מישהו מכיר מקום ברשת בו אפשר לבקש להעלות שיר (שדי קשה למצוא) או להבדיל, למצוא לי לינק להורדת הפסקול של הסרט Purely Belter או פשוט השיר Happy Ending Lies של Ian Broudie?
אם זה באמת חשוב לך אני יכול להוריד באימיול ולהעלות, עד הצהריים שאני חוזר הביתה זה אמור לגמור את זה ולהעלות ייקח 20 דקות.
זה מאוד מאוד חשוב לי כי אין לי כוח להתחיל לשלם עשרות דולרים עבור הדיסק הזה בשביל טרק אחד. אני אודה לך מאוד אם תעשה זאת כי אין לי אימיול.
יש לי מסנג'ר חדש, אז כל מי שלא זיהיתי את הכתובת שלו ולא קיבל ממני בקשה להוסיף (וגם אחרים שבטוחים שייהנו לדבר איתי), תוסיפו אותי בכתובת שיש לי בפרופיל.
למשתמשים ותיקים/רציניים בשנות ה-20 לחייהם עם אנגלית ברמת שפת אם שגרים באזור המרכז: מישהו מחפש עבודה במקרה? צריך מישהו אחראי עם הבנה במחשבים ואינטרנט לצוות שלי. תענו בפרטי.
אני רוצה להוריד משחק, אך קודם אני רוצה לבדוק אם המחשב שלי מסוגל לזה בכלל. יש את הדרישות מערכת לכל משחק, כיצד אני בודק אם הן תואמות למה שיש לי במחשב?
אני בד"כ פשוט נכנס לאתר שאפשר לקנות ממנו את המשחק ויש שם פירוט ובתוכו את דרישות המערכת.. סליחה אם לא הבנתי את השאלה שלך. אחרי שקראתי שוב, האם התכוונת לאיך אתה בודק את הנתונים של המחשב שלך כדי לראות אם זה מתאים לדרישות המשחק?
יש לי עוד שאלה, בפיירפוקס, איך אני בוחר איפה לשמור את ההורדה? תמיד שאני לוחץ סטארט דאונלוד זה לא נותן לי לבחור את היעד אלא מוריד לשולחן העבודה. אגב, אין לי את האפשרות לעשות קליק ימני ושמירת יעד בשם, כך שזה לא פיתרון מבחינתי.