אבל זה אומר מבחינתי לחכות עוד 20 דק' באוניברסיטה, ככה לפחות זה מראה ב לו"ז של אתר האינטרנט של הרכבת. אבל אולי זה בכל זאת יוצא קצר יותר?(וזל יותר) אגב, איך עושים SHUFFLE בווינאמפ?
לאחרונה היה לי "ויכוח" עם מישהו לגבי שאלת לבישת חולצות הצבא למיניהם (סוף מסלול/ טירונות וכולי). הוא טען שזה פלצני ואני טענתי שזה סבבה כל עוד לא מרחיקים לכת עד כדי יציאה עם החולצה לפאבים/מסיבות/ מה שתרצו. קולות החיילים והמילואימניקים?
לדעתי זה רעיון מגניב לעשות חולצת סוף מסלול, סוג של מזכרת בדיוק כמו תמונות משותפות עם אותם חברים. לגבי אופן השימוש שלהן? זה כבר עניינו האישי של כל אחד. יש כאלה שהשתמשו בחולצה לפיג'מה, יש ליומיום, ויש למסיבות. השניים הראשונים דווקא מתקבלים בעיני, המסיבות קצת פחות. מצד שני, במסיבה האחרונה שהייתי היו גם כאלו שבאו אליה עם כפכפים אז כך שאני כבר לא יודע מה מוזר ומה לא. בעיני גם זה לא בדיוק הולם.
לפני שהשתחררתי לא לבשתי מחוץ לצבא , מאז השחרור אני משתמש בחולצות קבוע ... גם ביציאות לפעמים פלצני או לא לא מזיז לי , החולצות יושבות טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
עולם אחר לגמרי-עולם טוב יותר עולם שבו במסיבה בקיץ בקיבוץ שלך תבוא יחף עם מכנסיים וחולצה קצרים. ואם זה בקיבות אחר תבוא עם סנדלים ותוריד אותם בכניסה (עם יש מישהו שישמור עליהם)