טוב, בסוף קימבנתי משוה עם חבר שיש לו רישיון ואני מגיע מתחנת הרצליה לבלומפילד ברכב פרטי, אבל תודה לכל מי שעזר. אגב, מישהו מתכנן להגיע גם?
מאסר עולם לרוצח של המטייל רן מסיקה ז"ל רן מסיקה ז"ל, בנו של שמעון מסיקה, מנכ"ל מכבי הרצליה, נרצח לפני 5 שנים לערך ע"י אסיר לשעבר בארה"ב. היום הורשע הרוצח המתועב במאסר עולם. סתם עוד דוגמא, רק על זה שהוא גנב את רכבו של רן ז"ל, השתמש בכרטיס האשראי שלו ומכר תכשיטים במקומו, הוא קיבל חוץ מזה 17 שנה בפנים. מערכת המשפט בארה"ב שוב עושה את שלה, לצערנו עוד אחד מבני ישראל שילם את המחיר. משום מה אני לא רואה את מערכת המשפט מכניסה לכלא אצלנו מישהו שגונב כרטיס אשראי, רכב ותכשיטים לשנה...אצלנו רוצחים יוצאים לחופשי...אז זה?
למי שמבין בתחום הזה: מהו מחיר הוגן לפלייסטיישן 2 (דק) באריזה בלי שום תוספות שבקושי הפעילו אותו 5-6 פעמים + שלט נוסף רוטט + טקן 5 מקורי?
מאחר ואני תושב העיר, הרשה לי לעזור לך : אתה בוודאי מכיר או שמעת על פארק רעננה. מקיף אותו כביש מפותל בכיוון מערב. לך בעקבות הכביש הזה עד שתראה מולך בצד שמאל (אחרי תחנת הדלק) את הבריכה החדשה שנפתחה בעיר ולידה משהו שדומה יותר למגרש אימונים. זהו איצטדיון הפארק, וזהו גם מגרשה הביתי של קבוצת מכבי בני רעננה מליגה ג' מחוז שרון (כל עוד הם לא מקבלים אישור מהעירייה להשתמש באיצטדיון העירוני והגדול יותר בעיר, שאני גר ממש מולו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx )
אם אני לוקח את הכרטיס מהממיר YES שלי ושם אותו בממיר במקום אחר (לצורך העניין- בבסיס שלי), הממיר החדש יקלוט את הערוצים שיש לי בבית?