.
שם המשחק הוא להאיט כמה שיותר, ולנהוג עם אורות. פעם נהגתי בגשם שוטף בת"א, והוישר נשבר לי! אתם לא מבינים איזה סיוט היה לנהוג ככה, לא רואים כלום והייתי כמעט במצב עמידה (עד כמה שזה אפשרי) כשאני כל הזמן מנגב את המים מהשמשה. פשוט נורא.
היורה (הגשם הראשון- לצורך העניין) הוא המסוכן ביותר, מכיוון שהכביש מלא אבק שהצטבר בתקופת הקיץ, וכאשר מגיע הגשם, הכביש הופך להיות חלקלק כמו סבון. כאן קורות התאונות הכי קטלניות בכביש. רק אתמול כאשר נהגתי והפעלתי רדיו על מנת להאזין לחדשות שמעתי שבעקבות הגשם אירעו 16 תאונות (אני לא אתפלא אם נוספו להן עוד כמה לאחר מכן). אמנם אני מניח שרובן ואולי כולן לא היו קטלניות, אבל בשמדובר בנהיגה בחורף, הגשם הראשון הוא האויב הגדול ביותר על הכביש.
לא מדויק: הבעיה הגדולה היא משקעי שמן ממכוניות, וכשאלו באים במגע עם מים נוצר תחליב חלקלק. עוד בעיה ענקית היא הנהג הישראלי המצוי: הוא יקנה ג'נטים ב 2000 שקל, אבל צמיגים ב 300. ולמי שרוצה צמיגים מצויינים ( לא הספיקו להתייבש על המדף ) ובזול -" צמיגי אנטון ", יפת 88 ביפו : http://www.musach.co.il/details.asp?id=203 ואל תאמינו לאתר - הוא פתוח כל יום עד 12 בלילה, והתור ענק.... אין יותר זול ממנו בארץ, והוא מיקצוען מאין כמוהו.
האם אתם ממליצים לי על חברת "כל-תור" הם מציעים לי כרטיס למשחק ומלון, ללונדון אבל לא כרטיס טיסה. יש מצב שהם רמאים? האם מישהו הזמין שמה ?
בכללי נראה לי שכן, אני חשבתי על ליסוע איתם אבל בסוף מצאתי משהו יותר טוב דרך חבר שסידר לי כרטיסים בזול. אם אני לא טועה המשתמש Broshi קנה מהם כרטיס למשחק מול טוטנהאם, דבר איתו.